• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

maşallah canım sen çok şanslısın :52: ben dün avea bulamadım bugün elimde kaldı :D

@ aqualilly , benim mesajımı atlamışsın küstüm çok , dahada gelmem buraya :P

harbiden şanşlıymışım:9: hayırlısı olsun canım:ssz: görmemiştim kuzum mesajını :9: bana da oluyo arada atlıyom nasıl oluyosa:25:

yani bencede bekle canım , canlı olarak hepsini birarada gör öyle değerlendir : )

bizi gidi fırsatcılar :D bende kaptım madame cocolarımı :16: melekli aynayı alsam mı bilemedim diğer aynayı aldım ya . onun yerine papatyaları aldım : )
güle güle kullan canım benim : )

maşallah canım sen çok şanslısın :52: ben dün avea bulamadım bugün elimde kaldı :D

@ aqualilly , benim mesajımı atlamışsın küstüm çok , dahada gelmem buraya :P

:D gördüm de cevap vermediğimin farkında değilim verdim sandım nebliym :D o senin aynadan ben de alcam bu kampanyada yoktu ama. nasıldı onun boyutu peki? ikeadan alacağım ayakkabılıkla kullanmak istiyorum küçük mü olur dersin?

:D gördüm de cevap vermediğimin farkında değilim verdim sandım nebliym :D o senin aynadan ben de alcam bu kampanyada yoktu ama. nasıldı onun boyutu peki? ikeadan alacağım ayakkabılıkla kullanmak istiyorum küçük mü olur dersin?

:D aşkolsun ben unutulacak insanmıyım: P
canım ayna orta boy , ben daha büyük bekliyordum ama beklediğimden küçük çıktı ama ayakkabılıkla güzel olur. bende banyo dolabı değişirse belki orda kullanırım diyordum ama banyo için küçük :S
melekli ayna çok küçük ama onu çok beğeniyorum : )

:D aşkolsun ben unutulacak insanmıyım: P
canım ayna orta boy , ben daha büyük bekliyordum ama beklediğimden küçük çıktı ama ayakkabılıkla güzel olur. bende banyo dolabı değişirse belki orda kullanırım diyordum ama banyo için küçük :S
melekli ayna çok küçük ama onu çok beğeniyorum : )

güllü melekli olan mı? kenar çerçeveleri ince?

mutfak masasına koycam papatyaları :D yeri bile hazır :D ay ne güzel oldu ya valla çok sevdim sen de bi sürü eşy almışsın hahahah oh canımız sağolsun kargo paralarımıza saysınlar :D afife sağolsun ondan duydum ben akşam baktım bi şe bulamadım alacak sabah madame cocoyu görünce aldım hemen :D akşama 4 çek daha alıp kullancaktım neyse artık :D

ayakkabım gelir mi acaba haftaya ben gidene kadar :/ keşke gelse provaya onla giderdim hem de görmüş, denemiş olurdum

güllü melekli olan mı? kenar çerçeveleri ince?

mutfak masasına koycam papatyaları :D yeri bile hazır :D ay ne güzel oldu ya valla çok sevdim sen de bi sürü eşy almışsın hahahah oh canımız sağolsun kargo paralarımıza saysınlar :D afife sağolsun ondan duydum ben akşam baktım bi şe bulamadım alacak sabah madame cocoyu görünce aldım hemen :D akşama 4 çek daha alıp kullancaktım neyse artık :D

ayakkabım gelir mi acaba haftaya ben gidene kadar :/ keşke gelse provaya onla giderdim hem de görmüş, denemiş olurdum

evet canım güllü melekli olan : ) mağazada da gördüm onu çok beğeniyorum .

aynen öyle canım aldıkları kargo paralarına saysınlar birazda biz sefa sürelim :D yalnız hemen anlamışlar yahu baktılar millet akın ediyor alışveriş yapıyor ama 100 tl lik alan yok :D bende sitede okudum akşam avea bulamadım üzülmüştüm sabah 5 tane buldum :D

o vakit aylavyu avea değil aylavyu afife :16: :D

kampanyası bitti mi canım ? kampanyadan sonraki hafta geliyor genelde :S

aynen öyle canım aldıkları kargo paralarına saysınlar birazda biz sefa sürelim :D yalnız hemen anlamışlar yahu baktılar millet akın ediyor alışveriş yapıyor ama 100 tl lik alan yok :D bende sitede okudum akşam avea bulamadım üzülmüştüm sabah 5 tane buldum :D

bu hafta bitiyor o zaman önümüzdeki hafta gelir belkim :16:

az önce saydım 4 tane kargom var :D bambi babetle madame coco markafoni, trendyol nr 39, limango suwen :D

bunlar gelene kadar bi şi almıcam kendime söz verdim inşallah sözümde dururum :D

kızz:17: bana dediyse arife benim adım:17:

bu hafta bitiyor o zaman önümüzdeki hafta gelir belkim :16:

az önce saydım 4 tane kargom var :D bambi babetle madame coco markafoni, trendyol nr 39, limango suwen :D

bunlar gelene kadar bi şi almıcam kendime söz verdim inşallah sözümde dururum :D

ben kaç defa söz verdim ama olmadı , english home batırdı bu ay beni :D

inşallah gelir canım

yarım saat sonra sevgilim gelecek , mutfak ölçüsü için eve gideceğiz. ayy heyecan yaptım :D
bir dosya mutfak fotoğrafları hazırladım :D

ilk ben dedim :17::17:

livacan görüşürüz :**

ayh ben de çıkayım biraz dolanayım oksijen alayım :D

hadi hayırlı olsun hepimize bugünün ganimetleri :D arifecim sağolsun :**

ilk ben dedim :17::17:

livacan görüşürüz :**

ayh ben de çıkayım biraz dolanayım oksijen alayım :D

hadi hayırlı olsun hepimize bugünün ganimetleri :D arifecim sağolsun :**

akşam nete gelebilirsem mutfak konusunda danışacağım şeyler olacaktır mutlaka : )
arka sayfadaki mesajımı gördüysen mutfak ölçüsü alacaklar bugün sonra proje hazırlanacak vs. : )

heyecanlıyım o yüzden :D
hadi gittim :16:

ayakkabı tamam gelinlik tamam sayılır gelelim davetiyeye :D

şöyle bi şeyler düşündüm kızlar kır düğünü için de uygun bi konsept hem de

195874_208108699202413_206749409338342_884954_7869736_n.jpg

kurdelesi şöyle

190021_208108585869091_206749409338342_884944_4946870_n.jpg

yazı karakteri de böyle

196827_208108965869053_206749409338342_884976_1943324_n.jpg

bunlar da kayınvalidemden kırlent ve kurulama bezleri bir de önlük var çok tatlı $kırlentler (2).webp$kırlentler (3).webp$kırlentler.webp$mutfak önlüğü1.webp$kurulama bezleri.webp

annemin ördüğü koltuk şalı da bitti kış için güzel olacak iki de kırlenti var onları çekmeyi unutmuşum
$koltuk şalı.webp

Back
X