- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
kartım dolmu başka bahara kaldı
markasıda önemli tabi tşk ederimama hangi mağazada old. bilirsem daha güzel olucak :26:
limangonun suwen kampanyasından 20 liralık çekimle 3 tane çamaşır aldım.
Eki Görüntüle 384753 Eki Görüntüle 384754 Eki Görüntüle 384755
ben kart kullanmıyorum da bu ayki ekders yatana kadar çok fenalardaydım neyse yattı da rahatladım. bu alışverişler çok zevkli ama çok masraflı
Ben de alacağım 7 Tl lik çekim var war en azından kargo bedava olur :)
bugün kartı yatırıp bende alıyım
bakmaya korkuyorum limango trendyol vs yebugün neler var acaba inşallah bi şe çıkmaz beğendiğim de almak zorunda kalmam
kızlar şu ayakkabı nasıl sizce? bi de açık vizon nasıl bi renk :/ fotoda benim gelinlikle uyumlu gibi ama
Eki Görüntüle 385117
bambiden bi babet alıverdim. o kadar ayakkabı bakınca almadan edemedim
Eki Görüntüle 385152
forever newden pudra çanta almıştım daha kullanamadım havalardan dolayı onla kullanırım. güzel oldu bu ikili
iyi günlerde giy canım
canım son günlerde hiç yazamıyorum kpss aöf iş derken hep koşturmaca aldığın herşey çok güzel evini çok çok merak ediyorum ama gelinlik şu sıra çok merak ettiğim detay ne aşamaasın canım gelinlikte inşallah istediğin gibi yapıyorlarlardır
bu arada paylaştığın ayakkbıları çok beğendim bende biraz göz gezdireyim bulursam birşey sölerim sana canım
sağol canım ♥
kolay elsin gizcim. bol şans sınavlarında. gelinlik için fatihte bi modaeviyle anlaştık 20sinde gidip provaya gircem sonra da dikme başlancak hayırlısıyla. bu arada akay gelinlik te benim gelinliğin çakmasını buldum desem yeridir
bunun eteğinde tül göğsünde işleme kullanılmış sanırım en belirgin farkları bunlar yalnız sırttaki düğmeler çok hoşuma gitti ben de diyorum ki benim gelinliğin göğüsteki tül kısmını böyle mi yapırsam? benimkine göre daha derli toplu duruyor sırtı ve göğüs kısmı bunun
sağol canım ♥
kolay elsin gizcim. bol şans sınavlarında. gelinlik için fatihte bi modaeviyle anlaştık 20sinde gidip provaya gircem sonra da dikme başlancak hayırlısıyla. bu arada akay gelinlik te benim gelinliğin çakmasını buldum desem yeridir
bunun eteğinde tül göğsünde işleme kullanılmış sanırım en belirgin farkları bunlar yalnız sırttaki düğmeler çok hoşuma gitti ben de diyorum ki benim gelinliğin göğüsteki tül kısmını böyle mi yapırsam? benimkine göre daha derli toplu duruyor sırtı ve göğüs kısmı bunun
sen bunu diktir ben diğerini
aldıklarını güle güle kullan canım
ayakkabılara bayıldım çok şıklar çok beğendim
bu arada merhaba : ) naslsın canım : ))
ay nerelerdesin hanım hanım huuuu
şu gelinlik işine bi el atsana
bu gelinliği görünce gövde kısmındaki tülün böyle olmasını istedim benim gelinlikte diğer çok salaş çünkü yakası sırtı falan ne diyosun bu fikrime?
ayyy bu tam benlik nerden bulunur acaba :26:
nerelerde değilim ki : ) işten erken çıktım mobilya dekorasyon fuarına gittik sevdiceğimle lakin kafamıza göre birşey bulamadık.
fikrini sonuna kadar destekliyorum canım aynı fikirdeyim : ) düğme detayı , sırt kısmı benimde çok hoşuma gitti
mary jane diye markaymış nerden bulunur acaba olmazsa yaptırrım ben bunu ilk defa gerçekten beğendim bi modeligerçekten çok güzelmiş
çiçekler olsun tabii kır düğünü gelini olacaksn : ) diğer türlü daha ciddi kaçar senin düğünde, bence : )ön kısmının yakasını beyaz gibi yapayım diyorum çiçekler yine olcak tabii ama sırtta çiçek olmaz sanırım düğmeyle
neler baktınız mobilya falan nasıldı? daha ne var ne yok gelişmelerde
mary jane diye markaymış nerden bulunur acaba olmazsa yaptırrım ben bunu ilk defa gerçekten beğendim bi modeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?