• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

Allah kullanmak nasip etsin canim. Kvalidenin hediye etmesi ne hos. Benimkinin bir copunu gormedim ben. Bilakis kendi ister. Cok ozeniyorum boyle kvalidelere yaaa

ayakkabı tamam gelinlik tamam sayılır gelelim davetiyeye :D

şöyle bi şeyler düşündüm kızlar kır düğünü için de uygun bi konsept hem de

195874_208108699202413_206749409338342_884954_7869736_n.jpg

kurdelesi şöyle

190021_208108585869091_206749409338342_884944_4946870_n.jpg

yazı karakteri de böyle

196827_208108965869053_206749409338342_884976_1943324_n.jpg

ayy şahane fikir canım kurdele olayı çok hoş yapmış:16:
benim kayınvalidem de senin k.validen gibi canım hep bişiler alır saolsun inş dediğin gibi evlendikten sonra da şimdiki gibi tatlı olur aramız:nazar:

ayy şahane fikir canım kurdele olayı çok hoş yapmış:16:
benim kayınvalidem de senin k.validen gibi canım hep bişiler alır saolsun inş dediğin gibi evlendikten sonra da şimdiki gibi tatlı olur aramız:nazar:

inşallah canım biz bi de altlu üstlü oturcaz korkuyorum valla burda yazanları okudukça :/ ama iyi kadındır Allah var inşallah bundan sonrası da böyle olur. senin için de öyle olur tabii hayırlısıyla :))

ay kızlar davetiye için düşündüğümü yazmıştım yukarıda ama sade ve katlamalı bi davetiye bulamadım :/

koza ve sedef'e baktım var mı başka bildiğiniz yerler?

bir de bizim nikah için ayrı düğün için ayrı davetiye basılacak. nikah biraz daha sade olmalı diyerek daha önce bahsettiğim modeli beğenmiştim.

düğüne de o olabilir aslında ama şunu görünce çok hoşuma gitti
k_10876.jpg

planladığım kurdeleli davetiyeyi bulamazsam nikah için de bunu yaptırsam nasıl olur acaba çok mu abartı olur sanki :S

gerçi nikahta da gelinlik damatlık giyilecek ist.da düğün olmayacağı için

ay kızlar davetiye için düşündüğümü yazmıştım yukarıda ama sade ve katlamalı bi davetiye bulamadım :/

koza ve sedef'e baktım var mı başka bildiğiniz yerler?

bir de bizim nikah için ayrı düğün için ayrı davetiye basılacak. nikah biraz daha sade olmalı diyerek daha önce bahsettiğim modeli beğenmiştim.

düğüne de o olabilir aslında ama şunu görünce çok hoşuma gitti
k_10876.jpg

planladığım kurdeleli davetiyeyi bulamazsam nikah için de bunu yaptırsam nasıl olur acaba çok mu abartı olur sanki :S

gerçi nikahta da gelinlik damatlık giyilecek ist.da düğün olmayacağı için

:52::52::52::52::52:ayyy bayıldım çok hoş şık ve sadeeeeeee bende istiyorum kozadanmı buuu çok güzel bu olsun yada üst kısmını sen tasarla canım ben beğendimm :))))

kaynanana kocama alkış destekleri için aferin ona görgülü kadın inşallah banada nasip olur düşünceli bir kaynana

bunlar da kayınvalidemden kırlent ve kurulama bezleri bir de önlük var çok tatlı Eki Görüntüle 390996 Eki Görüntüle 390997 Eki Görüntüle 390998 Eki Görüntüle 390999 Eki Görüntüle 391000

annemin ördüğü koltuk şalı da bitti kış için güzel olacak iki de kırlenti var onları çekmeyi unutmuşum
Eki Görüntüle 391001
ben bunlara bayıldım:16: çok çok güzellerr canım annen ve kayınvalidenin eline sağlık .
mutfak önlüğü çok şeker yaa : )
battaniye takımıda çok şık mutlu günlerde kullan
pembe davetiye çok güzel bence çok romantik : ) tam sana göre : )
livaa o askılar senin çeyizindemi corcunun çeyizindemi sorucağdım birisinin çeyizinde görmüştüm onları

ikimizin çeyizinde de var canım , beklediğimden daha büyük ve kullanışlı çıktılar. almayı düşünürsen tavsiye ederim.
esrada çok istemişti görünce haber vereyim dedim : )

ben bunlara bayıldım:16: çok çok güzellerr canım annen ve kayınvalidenin eline sağlık .

ikimizin çeyizinde de var canım , beklediğimden daha büyük ve kullanışlı çıktılar. almayı düşünürsen tavsiye ederim.

banyo için kullanmayı düşünüyorsunuz dimi ahhh keşke alsam çeyize ara verdim canımcım ben ama aklımda

banyo için kullanmayı düşünüyorsunuz dimi ahhh keşke alsam çeyize ara verdim canımcım ben ama aklımda

evet canım banyoda kullanmayı düşünüyorum : )
bende ara verdim diyorum ama çeklerle beraber uygun olursa alıyorum ,eskisi kadar abartmamaya gayret ediyorum:D

bu ara daha çok üstüme başıma birşeyler alıyorum , yaz geldi :31:

tepe homeları ben daha pahalıya almışım. şimdi hesapladm hepsini arada 20 tl fark var :S üstelik siparişte yaşadğm tatsızlıklar yanıma kaldı. yaktın beni limango :S

Son düzenleme:
:52::52::52::52::52:ayyy bayıldım çok hoş şık ve sadeeeeeee bende istiyorum kozadanmı buuu çok güzel bu olsun yada üst kısmını sen tasarla canım ben beğendimm :))))

kaynanana kocama alkış destekleri için aferin ona görgülü kadın inşallah banada nasip olur düşünceli bir kaynana

eed bu çok tatlı di mi ama nikah için fazla sanki :S kafam karışık hala inşallah diğer o kurdeleler için uygun bi davetiye bulabilirim nikah için bunu da düğüne yaparım ♥

kaynanamla maşallah iyiyiz değişmez inşallah :D

tepe home askıları markafonide : )

gördüm canım da english homeları aldım güllü banyo için bunlar fazla olur gibi geldi gene de alsam mı diye düşünüyorum hala :S

livaa o askılar senin çeyizindemi corcunun çeyizindemi sorucağdım birisinin çeyizinde görmüştüm onları

livacanda görmüştüm ben

teşekkür ederim canımcım evet ellerine sağlık sağolsunlar :)) pembe davetiye şeker gibi di mi :)

hala istiyorum askıları alsam mı sence? 3lü güllü aldım english homedan havlular için, kapı arkasına da askı alıcam bornoz vs için bunlar fazla olur gibi geldi ama çok da güzeller

gizom noldu niye ara verdin birikim için mi yoksa nişan hazırlığına mı başladınız :52:

evet canım banyoda kullanmayı düşünüyorum : )
bende ara verdim diyorum ama çeklerle beraber uygun olursa alıyorum ,eskisi kadar abartmamaya gayret ediyorum:D

bu ara daha çok üstüme başıma birşeyler alıyorum , yaz geldi :31:

tepe homeları ben daha pahalıya almışım. şimdi hesapladm hepsini arada 20 tl fark var :S üstelik siparişte yaşadğm tatsızlıklar yanıma kaldı. yaktın beni limango :S

bana da ucuz geldi tepeler demek sana da öyle geldi o zaman öyledir gerçekten :D

ben de baya aldım üstüme başıma baharlıklar ne güzel pembeli pudralı oh içim açılıyor :51:

bence kaçırma canım zira ben o güllü askılara çok güvenmiyorum , bende mutfağa aldım ama ne kadar dayanır bakalım : ) sende demiştin gülleri çok dandik. tabii yine sen bilirsin ama bana sorarsan al derim :S

böyle bir cafe sahibi olsam eve gitmem galiba : )

$de.webp

yeşil dolabı görünce tv üniteni yeşile boyatma fikrin aklıma geldi
bu fikir tekrar hoşuma gitti : )

emin misin :D
o kadar tavsiye ettim beğenirsin inşallah :D

beğenirim ya beğenmem mi :)) benim kartım yok da kaana söyledim o alacak :))

böyle bir cafe sahibi olsam eve gitmem galiba : )

Eki Görüntüle 392835

yeşil dolabı görünce tv üniteni yeşile boyatma fikrin aklıma geldi
bu fikir tekrar hoşuma gitti : )

evet su yeşili çok güzel ben de bu tonlarda düşünüyorum ama sanırım bu parlak boyanmış mat boyasam daha iyi olur sanki hatta eskitme düşünüyorum :D

kesinlikle bende gitmezdim muhteşem hep böyle bi cafem olsun istemişimdir inş bigün olur:)

çok istersen olur bence inşallah olur :))

Back
X