- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
evim.netten aldıklarım liva'dan görüp hemen koşup aldım ne zamandır da istiyodum iyi oldu
Eki Görüntüle 370511 Eki Görüntüle 370512
ben de minik sabunlar ya da rende sabun koymak istiyorum bu küvete. banyo setim de vardı ama çoook önce aldığım şeylerdi bunları english home ve tepe homeda görüp beğeniyordum burda baya uyguna geldi iyi oldu
güle güle kullan canım çok güzeller gerçekten , beğendim çokbenim tepe homeların gelip gelmeyeceği belli değil ona göre bende alırdım : ( fiyat gerçekten uygun
canım senin de chakra setin var çok güzelbenim diğer setimi beğeniyor olsam almazdım bunları. ya da hiç almamış olsam ben de chakraya bakardım ama ikinci olunca çok para vermek istemedim açıkçası. tepe home'dan aldığım sıvı sabunluğun lavantalısı sanırım bunlar. onu mutfakta kullanmayı düşünüyodum bunlar da banyoya oldu. banyoya çöp kovam yok beyaz metallerden alayım bari görünce
chakra yı büyük banyo için aldım canım , lavantalı seti ebeveyn banyosu için ,pembeli sabunluğu bende mutfağı düşünerek aldım
tam okuyamadım ama çok merak ettim saatine bayıldım ve dayanamadım sormam lazım nerden aldınnnnn....:)
kızlar bakın bayıldım tek kelimeyle
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/513244-9829-home-sweet-home-9829-a.html
gittim gördüm bende bayıldım : ) çook beğendim
bende istiyorummmmmmmmm
ayy çok hoşuma gitti ya her şeyi tanıdık ama farkettin mi english home nevresimler, makyaj kutusu, perdesindekiler madame coco, o güllü kutuyu sanırım tepe homeda görmüştüm. çoğu bizim alışveriş yaptığımız yerler demek ki doğru yoldayız livacım
zaten bizim için olan yerlerde belli, yukarıdakilere zara home ve bernardo bievi de ekle bir de ikeayı
:)) herşey çok güzel gerçekten. aldıklarınıda çok güzel dekore etmiş.
evet canım adresler aynı inşallah evlerimizi o şekilde görmek bizede nasip olur : ) acayip özendim gördüğümdenn beri ya: ) yalnız zara home u bilmiyorum sadece fiyatlarının fazla olduğunu duydum
ya o kafeslerden bende alacağm bir türlü denk gelmedim. geçen tepe homeda gördümde beyaz değildi griydi.
gelecek ay için uzun bir listem var , o home senin bu home benim gezeceğimbu ay çeyiz bohça doğum günü derken sıfırı çektim
ayy çok hoşuma gitti ya her şeyi tanıdık ama farkettin mi english home nevresimler, makyaj kutusu, perdesindekiler madame coco, o güllü kutuyu sanırım tepe homeda görmüştüm. çoğu bizim alışveriş yaptığımız yerler demek ki doğru yoldayız livacım
zaten bizim için olan yerlerde belli, yukarıdakilere zara home ve bernardo bievi de ekle bir de ikeayı
:)) herşey çok güzel gerçekten. aldıklarınıda çok güzel dekore etmiş.
evet canım adresler aynı inşallah evlerimizi o şekilde görmek bizede nasip olur : ) acayip özendim gördüğümdenn beri ya: ) yalnız zara home u bilmiyorum sadece fiyatlarının fazla olduğunu duydum
ya o kafeslerden bende alacağm bir türlü denk gelmedim. geçen tepe homeda gördümde beyaz değildi griydi.
gelecek ay için uzun bir listem var , o home senin bu home benim gezeceğimbu ay çeyiz bohça doğum günü derken sıfırı çektim
sorma ev koli dolu ,alıp seremiyorum kullanamıyorum hevesim kursağmda kalıyor :))ben de çok özendim ya zaten eşyaları al al kolile her şeyin hevesi içimde kalıyor bi alıp da koysaydık evimize hatta bi kullansaydık hayırlısıyla
zara home diğerlerine göre daha pahalı ama alınmayacak uçuk bi yer değil merak etme içine çok sinen bi şey olursa alırsın yani içine oturmazbenim mudoda oluyor ya uyuz oluyorum bi askı beğendim giriş için oluyor ya eski tarz ahşap 400 küsürdu yuh yani
bu kış ben de fena patladım soğuklar vurdu beni yahu. geçen sene ne güzel alışverişimi yapmıştım bu kış kömür almaktan gına geldi artık geldim yine kömür bitmiş hala buz gibi evin içi yine kömür aldık bıktım valla delircem artık kömür almaktan
kafes ben de istiyorum ama içinde kuşla bi kuş bi de köpek niyetim var ama eşyalarıma kıyamayabilirim köpekten vageçebilirim onçin D:
sorma ev koli dolu ,alıp seremiyorum kullanamıyorum hevesim kursağmda kalıyor :))
zara home a uğramak lazm o zamangerçekten yuh o fiyata duvardan duvara vestiyer yaptırırsın
sabret canım havalar ısınıyor : ) kömür parasına çeyiz almaya devam
Siz bana takılın ocagınıza incir ağacı dikeyim evlendik bitti diye sevinmeyin bizim mağazalar yeni ürün çıkardıkca birden bire yeni ihtiyaçlarınız oluveriyor
perdemdeki melek madame coco değil ama perdelerimi diktrdiğim yerden seçtim...
madame coco da şu an peçetlkler filan olay alıcam ama ne zaman:)
hele bi işe gireyim sahalar dönüyorum:)
benim en büyük aşkım cath kidston tepe de bişilerini yakaladıkca aldım daha çok daha çok istiyorum sepete bişiler atıyorum bi sürü para tutuyor ee tabi bide kargosu var bunun yurt dışından bi tanıdık olsa neler aldırcam ona
inşallah hayallerinize kavusurusunuz...
kafesim zara home dan gecen sezon da harika şeyler vardı kafes aynalar vs bakmanızı şiddetle tavsiye ederim
sorma ev koli dolu ,alıp seremiyorum kullanamıyorum hevesim kursağmda kalıyor :))
zara home a uğramak lazm o zamangerçekten yuh o fiyata duvardan duvara vestiyer yaptırırsın
sabret canım havalar ısınıyor : ) kömür parasına çeyiz almaya devam
ayyy siz varya benim 4 ay önceki halim:)bir kamyon çeyiz çıktı evden:)
ups sponsrluğunda kolilerim ordandı komediydi görmeniz gerekti:)
eşyalarım çok kkıymetlidir bide bazanın arkası ayak ucum dolaplar derken dolup taşmıştı her yer ne zevkli günlerdii....
evet bıktım artık english homedan bi tane daha nevresim alcam ve ferforjelere devam edicem para lazım
kolilerrrr
25 büyük koli var bende saydımve giderek çoğalıyor 8 tanesi gitti gerçi kaldı 17 yatak odam da yolda bugün yarın varır istanbula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?