- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
ilk defa duydum ama googledan baktım da şimdi çok güzelmiş gerçekten.
şunlar ilk bakışta beğendiklerim mesela. aslında vaktim var biraz uğraşsam yapabilir miyim acaba tekniklerine bakmak lazım
burda böyle şeyleri pek bildiklerini sanmıyorum klasik yazma için oya mı ne onları örüyorlar böyle benim ilgimi pek çekmeyen şeyler yani
kurdele nakışı salon takımı siparişi vermiştim yakında elimde olur ben de bilmiyorum nasıl bi şe oldu güllü falan demiştim bakalım güzel olursa paylaşırım burdan :))
Canım Milli eğitime bağlı halk eğitim kursları var brezilya nakışının da kursunu veriyorlar,vaktim varsa oraya yazılabilirsin. Hatta ordan temas kurduğun kişilere de yaptırabilirsin parayla. Tek başına kavraman biraz geç vakit alır. Elin düzelmesi için bayağı vakit gerekiyor,ilk işler daha acemice oluyor. Benim ablam bana birkaç şey yaptı brezilya nakışından gerçekten çok güzel oldu. Bir de ben sizle kadar sevmiyorum bu tarz şeyleri.Siz olsanız bayılırsınız herhalde. Dediğim gibi kermeslerde de satılıyor bunlar, artık moda bu brezilya nakışı normal nakış kalmamış pek.
saat aldımmmm
ferforjeler tam içime sinmemişti madame cocoda tam istediğim gibi bulunca aldım hemen
Eki Görüntüle 353548
Güle güle kullanın :) aynı saati bende aldım. fiyonklu ferforje saatte karar kılmışken bu saate vuruldummadame coco ismini duyduğumdan beri sitesinden çıkmıyorum
bu arada tüm çeyiziniz çok güzel iyi günlerde kullanmanızı dilerim
ayyy inşallah mutlu olursunuz güle güle kullanın hepsi çok güzeller :)
teşekkürler hepinizeee
sanırım bundan sonra çamaşır pijama vs işlerine yatırım yapıcam evin tadilatı bitene kadar o işleri de halledeyim diyorum. mobilyalar eve gidip yerleşince perde halı vs işleri başlıycak dımdımdım gelsin english home perdeler
canım ben de artık kendimi iç çamaşırına vermek istiyorum yaa inanır mısın evlensem hiçbir şeyim yok gibi geliyor evde giymeye. Şöyle güzel pijamalar,gecelikler,çamaşırlar, kendimi çok kötü hissediyorum
aynen benim de öyle bohçada gelenlerden hariç iki tane günlük pijamam varçorap, iç çamaşırı, evde giymeye eşofman sweatshirt ev terliği bi sürü bi sürü eksiğim var hatta bi şeyim yok desem daha doğru olur sanırım. biraz da iyi bi şeyler almak istiyorum kaan'a bohça için pijama ararken ayyıldız'da güzel şeyler görmüştüm oralara bakıcam tekrar sakin kafayla. naylon dandik şeyler hiç almak istemiyorum zaten giyemem alerji yapar kaşındırır sanırsam bu işler de baya bi masraf çıkarıcak bize
sen nereleri düşünüyosun alışveriş için
Canım ayyıldıza ben de bakmak istiyorum internet sitesinde bazı ürünler %50 indirimli sonraaa pijalar için kyo my friensin nette çok güzel pijamalarını gördüm vuruldum kalitelerini hiç bilmiyorum ama. Sonra la senza, osyho, reflectiondan da sütyen külot takımları var o kadar kaliteli ki pahalı ama( Özellikle göğüs ölçüm küçük olduğu için gecelikler bende hiç güzel durmayacak gibi geliyor. Destekli güzel ürünler almam lazım. Sen nerelere bakacaksın canım?
Evim.nette dolaşırken sizin zevkinize hitap edebilecek birkaç şeye rastlayınca göstermek istedim. Gerçi Çiçeklik ihtiyacınız var mı bilmiyorum ya da alır mısınız ama... Belki başka bir amaçla da kullanabilirsiniz belki. Flowers&Decor kampanyasından:
Eki Görüntüle 357954 Eki Görüntüle 357955 Eki Görüntüle 357956
gördüm onları çok güzeller di mi :)) aslında güzel bi balkon yapmak istiyorum da tepe home'da beğenmiştim bi kaç saksı ferforje raf falan ama eve geçip oturduktan sonra düşünüyodum balkon dekorasyonunu. kafam da karıştı bunları görünce çok ciciler.
siz evlisiniz sanırım ne diyosunuz bunları almak için erken yoksa alayım mı
bu arada teşekkürler beni ve çeyizlerimi düşündüğünüz için :))
Bir de pijama,ev giysisi falan düşünüyorsanız çeyizinize REFLECTIONS markasının beğendiğiniz desenlerde ürünleri var kış sezonunda şu an indirimdeler de aklınızda bulunsun.
fotolara daha çok varHer şey gönlünüze göre olur inşallah. En son aşama dediğiniz gibi, acelesi yok rahat rahat alışverişinizi yaparsınız daha sonra. Bekliyoruz fotoları da artık:).
reflectionsı hiç duymamıştım dün günnur da söyledi araştırıcam adana'da da vardır mutlakaBir de pijama,ev giysisi falan düşünüyorsanız çeyizinize REFLECTIONS markasının beğendiğiniz desenlerde ürünleri var kış sezonunda şu an indirimdeler de aklınızda bulunsun.
Ya canım nette satışı yok galiba Ankarada optimumda görmüştüm ilk fırsata bakacağım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?