• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

canım topiğin hayırlı olsun
ben çok beğendim çeyizlerini güle güle kullan
maşaallah:nazar::nazar::nazar:

teşekkürler :16: ben de çok beğenerek aldım hepsini ♥ daha güzelleri tüm isteyenlere olsun

Hepsi birbirinden güzel Allah sağlık, mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşalah.

teşekkür ederim amin inşallah :))

Hepsi birbirinden güzel Allah hayırlı ve mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin canım bunlarda önemli ama en önemlisi evliliğinin mutlu ilerlemesi inş ilk gün ki gibi devam eder :34:

hepsi çok güzel canım...:nazar:güle güle kullanmanı dilerim..

karaca günlük yemek takımının tam olarak adını öğenebilir miyim?

Hepsi birbirinden güzel Allah hayırlı ve mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin canım bunlarda önemli ama en önemlisi evliliğinin mutlu ilerlemesi inş ilk gün ki gibi devam eder :34:

doğru söylüyosun sağlık mutluluk huzur olduktan sonra bunlar gelip geçici şeyler. teşekkürler iy idileklerin için inşallah hayırlı mutlu sağlıklı günlerde kullanmak nasip olur :))

hepsi çok güzel canım...:nazar:güle güle kullanmanı dilerim..

karaca günlük yemek takımının tam olarak adını öğenebilir miyim?

canım tam adını ben de bilmiyorum karaca'nın outlet mağazasından almıştım optimum'dan. kutusunda karaca yazıyor ama tabakların altında apricot yazıyordu sanırım seramik porselen karışık bi şey. fatura yanımda olsa bakardım da çeyizlerle gönderdim faturaları da :/ pembe ekose böyle bi şeyler geçiyordu adında

canım tam adını ben de bilmiyorum karaca'nın outlet mağazasından almıştım optimum'dan. kutusunda karaca yazıyor ama tabakların altında apricot yazıyordu sanırım seramik porselen karışık bi şey. fatura yanımda olsa bakardım da çeyizlerle gönderdim faturaları da :/ pembe ekose böyle bi şeyler geçiyordu adında

çok beğendim inşaAllah bulurum..çok saol canım:34:

fotoğrafını al telefona öyle ara fb'cim karacaya gidip göster illa ki biliyorlardır :D

kızlar nikah tarihimiz belli oldu 20 mayıs

Allah'ım çok güzel geçsin her şey çok mutlu olalım nolur

fotoğrafını al telefona öyle ara fb'cim karacaya gidip göster illa ki biliyorlardır :D

kızlar nikah tarihimiz belli oldu 20 mayıs

Allah'ım çok güzel geçsin her şey çok mutlu olalım nolur

galiba öyle yapıcam canım

inşaAllah herşey istediğin gibi olur canım ömür boyu mutlu olmanızı dilerim
.. :116:

Son düzenleme:
teşekkür ederim fb'cim :))

livacan bakıyorum trendyola hemen

evleniyoruz 20 mayısta huu huuu
oo süpermiş canım ya : ) çok sevindim adına :16: darısı düğünün başına : )
şimdiden hayırlı olsun canım , inşallah çok çooooooooooooook mutlu olursunuz Kaan enişteyle : ) :16::16::16::16::16:

bak şimdi kıskandım ben daha nişanı yapadım :19: :P

oo süpermiş canım ya : ) çok sevindim adına :16: darısı düğünün başına : )
şimdiden hayırlı olsun canım , inşallah çok çooooooooooooook mutlu olursunuz Kaan enişteyle : ) :16::16::16::16::16:

bak şimdi kıskandım ben daha nişanı yapadım :19: :P

yaparsın canım benim siz de çooooooooooook mutlu olun inşallah her şeyin en güzeli olsun :**

nr 39daki ayakkabılar eski sezondu ama ben zaten yeni sezonu pek beğenmemiştim asıl beğendiklerim bunlardaydı iyi ki göstermişsin canım çok teşekkürler :* iki ayakkabı arasında kaldım ve topuğu daha alçak olanı aldım gelinliğimin kuşağının renginde bir ayakkabım oldu hem de sonuncuymuş hem de 37 numara bi tane kalmış onu da ben aldım vuhuuu

$nr 39.webp

yaparsın canım benim siz de çooooooooooook mutlu olun inşallah her şeyin en güzeli olsun :**

nr 39daki ayakkabılar eski sezondu ama ben zaten yeni sezonu pek beğenmemiştim asıl beğendiklerim bunlardaydı iyi ki göstermişsin canım çok teşekkürler :* iki ayakkabı arasında kaldım ve topuğu daha alçak olanı aldım gelinliğimin kuşağının renginde bir ayakkabım oldu hem de sonuncuymuş hem de 37 numara bi tane kalmış onu da ben aldım vuhuuu

Eki Görüntüle 387984

Canım merhaba, konuya bodoslama dalmış gibi olucam ama oldum bile galiba:D Bende o toz pembişini çok beğenmiştim:)

Almam mümkün değil, 35 numara giyiyorum:( Güle güle giy, ayağında paralansın:)

Canım merhaba, konuya bodoslama dalmış gibi olucam ama oldum bile galiba:D Bende o toz pembişini çok beğenmiştim:)

Almam mümkün değil, 35 numara giyiyorum:( Güle güle giy, ayağında paralansın:)

teşekkürler kızlar ya buraya üye olurken çeyizlerimi yükleyeyim hevesimi alayım falan diyordum da inanın şu an çok farklı düşünüyorum. hem iyi dilkeleriniz beni inanılmaz mutlu ve motive eidyor hem de sizlerden çk şey görüyorum. gelinliğimi buraya üye olmasam belki de isteidğim gibi bir türlü bulup da seçemicektim keze bu ayakkabı için de öyle eve yeni gelmiştim liva yazmasa bakmazdım trendyola karnım açtı çünkü yemek yicektim :)) ve bu ayakkabıdan bir tane kalmıştı ben aldığımda hem de dediğim gibi eski sezon belki de bulmam mümkün olmayacaktı bulsam da 225 lira vermek zorunda kalıcaktım vs vs. sağolun gerçekten her şeyde emeğiniz oluyor yardımınız dokunuyor :16::16:

Eki Görüntüle 387984
teşekkür ederim canım benim :16:
katkım olduysa ne mutlu bana : ) çok güzel ayakkabın güle güle mutlulukla giy inşallah :16: ben modellere bile bakamadım iş güç arasında siteyi açtım markayı gördüm öylesine süzdüm gelip sana yazdım hemen : )

gelinliğinle beraber çok güzel olacak :16:

teşekkür ederim canım benim :16:
katkım olduysa ne mutlu bana : ) çok güzel ayakkabın güle güle mutlulukla giy inşallah :16: ben modellere bile bakamadım iş güç arasında siteyi açtım markayı gördüm öylesine süzdüm gelip sana yazdım hemen : )

gelinliğinle beraber çok güzel olacak :16:

evet gelinlikle çok güzel olcak :) kır düğünü bizimki malum hem de bildiğin gerçek çimde olcak düğün diğeri bana göre çok topukluydu bi de sanırım bana biraz fazlaydı ben o kadar iddialı bi şeyle kendimi iyi hissetmeyeceğimi düşündüm. diğeri de buydu bak
$avize.webp
bu da çok güzel ama di mi :) nr 39'un trendyoldaki bu sezonu çok güzel ya ben hala bayılıyorum hepsine 2012 yaz bana hitap etmedi nedense romantik değil daha pop art geldi yeniler.

neyse bu dertten de kurtulmuş oldum. hayırlısı artık :)) liva ya keşke gelsen nikaha :(

evet gelinlikle çok güzel olcak :) kır düğünü bizimki malum hem de bildiğin gerçek çimde olcak düğün diğeri bana göre çok topukluydu bi de sanırım bana biraz fazlaydı ben o kadar iddialı bi şeyle kendimi iyi hissetmeyeceğimi düşündüm. diğeri de buydu bak
Eki Görüntüle 388002
bu da çok güzel ama di mi :) nr 39'un trendyoldaki bu sezonu çok güzel ya ben hala bayılıyorum hepsine 2012 yaz bana hitap etmedi nedense romantik değil daha pop art geldi yeniler.

neyse bu dertten de kurtulmuş oldum. hayırlısı artık :)) liva ya keşke gelsen nikaha :(

dün cevap yazarken bağlantıda sorun oldu yollayamadım :S
bu modelde çok güzel çok şık lakin senin aldığın model senin için ve gelinliğin için daha uygun canım. dediğin gibi çimde olacağı için daha rahat edersin.

tekrar güle güle mutlulukla giy ayakkabını :16:

nikaha gelebilirmiyim bilmiyorum canım ama çok isterim inan :16: sevgilimle konuşmam lazım : )

tık tık kimse yok mu : )
nasılsın canım
güzel haberlerim var , sevgilim smege azcık ikna oldu , nisan ayında kampanyası varmış araştıralım dedi. o bile çok şey benim için :D

tık tık kimse yok mu : )
nasılsın canım
güzel haberlerim var , sevgilim smege azcık ikna oldu , nisan ayında kampanyası varmış araştıralım dedi. o bile çok şey benim için :D

ben varım da varla yok arasındayım tek gözle bakıyorum ekrana :D inanılmaz yoruldum bugün 10 saat dersim vardı :(

çok sevindim canım inşallah ikna olur da renkli renkli mutfağını görürüz biz de :))

ben de mi alsam diye düşünmeye başlamadım değil :D

ne bilim kıyamam ama ya :/ mobilyaya, porselene, halıya falan kıyabiliyorum da elektroniğe beyaz eşyaya küçük ev aletine kıyamıyorum nedense :D

sanırım o ilk saydıklarım ömürlük beyaz eşya elektronik en fazla 10 senelik mantığı beynimi esir almış :D

ama çok güzel smegler inşallah senin olur canım

napıyosun başka ne var ne yok bakalım

Back
X