• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

ben varım da varla yok arasındayım tek gözle bakıyorum ekrana :D inanılmaz yoruldum bugün 10 saat dersim vardı :(

çok sevindim canım inşallah ikna olur da renkli renkli mutfağını görürüz biz de :))

ben de mi alsam diye düşünmeye başlamadım değil :D

ne bilim kıyamam ama ya :/ mobilyaya, porselene, halıya falan kıyabiliyorum da elektroniğe beyaz eşyaya küçük ev aletine kıyamıyorum nedense :D

sanırım o ilk saydıklarım ömürlük beyaz eşya elektronik en fazla 10 senelik mantığı beynimi esir almış :D

ama çok güzel smegler inşallah senin olur canım

napıyosun başka ne var ne yok bakalım

inşallah ikna olur dua et canım :D bende kıyamıyorum aslında ama fiyatları bosch ile aynı ve bu ay indirimde olunca azcık ısrar ettim :D
bende elektrikli aletleri önemsiyorum :S bazı ürünler 10 sene bile gitmiyor ,iyi birşey olsun beni hemen terketmesin istiyorum:D smeg kaliteli diye biliyorum ama servis ağı nedir fikrim yok. tek satış noktası ist. muş :S

benimde gözümde uyku akıyor ama sana avize araştırıyordum:D başka avizede düşünebilirim demişsin fikrin olsun diye bir link ekledim konuya bak istersen : ) ama bence avizelerin çok güzel uyumsuzda değil:S

inşallah ikna olur dua et canım :D bende kıyamıyorum aslında ama fiyatları bosch ile aynı ve bu ay indirimde olunca azcık ısrar ettim :D
bende elektrikli aletleri önemsiyorum :S bazı ürünler 10 sene bile gitmiyor ,iyi birşey olsun beni hemen terketmesin istiyorum:D smeg kaliteli diye biliyorum ama servis ağı nedir fikrim yok. tek satış noktası ist. muş :S

benimde gözümde uyku akıyor ama sana avize araştırıyordum:D başka avizede düşünebilirim demişsin fikrin olsun diye bir link ekledim konuya bak istersen : ) ama bence avizelerin çok güzel uyumsuzda değil:S

okudum canım gel biz uyyalım sakin kafayla düşünürüz sonra :))

inşallah ikna edersin de alırsın madem bu kadar çok istiyorsun :)) bence olur ya olmıcak şey değil boschla aynı diyosun hem :)

avizemi ben de çok beğeniyorum renk konusunda sıkıntı olursa değiştirebilirim dedim illa onu salona kullanıcam diye kafamda şartlamadım kendimi. dediğim gibi ahşapların renklerini bi ayarlayabilsem kullanmak isiyorum onu ama bin çeşit de olmasın diyorum :/ yatak odası ne güzel aldım gitti :D rustikler de beyaz olcak ya da bulabilirsem kemik tamam bitti gitti :D

salon beni yıprattı ya perdesi halısı ahşabı osu busu öf :/

okudum canım gel biz uyyalım sakin kafayla düşünürüz sonra :))

inşallah ikna edersin de alırsın madem bu kadar çok istiyorsun :)) bence olur ya olmıcak şey değil boschla aynı diyosun hem :)

avizemi ben de çok beğeniyorum renk konusunda sıkıntı olursa değiştirebilirim dedim illa onu salona kullanıcam diye kafamda şartlamadım kendimi. dediğim gibi ahşapların renklerini bi ayarlayabilsem kullanmak isiyorum onu ama bin çeşit de olmasın diyorum :/ yatak odası ne güzel aldım gitti :D rustikler de beyaz olcak ya da bulabilirsem kemik tamam bitti gitti :D

salon beni yıprattı ya perdesi halısı ahşabı osu busu öf :/

bana çok uyumsuz gelmedi canım yalnız tv sehpasını yeşile boyama fikrin çok hoşuma gitti : )
aceleye getirmeden telaş yapmadan düşününce bulursun eminim : )

ben daha fazla dayanamıyorum gidiyorum:D iyi geceler canım öptüm çok

yaparsın canım benim siz de çooooooooooook mutlu olun inşallah her şeyin en güzeli olsun :**

nr 39daki ayakkabılar eski sezondu ama ben zaten yeni sezonu pek beğenmemiştim asıl beğendiklerim bunlardaydı iyi ki göstermişsin canım çok teşekkürler :* iki ayakkabı arasında kaldım ve topuğu daha alçak olanı aldım gelinliğimin kuşağının renginde bir ayakkabım oldu hem de sonuncuymuş hem de 37 numara bi tane kalmış onu da ben aldım vuhuuu

Eki Görüntüle 387984

çok güzel canım iyi günlerde kullann :23:

bana çok uyumsuz gelmedi canım yalnız tv sehpasını yeşile boyama fikrin çok hoşuma gitti : )
aceleye getirmeden telaş yapmadan düşününce bulursun eminim : )

ben daha fazla dayanamıyorum gidiyorum:D iyi geceler canım öptüm çok

yemek odasının gelmesini bekliyim di mi? perde için ahşaplar için? mayısın 2sinde gelecek sonra bakıym gözümle görerek daha iyi olur sanki görerek :))

çok güzel canım iyi günlerde kullann :23:

teşekkürler canım :16:

yaparsın canım benim siz de çooooooooooook mutlu olun inşallah her şeyin en güzeli olsun :**

nr 39daki ayakkabılar eski sezondu ama ben zaten yeni sezonu pek beğenmemiştim asıl beğendiklerim bunlardaydı iyi ki göstermişsin canım çok teşekkürler :* iki ayakkabı arasında kaldım ve topuğu daha alçak olanı aldım gelinliğimin kuşağının renginde bir ayakkabım oldu hem de sonuncuymuş hem de 37 numara bi tane kalmış onu da ben aldım vuhuuu

Eki Görüntüle 387984

ayyyyyy balımm çok beğendim oyy oyy kpss telaşına daldım her talaşla ilgielnrken seni unuttum sanma takipteyim 20 mayısta büyük gün o zaman ayyyy canım vallla sen bu işi halletin heee ayakkbında gelinliğinde çok güzel olcak

ayyyyyy balımm çok beğendim oyy oyy kpss telaşına daldım her talaşla ilgielnrken seni unuttum sanma takipteyim 20 mayısta büyük gün o zaman ayyyy canım vallla sen bu işi halletin heee ayakkbında gelinliğinde çok güzel olcak

teşekkürler canımmm güzel olacak di mi :)) inşallah ya çok merak ediyorum nasıl olcak

kpssde bol şans canım ya inşallah isteidğingibi olur her şey :**

markafoni'de madame coco var kaçırmadan gözüme öncden kestirmiş olduğum papatyaları aldım

bi ayna kaldı madame coco'dan alacak o da bu kampanya'da yoktu :/

avea hediye çekimle 3.89'a geldi :D

$madame coco papatya.webp

yemek odasının gelmesini bekliyim di mi? perde için ahşaplar için? mayısın 2sinde gelecek sonra bakıym gözümle görerek daha iyi olur sanki görerek :))
yani bencede bekle canım , canlı olarak hepsini birarada gör öyle değerlendir : )

markafoni'de madame coco var kaçırmadan gözüme öncden kestirmiş olduğum papatyaları aldım

bi ayna kaldı madame coco'dan alacak o da bu kampanya'da yoktu :/

avea hediye çekimle 3.89'a geldi :D

Eki Görüntüle 389729

bizi gidi fırsatcılar :D bende kaptım madame cocolarımı :16: melekli aynayı alsam mı bilemedim diğer aynayı aldım ya . onun yerine papatyaları aldım : )
güle güle kullan canım benim : )

[ımg]http://www.ruyadugun.com/wp-content/gallery/hey-lady-shoes/larger_image9.jpg[/ımg]

ayyy bu tam benlik nerden bulunur acaba :26:

harika yaaa çok beğendim bende canım inşllah bulabilirsin ayakkabıyı bu arada gelinliğin arkasını kesinlikle o resimdeki gibi yaptır senin beğendiğin gelinliğin arkası biraz dağınık duruyor bu model çok şık

teşekkürler canımmm güzel olacak di mi :)) inşallah ya çok merak ediyorum nasıl olcak

kpssde bol şans canım ya inşallah isteidğingibi olur her şey :**

canımmm arkadaşlarımda çok beğendi şimdi ayakkbıyı ama kalmamış tükenmiş

birde markafoni hediye çeki nasıl oluyor aveada bana sölermisin

Back
X