tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

maşallah canım sen çok şanslısın ben dün avea bulamadım bugün elimde kaldı

@ aqualilly , benim mesajımı atlamışsın küstüm çok , dahada gelmem buraya

harbiden şanşlıymışım hayırlısı olsun canım görmemiştim kuzum mesajını bana da oluyo arada atlıyom nasıl oluyosa

maşallah canım sen çok şanslısın ben dün avea bulamadım bugün elimde kaldı

@ aqualilly , benim mesajımı atlamışsın küstüm çok , dahada gelmem buraya

gördüm de cevap vermediğimin farkında değilim verdim sandım nebliym o senin aynadan ben de alcam bu kampanyada yoktu ama. nasıldı onun boyutu peki? ikeadan alacağım ayakkabılıkla kullanmak istiyorum küçük mü olur dersin?

aşkolsun ben unutulacak insanmıyım: P
canım ayna orta boy , ben daha büyük bekliyordum ama beklediğimden küçük çıktı ama ayakkabılıkla güzel olur. bende banyo dolabı değişirse belki orda kullanırım diyordum ama banyo için küçük :S
melekli ayna çok küçük ama onu çok beğeniyorum : )

güllü melekli olan mı? kenar çerçeveleri ince?

mutfak masasına koycam papatyaları yeri bile hazır ay ne güzel oldu ya valla çok sevdim sen de bi sürü eşy almışsın hahahah oh canımız sağolsun kargo paralarımıza saysınlar afife sağolsun ondan duydum ben akşam baktım bi şe bulamadım alacak sabah madame cocoyu görünce aldım hemen akşama 4 çek daha alıp kullancaktım neyse artık

ayakkabım gelir mi acaba haftaya ben gidene kadar :/ keşke gelse provaya onla giderdim hem de görmüş, denemiş olurdum

evet canım güllü melekli olan : ) mağazada da gördüm onu çok beğeniyorum .

aynen öyle canım aldıkları kargo paralarına saysınlar birazda biz sefa sürelim yalnız hemen anlamışlar yahu baktılar millet akın ediyor alışveriş yapıyor ama 100 tl lik alan yok bende sitede okudum akşam avea bulamadım üzülmüştüm sabah 5 tane buldum

o vakit aylavyu avea değil aylavyu afife

kampanyası bitti mi canım ? kampanyadan sonraki hafta geliyor genelde :S

bu hafta bitiyor o zaman önümüzdeki hafta gelir belkim

az önce saydım 4 tane kargom var bambi babetle madame coco markafoni, trendyol nr 39, limango suwen

bunlar gelene kadar bi şi almıcam kendime söz verdim inşallah sözümde dururum

kızz bana dediyse arife benim adım

ben kaç defa söz verdim ama olmadı , english home batırdı bu ay beni

inşallah gelir canım

yarım saat sonra sevgilim gelecek , mutfak ölçüsü için eve gideceğiz. ayy heyecan yaptım
bir dosya mutfak fotoğrafları hazırladım

ilk ben dedim

livacan görüşürüz :**

ayh ben de çıkayım biraz dolanayım oksijen alayım

hadi hayırlı olsun hepimize bugünün ganimetleri arifecim sağolsun :**

ilk ben dedim

livacan görüşürüz :**

ayh ben de çıkayım biraz dolanayım oksijen alayım

hadi hayırlı olsun hepimize bugünün ganimetleri arifecim sağolsun :**

akşam nete gelebilirsem mutfak konusunda danışacağım şeyler olacaktır mutlaka : )
arka sayfadaki mesajımı gördüysen mutfak ölçüsü alacaklar bugün sonra proje hazırlanacak vs. : )

heyecanlıyım o yüzden
hadi gittim

ayakkabı tamam gelinlik tamam sayılır gelelim davetiyeye

şöyle bi şeyler düşündüm kızlar kır düğünü için de uygun bi konsept hem de

kurdelesi şöyle

yazı karakteri de böyle

bunlar da kayınvalidemden kırlent ve kurulama bezleri bir de önlük var çok tatlı

annemin ördüğü koltuk şalı da bitti kış için güzel olacak iki de kırlenti var onları çekmeyi unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…