- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
canım topiğin hayırlı olsun
ben çok beğendim çeyizlerini güle güle kullan
maşaallah
Hepsi birbirinden güzel Allah sağlık, mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşalah.
Hepsi birbirinden güzel Allah hayırlı ve mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin canım bunlarda önemli ama en önemlisi evliliğinin mutlu ilerlemesi inş ilk gün ki gibi devam eder
hepsi çok güzel canım...güle güle kullanmanı dilerim..
karaca günlük yemek takımının tam olarak adını öğenebilir miyim?
canım tam adını ben de bilmiyorum karaca'nın outlet mağazasından almıştım optimum'dan. kutusunda karaca yazıyor ama tabakların altında apricot yazıyordu sanırım seramik porselen karışık bi şey. fatura yanımda olsa bakardım da çeyizlerle gönderdim faturaları da :/ pembe ekose böyle bi şeyler geçiyordu adında
fotoğrafını al telefona öyle ara fb'cim karacaya gidip göster illa ki biliyorlardır
kızlar nikah tarihimiz belli oldu 20 mayıs
Allah'ım çok güzel geçsin her şey çok mutlu olalım nolur
oo süpermiş canım ya : ) çok sevindim adınateşekkür ederim fb'cim :))
livacan bakıyorum trendyola hemen
evleniyoruz 20 mayısta huu huuu
oo süpermiş canım ya : ) çok sevindim adınadarısı düğünün başına : )
şimdiden hayırlı olsun canım , inşallah çok çooooooooooooook mutlu olursunuz Kaan enişteyle : )
bak şimdi kıskandım ben daha nişanı yapadım
yaparsın canım benim siz de çooooooooooook mutlu olun inşallah her şeyin en güzeli olsun :**
nr 39daki ayakkabılar eski sezondu ama ben zaten yeni sezonu pek beğenmemiştim asıl beğendiklerim bunlardaydı iyi ki göstermişsin canım çok teşekkürler :* iki ayakkabı arasında kaldım ve topuğu daha alçak olanı aldım gelinliğimin kuşağının renginde bir ayakkabım oldu hem de sonuncuymuş hem de 37 numara bi tane kalmış onu da ben aldım vuhuuu
Eki Görüntüle 387984
Canım merhaba, konuya bodoslama dalmış gibi olucam ama oldum bile galibaBende o toz pembişini çok beğenmiştim:)
Almam mümkün değil, 35 numara giyiyorumGüle güle giy, ayağında paralansın:)
teşekkür ederim canım benimyaparsın canım benim siz de çooooooooooook mutlu olun inşallah her şeyin en güzeli olsun :**
nr 39daki ayakkabılar eski sezondu ama ben zaten yeni sezonu pek beğenmemiştim asıl beğendiklerim bunlardaydı iyi ki göstermişsin canım çok teşekkürler :* iki ayakkabı arasında kaldım ve topuğu daha alçak olanı aldım gelinliğimin kuşağının renginde bir ayakkabım oldu hem de sonuncuymuş hem de 37 numara bi tane kalmış onu da ben aldım vuhuuu
Eki Görüntüle 387984
teşekkür ederim canım benim
katkım olduysa ne mutlu bana : ) çok güzel ayakkabın güle güle mutlulukla giy inşallahben modellere bile bakamadım iş güç arasında siteyi açtım markayı gördüm öylesine süzdüm gelip sana yazdım hemen : )
gelinliğinle beraber çok güzel olacak
evet gelinlikle çok güzel olcak :) kır düğünü bizimki malum hem de bildiğin gerçek çimde olcak düğün diğeri bana göre çok topukluydu bi de sanırım bana biraz fazlaydı ben o kadar iddialı bi şeyle kendimi iyi hissetmeyeceğimi düşündüm. diğeri de buydu bak
Eki Görüntüle 388002
bu da çok güzel ama di mi :) nr 39'un trendyoldaki bu sezonu çok güzel ya ben hala bayılıyorum hepsine 2012 yaz bana hitap etmedi nedense romantik değil daha pop art geldi yeniler.
neyse bu dertten de kurtulmuş oldum. hayırlısı artık :)) liva ya keşke gelsen nikaha
tık tık kimse yok mu : )
nasılsın canım
güzel haberlerim var , sevgilim smege azcık ikna oldu , nisan ayında kampanyası varmış araştıralım dedi. o bile çok şey benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?