• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

ilk defa duydum ama googledan baktım da şimdi çok güzelmiş gerçekten.

images

images

şunlar ilk bakışta beğendiklerim mesela. aslında vaktim var biraz uğraşsam yapabilir miyim acaba tekniklerine bakmak lazım

burda böyle şeyleri pek bildiklerini sanmıyorum klasik yazma için oya mı ne onları örüyorlar böyle benim ilgimi pek çekmeyen şeyler yani :D

kurdele nakışı salon takımı siparişi vermiştim yakında elimde olur ben de bilmiyorum nasıl bi şe oldu güllü falan demiştim bakalım güzel olursa paylaşırım burdan :))

Canım Milli eğitime bağlı halk eğitim kursları var brezilya nakışının da kursunu veriyorlar,vaktim varsa oraya yazılabilirsin. Hatta ordan temas kurduğun kişilere de yaptırabilirsin parayla. Tek başına kavraman biraz geç vakit alır. Elin düzelmesi için bayağı vakit gerekiyor,ilk işler daha acemice oluyor. Benim ablam bana birkaç şey yaptı brezilya nakışından gerçekten çok güzel oldu. Bir de ben sizle kadar sevmiyorum bu tarz şeyleri.Siz olsanız bayılırsınız herhalde. Dediğim gibi kermeslerde de satılıyor bunlar, artık moda bu brezilya nakışı normal nakış kalmamış pek.

Canım Milli eğitime bağlı halk eğitim kursları var brezilya nakışının da kursunu veriyorlar,vaktim varsa oraya yazılabilirsin. Hatta ordan temas kurduğun kişilere de yaptırabilirsin parayla. Tek başına kavraman biraz geç vakit alır. Elin düzelmesi için bayağı vakit gerekiyor,ilk işler daha acemice oluyor. Benim ablam bana birkaç şey yaptı brezilya nakışından gerçekten çok güzel oldu. Bir de ben sizle kadar sevmiyorum bu tarz şeyleri.Siz olsanız bayılırsınız herhalde. Dediğim gibi kermeslerde de satılıyor bunlar, artık moda bu brezilya nakışı normal nakış kalmamış pek.

burda yani yaşadığım yerde yok maalesef :( ben sormuştum daha önce. yine de bi sorayım tekrar. ailemden farklı bi ilçede çalışıyorum gerçi 3 gün burda 4 gün adanadayım da her hafta gidemiyorum kardan buzdan dolayı. kurdela işine de bayılıyorum, etaminle kanaviçeye de bunu da sevdim görünce :)) dantel bile seviyorum da desen yapıyolar ya dantelle dolgu yaparak kuş çiçek gül falan onlar hoşuma gidiyor yoksa yuvarlaklar kareler manasız motifler bana göre değil pek. :D

evlenince çalışma saatlerim burdaki gibi uygun olursa mutlaka gidicem bi kursa. ahşap boyama, nakış falan tam bana göre işler. yapıp gösteren biri olsa yaparım bende yeteneğim var biraz anneannem küçükken göstermişti baya bakarak çıkarabiliyorum şimdi dantel kaneviçe modellerini inşallah iyice öğrenirim de istediklerimi yapabilirim :)

saat aldımmmm

ferforjeler tam içime sinmemişti madame cocoda tam istediğim gibi bulunca aldım hemen

Eki Görüntüle 353548

Güle güle kullanın :) aynı saati bende aldım. fiyonklu ferforje saatte karar kılmışken bu saate vuruldum:16: madame coco ismini duyduğumdan beri sitesinden çıkmıyorum:1:
bu arada tüm çeyiziniz çok güzel iyi günlerde kullanmanızı dilerim:16:

Son düzenleme:
Güle güle kullanın :) aynı saati bende aldım. fiyonklu ferforje saatte karar kılmışken bu saate vuruldum:16: madame coco ismini duyduğumdan beri sitesinden çıkmıyorum:1:
bu arada tüm çeyiziniz çok güzel iyi günlerde kullanmanızı dilerim:16:

ben de ferforjelere bakıp duruyodum ama pek de içime sinmiyordu evime en uygun onlar olucak diye düşünürken bunu gördüm ve bayıldım aynen :D daha önce alışveriş yaptıysanız bilirsiniz gayet de kaliteli oluyor bu polyester ürünleri. daha güzelleri sizlere olsun kızlar :D

ayyy inşallah mutlu olursunuz güle güle kullanın hepsi çok güzeller :)

teşekkürler darısı ve daha iyileri tüm isteyenlere inşallah :D

teşekkürler hepinizeee :D

sanırım bundan sonra çamaşır pijama vs işlerine yatırım yapıcam evin tadilatı bitene kadar o işleri de halledeyim diyorum. mobilyalar eve gidip yerleşince perde halı vs işleri başlıycak dımdımdım gelsin english home perdeler :D

teşekkürler hepinizeee :D

sanırım bundan sonra çamaşır pijama vs işlerine yatırım yapıcam evin tadilatı bitene kadar o işleri de halledeyim diyorum. mobilyalar eve gidip yerleşince perde halı vs işleri başlıycak dımdımdım gelsin english home perdeler :D

canım ben de artık kendimi iç çamaşırına vermek istiyorum yaa inanır mısın evlensem hiçbir şeyim yok gibi geliyor evde giymeye. Şöyle güzel pijamalar,gecelikler,çamaşırlar, kendimi çok kötü hissediyorum :1:

canım ben de artık kendimi iç çamaşırına vermek istiyorum yaa inanır mısın evlensem hiçbir şeyim yok gibi geliyor evde giymeye. Şöyle güzel pijamalar,gecelikler,çamaşırlar, kendimi çok kötü hissediyorum :1:

aynen benim de öyle bohçada gelenlerden hariç iki tane günlük pijamam var :D çorap, iç çamaşırı, evde giymeye eşofman sweatshirt ev terliği bi sürü bi sürü eksiğim var :D hatta bi şeyim yok desem daha doğru olur sanırım. biraz da iyi bi şeyler almak istiyorum kaan'a bohça için pijama ararken ayyıldız'da güzel şeyler görmüştüm oralara bakıcam tekrar sakin kafayla. naylon dandik şeyler hiç almak istemiyorum zaten giyemem alerji yapar kaşındırır :D sanırsam bu işler de baya bi masraf çıkarıcak bize :D

sen nereleri düşünüyosun alışveriş için

aynen benim de öyle bohçada gelenlerden hariç iki tane günlük pijamam var :D çorap, iç çamaşırı, evde giymeye eşofman sweatshirt ev terliği bi sürü bi sürü eksiğim var :D hatta bi şeyim yok desem daha doğru olur sanırım. biraz da iyi bi şeyler almak istiyorum kaan'a bohça için pijama ararken ayyıldız'da güzel şeyler görmüştüm oralara bakıcam tekrar sakin kafayla. naylon dandik şeyler hiç almak istemiyorum zaten giyemem alerji yapar kaşındırır :D sanırsam bu işler de baya bi masraf çıkarıcak bize :D

sen nereleri düşünüyosun alışveriş için

Canım ayyıldıza ben de bakmak istiyorum internet sitesinde bazı ürünler %50 indirimli sonraaa pijalar için kyo my friensin nette çok güzel pijamalarını gördüm vuruldum kalitelerini hiç bilmiyorum ama. Sonra la senza, osyho, reflectiondan da sütyen külot takımları var o kadar kaliteli ki pahalı ama :(( Özellikle göğüs ölçüm küçük olduğu için gecelikler bende hiç güzel durmayacak gibi geliyor. Destekli güzel ürünler almam lazım. Sen nerelere bakacaksın canım?

Canım ayyıldıza ben de bakmak istiyorum internet sitesinde bazı ürünler %50 indirimli sonraaa pijalar için kyo my friensin nette çok güzel pijamalarını gördüm vuruldum kalitelerini hiç bilmiyorum ama. Sonra la senza, osyho, reflectiondan da sütyen külot takımları var o kadar kaliteli ki pahalı ama :(( Özellikle göğüs ölçüm küçük olduğu için gecelikler bende hiç güzel durmayacak gibi geliyor. Destekli güzel ürünler almam lazım. Sen nerelere bakacaksın canım?

güzel bi gecelik sabahlık takımı alıcam ama renkli sanırım çünkü bohçada gelen ekruydu. ayyıldızla sevinç ürkmez'i düşünüyorum. sevinç ürkmez şu bihter geceliği diye bilinen geceliğin tasarımcısı aynı zamanda şimdi muhteşem yüzyılda hatice sultan'ın gecelikleri de onun belki dikkatini çekmiştir çok güzeller. zaten en pahalı parçam da bu olacak gibi geliyor :D

iç çamaşırı için la senza'ya ben de bakıcam. oysho'dan bohçamda bi takım vardı daha önce de kendim alıp kullanmıştım çok kaliteli değil ama güzeller. la senza oysho'dan daha kaliteli kesinlikle yine de bilmiyorum nerde beğenirsem ordan alırım. reflection hiç duymamıştım iyi oldu söylediğin aklımda bulunsun :))

bazenleri de victoria's secret geliyor private shoppinglere ama hepsi eski sezon oluyor demode modeller hep içime sinip de alamadım bi türlü :/ günlük pijamaları neşeli renkli bi şeler alıcam pelin'e bakarım heralde disney'in hakları pelin'de ya muhtemelen en çok beğendiklerim onlar olur :D oyshonun da pijamaları çok güzel neşeli neşeli ordan da alabilirim ama adana'da yok işte mersine gitmem gerekebilir onun için :/

hiç göğüs ölçüm küçük diye üzülme çünkü la senza'ya oysho'ya gidip bakarsan nerdeyse tüm modeller dolgulu. ben dolgusuzu zor bulup alıyorum. geceliklerin de dolgulusu var istediğin gibisini mutlaka bulursun.

bakım ürünlerim de eksik of :D geçen body shoptan bişiler aldım ama yetmez bi watsons body shop turu atmam lazım önümüzdeki ay içinde :D

Evim.nette dolaşırken sizin zevkinize hitap edebilecek birkaç şeye rastlayınca göstermek istedim. Gerçi Çiçeklik ihtiyacınız var mı bilmiyorum ya da alır mısınız ama... Belki başka bir amaçla da kullanabilirsiniz belki. Flowers&Decor kampanyasından:
$small_39779_1.webp$small_89025_1.webp$small_89072_1.webp

Evim.nette dolaşırken sizin zevkinize hitap edebilecek birkaç şeye rastlayınca göstermek istedim. Gerçi Çiçeklik ihtiyacınız var mı bilmiyorum ya da alır mısınız ama... Belki başka bir amaçla da kullanabilirsiniz belki. Flowers&Decor kampanyasından:
Eki Görüntüle 357954 Eki Görüntüle 357955 Eki Görüntüle 357956

gördüm onları çok güzeller di mi :)) aslında güzel bi balkon yapmak istiyorum da tepe home'da beğenmiştim bi kaç saksı ferforje raf falan ama eve geçip oturduktan sonra düşünüyodum balkon dekorasyonunu. kafam da karıştı bunları görünce çok ciciler.

siz evlisiniz sanırım ne diyosunuz bunları almak için erken yoksa alayım mı

gördüm onları çok güzeller di mi :)) aslında güzel bi balkon yapmak istiyorum da tepe home'da beğenmiştim bi kaç saksı ferforje raf falan ama eve geçip oturduktan sonra düşünüyodum balkon dekorasyonunu. kafam da karıştı bunları görünce çok ciciler.

siz evlisiniz sanırım ne diyosunuz bunları almak için erken yoksa alayım mı

bu arada teşekkürler beni ve çeyizlerimi düşündüğünüz için :))

Rica ederim :). Valla bana sorarsan evlendikten sonra yap bahçe dekorasyonunu eğer tepe home da da böyle şeyler varsa ordan da yararlanabilirsiniz. Ben farklı amaçla kullanırsınız belki diye göstermiştim. Evlend,ikten sonra da insan evine alışveriş yapmak istiyor. Ama şunu da söyleyeyim canım evlendikten sonra böyle ıvır zıvır küçük şeyler alabiliyorsun. Evlenmeden önce alabildiğin her şeyi al derim ben. Tabi herkes için geçerli olmayabilir ama evli arkadaşlarımdan da biliyorum ev masraflarıydı, çocuklardı oydu buydu derken pek bir şey alınmıyor. Evlenmeden önce bana söylüyorlardı hep evlenmeden yapılıyor her şey diye.

o zaman evlendikten sonra yapayım dekorasyonu :)) çünkü şu kadar alışverişin telaşın için de bir de bunlarla uğraşmayayım diyorum. evime geçip oturduktan sonra huzurla koşuşturma olmadan geze geze alışveriş yapmak istiyorum :D o kadar sıkıldım ki sürekli bi şeyler almak zorunda olmaktan, şöyle geniş geniş mağaza gezmeyeli bi şeylere karar vermek zorunda kalmayalı aylar hatta yıllar oldu diyebilirim :)

güzel bi balkon istiyorum inşallah çiçeklerle renkli saksılarla dolu. küçük bi bahçemiz de var o da bir sonraki aşama. balkondan sonra bahçeyi de düzenlicem. içime sinerse paylaşırım burdan fotoları :))

Her şey gönlünüze göre olur inşallah. En son aşama dediğiniz gibi, acelesi yok rahat rahat alışverişinizi yaparsınız daha sonra. Bekliyoruz fotoları da artık:).

Bir de pijama,ev giysisi falan düşünüyorsanız çeyizinize REFLECTIONS markasının beğendiğiniz desenlerde ürünleri var kış sezonunda şu an indirimdeler de aklınızda bulunsun.

Her şey gönlünüze göre olur inşallah. En son aşama dediğiniz gibi, acelesi yok rahat rahat alışverişinizi yaparsınız daha sonra. Bekliyoruz fotoları da artık:).
fotolara daha çok var :D ancak temmuz sonu ağustos başı her şey hazırlanmış olur sanırım :) malum düğün 24 ağustosta :D
teşekkürler iyi dilekleriniz için

Bir de pijama,ev giysisi falan düşünüyorsanız çeyizinize REFLECTIONS markasının beğendiğiniz desenlerde ürünleri var kış sezonunda şu an indirimdeler de aklınızda bulunsun.
reflectionsı hiç duymamıştım dün günnur da söyledi araştırıcam adana'da da vardır mutlaka
Ya canım nette satışı yok galiba Ankarada optimumda görmüştüm ilk fırsata bakacağım :))

adana'da da var optimum bi bakayım bakalım

Back
X