tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

canım çok güzel romantik bi gelin olmuşsun pembe pembe gelindiğinde çok hoş :))arkadaşların da söylediği gibi boydan fotolarını bekliyoruz çk merak ettim:) beyaz eşyalarında çok güzel güle güle mutlu günlerde kullan inş en kısa zamanda:)

grev varmış okulda eve geldim ben de. gelmişken evin fotolarını paylaşayım dedim

mutfağı yerleştirdim ama bulaşık makinam olmadığı için yıkamadım henüz bir de zaten 3 ayda yine tozlanır diyerek yerleştirdim dolapları temizleyip öyle. halılarım yok, salonumun perdesi yok, beyaz eşyalarım yok, küçük odamda henüz hiç bi şey yok yok da yok yani ama olduğu kadar bunlar var

bu yeni nevresimim. yatakla birlikte bi nevresim daha getirmişler

mutfağm

banyo

yatak odası (yataktaki nevresim en kötü nevresimim orda yattık aşağıda yer olmayınca ben de bi tek buna kıyabildim hem de yatak falan tozlanmaz diye bıraktık üstünde)

bunlar da evin girişi

dediğim gibi eksikler var hala. duvarlar boş hiç bi şey asmadım nerdeyse. perdelerde eksik var halılar yok. bir e tozlanmasın diye tekstillerin çoğunu çıkarmadık havlu nevresim pek yok piyasada olanlar da en kötüler kullandığımız için.

allah nasip ederse düğünden önce tamamlanmış halini de paylaşırım. salon kaan'daki makinada bu arada. onu da fotoları alınca eklerim

canım çok sade çok hoş bir evin olacağı belliydi yatak odan ayrıca çok güzel olmuş mutfağında iç açıcı canım güzel günlerde otur

inşallah tamamen eşyalar geldikten sonra da aynı s adelikte olur evim :/ halıları ve perdelerden korkuyorum inşallah sakin durur onlar da gelince tüm odalar :S gerçi mutfağa ekstra bi eşy olmayacak perdesi o kadar bi halı alıcam. yatak odasına halı alınacak bir de perdeye aksesuar alınacak. örtülerini sermedim onları sericem bir de tabii ki canım nevresimlerim olcak.

salonun perdesini düz pembe alcam galiba sakin dursun göz yormasın diye :S halılar malum angora hepsi. duvarlara tabloları madame cocoları iki de aynamı astık mı bitti gitti işte

yatak odası için bunu beğendim bu arada nasıl sizce? düz açık bi renk mi yoksa bu mu kararsızım

bir de küçük odanın ve girişteki pencerenin perdelerini english homedan aldım şu perde topuzlarına da baktım kalmamış bulunca bunlardan da alayım diyorum

Son düzenleme:

çok beğendim canım çok güzel

englısh homenin perde braşörüne baktım daha önce hiç görmemiştim masal ev gibi perdeleri var kumaşlar çok güzelllll bu perdede çok yakışır hayatım

canım selam,

öncelikle hayırlı uğurlu olsun!:)

aslında kural basit:halı/mobilya çok desenliyse perde daha düz,halı/mobilya çok sadeyse o zaman da bol desenli,iddialı bir perdeyle ortalığı hareketlendirmek gerekiyormuş..o kadar perde araştırması yaptım ki,hemen hepsinin söylediği aynıydı..
en zor kısım da perdeymiş bu arada:)
ama mobilyaların bembeyaz zaten,bu tarz bir perde çok yakışacaktır yatak odana

canım yatak odası mobilyan çok hoş rengi modeli mutfağın ara mozaiklerine de bayıldım .tamamlanınca çok güzel olacak.yalnız bu fon perdeler olunca altta yine stor olacakmı yoksa bunlar aynı zamanda güneşlik görevimi görecek ?bilmediğimden soruyorum bizim zamanımızda yoktu bu storlar...

geztapocum genellikle bunları genelde fon olarak kullanıyorlarmış,yani güneş durumundan dolayı Antalya'da böyle,tülün altına da ayrıca güneşlik/stor yapıyorlar..
bir de ben açıkçası özellikle kapanan perde yerine fon olsun istedim,çünkü her seferinde o kalın perdeyi o düzgün,pileli haline getirmeye çalışmak işime gelmedi:)alttaki güneşliği açıp kapamak daha pratik..

ben de güneşlik kullanacağım yatak odamda. salon için gerek duymadım çünkü salon zaten çok güneş almıyor ve pencerenin karşısında ev yok. yatak odası sokağa bakıyor hem de sabah güneş odaya doğuyor öyle olunca güneşlik mecbur oldu. fonu açıp kapamaya ben de üşenirim bu arada o yüzden güneşliği kapatıp açıcam.

symrnecim perdeler konusunda fikirlerine çok ihtiyacım var :/ oda oda pencereleri ve mobilyaları yazsam perdelerimi de yazsam birlikte karar versek?

evin girişinde ufak bi pencere var, oraya önce pembe stor düşünüyodum ki hala seçenekler arasında.

salon için düz gül kurusu fon ya da açık renk yine düz fon var seçeneklerde. english home'dan iki fon aldım alt kısmı açık renk kırık beyaz gibi arada dantel şerit geçiyor üst kısmı daha koyu bi renk sanırım bej şöyle bi renk

bu iki kanatı da salon için kullanabilirim ya da dediğim gibi gül kurusu bi çift fon.

yatak odası için ikea'daki tamam sanırım yukarıdaki yeşilli pembeliyi alıcam.

küçük odam var orda pembe bi genç odası olacak. eğer yukarıda bahsettiğim english home'u salona kullanmazsam küçük odaya kullanırım. salona kullanırsam yine english home'dan bi tül almıştım onu kullanabilirim.

çok kafam karışık :S

benim en çok içime sinecek kombinasyon şöyle olacak, salona gül kurusu fon, yatak odasına ikea güllü fon, english home çift kanat küçük odaya, english home tül girişteki ufak pencereye. küçük odaya bir de stor alırım o fonların altına.

çok uzun oldu biliyorum ama kafam çok karışık bi şeye karar vermeden de rahatlayamıcam galiba :S

ben çok mu gelenekçiyim acaba bu storları hiç tutmadım yaa.tamam dışardan bakınca güzel ama yazın cam açık olduğunda yukarı kadar kaldırman gerekiyo .o benim canımı sıkar .benim sağım solum bina evin içi kabak gibi ortaya çıkar yaa

tamam tamam panik yok!
sen de biliyorsun ki perde ucuz birşey değil,eğer isabetli ve modası geçmeyecek kararlar verirsen eşyalarını/tekstillerini/döşemeliklerini değiştirsen bile aynı perdeyle yıllarca kullanırsınben bundan hareket ederek seçimlerimi yaptım.

benim perdeler belki fikir verir diye aşağıya fotoğraflarını koyacağım,düz olan salon perdesi,desenli olan yatak odası perdesi,misafir odasına yatak odasının deseninin aynısını kullandım ama onun rengi bambu yeşili,mutfağı zaten biliyorsun.

şimdii önce salondan başlayalım;gül kurusu veya bej tonlarında düz bir fon herşeye yakışır,haberin olsun!neden?çünkü zaten berjer,tekstil ve halı desenli ve renkli yanlış hatırlamıyorsam o yüzden salonda düz fon daha doğru olur diye düşünüyorum.

geldik yatak odasına..mobilyaların beyaz olduğu için burada sorun yok,dilediğin gibi desen kullanabilirsin..bence de ilk koyduğun ikea perde çok sevimli..

misafir odasına mobilya pembe olacak demişsin..perdeyi pembe tonlarında önermem sanki çok pembe olacak oda gibi..bu koyduğun ikinci perde olacağı gibi,mint yeşili,açık mavi,açık yeşil..bu tip pastel renklerle çok güzel olur gibi geliyor bana..hatta yatak/kanape üzerine de perdelik kumaştan birkaç yastık atarsan güzel olur

girişte halı kullanacaksan onun rengine göre birşey alabilirsin..yok kullanmayacaksan, istediğin rengi seçebilirsin perde olarak..

yardımcı olabilmişimdir umarım..

Eklentiler

• $IMG_3849.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 61
  • $23537ee9-71c2-46cc-94e9-7b2b9ae07e79.ashx.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 58

ben de senden pek farklı sayılmam:))ben de güneşlik kullanacağım yerlere stor tercih etmedim,bildiğin güneşlik kullandım:))

aqualliy canım salondaki berjerlerin kumaşından fon yapsan hoş olmazmı?altına da pembe tül .

canım onu çok düşündüm de odayı boğacak renkli perde. salonda duvarlarda tablolar olacak, halı angoranın o minik çiçeklilerden olacak kırlentler berjer sandalyeler derken epey renk var salonda. yoksa doğru diyosun en güzel senin dediğin olurdu :)

o zaman ikea perdeyi yatak odama alıyorum, salona perdeciye gül kurusu perde sipariş edeceğim büyük ihtimalle onu hazır almam. yukarıda eklediğim bejli kremli olanı çocuk odasına storla, girişe de beyaz tül. nasıl? ben de stor sevmem ama küçük oda renkli zaten. oda pembe, duvarlar pembe oraya daha fazla harekete gerek yok açık renklerde iki fon, bir de yine açık renk stor yeterli hem de uygun olacaktır diye düşünüyorum.

english homeda çok güzel topuzlar var onlardan da alırım odalara.

nasıl sizce kızlar? artık fikir değiştirmek istemiyorum sıkıntı geldi perde konusunda :/

hahahahaha,perde konusunda bana da fenalık gelmişti,gerçekten sıkan bir konu:))
bence yukarıdaki karar gayet iyi..
valla ne kadar çabuk karar verdin,senin gibi olmayı çok isterdim..:)
sanırım bu kadar kararsız olduğumdan bu ev yerleşmiyor bir türlü:))

geceleri rüyalarıma giriyor iki gündür o kadar diyeyim bi şeye karar vermek zorunda hissediyorum kendimi hiç içim rahat etmiyor aksi takdirde :/ almasam da kafamda çözünce rahatlıyorum :) dur daha şu karneleri verip istanbul'a döneyim de sen o zaman gör beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…