• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

odadaki halini çok merak ediyorum ben de :)) perdeler görüyorum rüyalarımda bu ara :/ yatak odasıyla salonun perdesi dert oldu içime resmen bi karar verseydim de kurtulsaydım o stresten de

odadaki halini çok merak ediyorum ben de :)) perdeler görüyorum rüyalarımda bu ara :/ yatak odasıyla salonun perdesi dert oldu içime resmen bi karar verseydim de kurtulsaydım o stresten de

oda da muhteşem duracağı kesin canım :16: perde deme bana :D annem bu ara perde diye diye delirtti:D
perdeleri nereden alacaksın canım ? taç yeni perdeler çıkartmış english home tarzında onlarda güzele benziyor

brillanta baktım hafta sonu onun da english home tarzı modelleri vardı taç'a da bakıcam da en çok çeşit english homeda yine sanırım. ist.a gidince perde işini halletmeyi planlıyorum başrabilirsem :/

bir haftadır taç ve brillantta birçok modele baktık çok az model beğendim. sakallı diye bir tül varmış perdeciler zorla ona ikna etmeye çalışıyor : ))
nadirde olsa güzel modeller var ama dediğin gibi english homedan şaşma : )

kızlar gelinlik provasına giderken ayakkabı da istedi ordaki bayan etek boyu için
http://www.37numara.com/resim_goster.asp?img=images/products/00/60/91/6091_buyuk_zoom.jpg

genel olarak böyle bi ayakkabı istiyorum ama bu çok sade. bu rengi de pek süslemiyolar gelin ayakkabısı gibi. 2 tane nr 39da var alçak topuklu pudra süslü ayakkabı onların da beğenmedin sanırım napsam :/

bunu alıp şöyle bi şeyi kendim mi yapıştırsam acaba
http://www.37numara.com/resim_goster.asp?img=images/products/00/76/52/7652_buyuk_1_zoom.jpg

nr 39dakiler de şunlar

IMG_1534_780x842.jpg

IMG_1620_780x842.jpg

Son düzenleme:
kızlar gelinlik provasına giderken ayakkabı da istedi ordaki bayan etek boyu için
Ayakkab Sat | Bayan Ayakkab, izme, Babet , Orjinal Ayakkablar, Tm Markalar Spot Fiyatlara, Online Ayakkab Sat Maazas, Ayakkab Modelleri, Ayakkab | rnn Byk Resmi

genel olarak böyle bi ayakkabı istiyorum ama bu çok sade. bu rengi de pek süslemiyolar gelin ayakkabısı gibi. 2 tane nr 39da var alçak topuklu pudra süslü ayakkabı onların da beğenmedin sanırım napsam :/

bunu alıp şöyle bi şeyi kendim mi yapıştırsam acaba
Ayakkab Sat | Bayan Ayakkab, izme, Babet , Orjinal Ayakkablar, Tm Markalar Spot Fiyatlara, Online Ayakkab Sat Maazas, Ayakkab Modelleri, Ayakkab | rnn Byk Resmi

nr 39dakiler de şunlar

IMG_1534_780x842.jpg

IMG_1620_780x842.jpg

Canım ben Nr39'un ayakkabılarını çok beğeniyorum. Ama bu ikisi o kadar da hoşuma gitmedi. Farklı gelin ayakkabıları yok mu ki. Bence aceleye getirme. Düşündüğün topuk boyuyla aynı bir ayakkabı getir provalara. Ayakkabını gelinliktten sonra al bence. Mesela ben öyle yapmıştım. Düşündüğüm markanın topuk boyu hep aynıydı zaten. Sende kaç pont alacağına karar ver. O pontla aynı ya da ona yakın bir ayakkabın varsa onunla git provalara. Gelinlik ortaya çıkarken o aşamada karar ver ayakkabına bence. Hem biraz fark olsa da ayakkabılarda gelinlikte bir şey fark edeceğini zannetmiyorum. Birkaç santimden bir şey olmaz.

Canım ben Nr39'un ayakkabılarını çok beğeniyorum. Ama bu ikisi o kadar da hoşuma gitmedi. Farklı gelin ayakkabıları yok mu ki. Bence aceleye getirme. Düşündüğün topuk boyuyla aynı bir ayakkabı getir provalara. Ayakkabını gelinliktten sonra al bence. Mesela ben öyle yapmıştım. Düşündüğüm markanın topuk boyu hep aynıydı zaten. Sende kaç pont alacağına karar ver. O pontla aynı ya da ona yakın bir ayakkabın varsa onunla git provalara. Gelinlik ortaya çıkarken o aşamada karar ver ayakkabına bence. Hem biraz fark olsa da ayakkabılarda gelinlikte bir şey fark edeceğini zannetmiyorum. Birkaç santimden bir şey olmaz.

evet çok mantıklı :))

ben de çok beğeniyorum ama bi türlü istediğim gibi bi ayakkabı bulamadım bu yılki gelin koleksiyonunda :/
2012 Gelin ayakkabıları koleksiyonu

IMG_1598_780x842.jpg
bi bu biraz hoş gibi ama bu topukla yürüyemem ben :/ salon düğünü olsa neyse ama kır düğünü olacak ve her yer çim mekanda. yukarıdaki mesajda ilk eklediğim fotodaki topuk boyunu düşünüyorum sürekli kullandığım bi boy zaten sorun yaşayacağımı sanmam.

dediğin gibi olmadı evdekilerden biriyle giderim ayakkabı için acele etmem ama yine de ya bulamazsam istediğim gibi bi şey diye düşünmeye başladım :/

forever new'e de bakıym olmazsa orda hep pudra tonları oluyor koleksiyonlarında hem de indirim vardı geçen gitiğimde :D

Canım bu marka harika yaa çok güzel Ankarada Bahçeli 7. caddede bi mağazada yakından da görmüştüm ayakkabıların tasarımları göz alıcı.

eed canım ben sık sık giderim hatta adanaya gittiğimde mutlaka uğrarım :) çantaları da çok güzel. ayakkabıları harika ama pek benim giyecek ortamım olmadığı için alamadım hiç :/ belki istanbula gidince alır giyerim güzel bi okulum olursa :))

indirim dönemlerinde de baya uygun oluyor fiyatları. takıları da çok güzel takılarımı da ordan alırım genelde hatta aksesuarlarının (bere, şapka, şal vs ) hepsi çok güzel bence :))

hangi mağazada gördün acaba :26:

yukarıdaki ayakkabıyı soruyorsan forever new markası

eed canım ben sık sık giderim hatta adanaya gittiğimde mutlaka uğrarım :) çantaları da çok güzel. ayakkabıları harika ama pek benim giyecek ortamım olmadığı için alamadım hiç :/ belki istanbula gidince alır giyerim güzel bi okulum olursa :))

indirim dönemlerinde de baya uygun oluyor fiyatları. takıları da çok güzel takılarımı da ordan alırım genelde hatta aksesuarlarının (bere, şapka, şal vs ) hepsi çok güzel bence :))

yukarıdaki ayakkabıyı soruyorsan forever new markası

yazdım yukarıda da forever new markası

Back
X