- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
canımmmm yine ellerin dolu gelmişsin ohhh okul sana uyduğu için sen daha çok adanaya gidersin bu aralar hatta bu haftasonu istanbula gelir gelinlik araştırması yaparsın diyede düşünmüştüm
artık herşey bittiyo demekki bu çeyiz olayını tamamladın canım
englısh home yatak örtüsü benimde alacaklarımın arasında , bide fransız danteli şık bir yatak örtüsü tasarladık arkadaşla o diktircek ilk haziranda düğünü çünkü sağolsun öğretti banada çok sade bir model tasvir edicez yapacaklara ama englısh home çok çok güzel ,battaniyenide az çok tahmin ediyorum parçaları çok güzel canım
havalar çok kötü canım ya istanbula gelicem ama cesaret edemedim bi türlü havalardan. ben gittim bi kaç saat sonra çığ düşmüş geçtiğim yola :18: havalar bi düzelseydi gelicem inşallah
diktireceğin battaniyeyi çok merak ettim bu arada nası bi şey aceba
bu arada yatak odam bitmiş muhteşem olmuş. kırık beyaz boyanmış kuplar da istediğim gibi porselen üstü pembe güllü bayıldım ama heyecanla foto çekmeyi akıl edemedim :/
en çok merak ettiğim şey şu anda yatak odası gelinlik 2. planda bende yatak odasını erkek arkadaşıma gösterdim hala büyümedin tam oyun alanın gibi demezmi çok güldük gelinliği görenlerde tam senlik diyorlar biliyormusun bende bu yatak odasını çok beğeniyorum ama sahip olamayabilirim nereden bulucam bunu yapan cengaveri ki
yatak odasını gördüğün yerde heycan yapmadan önce bir şipşak tamamdır sonra heycan yapabilirsin nütfen foto istiyorum
ayh evimizde de görrüz inşallah yauuuben o koyu rengi yaptırdım bu arada onun beyazını yani öbür laura ashley maceralarımı anlatmıştım sana zaten
foto yüklemekten yoruldum heeenasıl çeyizlerimin gerçek fotoları çok profesyonelce değil mi
napim ya hatıra kalsın istedim annem de kızdı napıyosun görgüsüz gibi diye gizli gizli çektim bi kısmını
senin düğüne daha var merak etme istediğin gibi eksiksiz bir çeyizin olur allah'ın izniyle. ben de 2 sene de tamamladım zaten. bu son senede genelde nişan alışverişi, dekorasyon için ufak tefek şeyler bi de iç çamaşırı makyaj malzemesi gibi şeyler alınıyor.
açelya çok hoş bi takım cidden. porseleni biraz kalın ama beni hiç rahatsız etmedi dokununca. kabartmalı olması falan tam bizim tarza uygun eski usulkorkmazlar da çok kaliteli herkesten duyuyorum ama dediğim gibi almak istediğin modelini görmeden alma. onla ilgili de bi maceram var anlatmıştım
biraz daha foto var da onları yarın eklerim artık. 6 saat sürüyo ya adana'dan bura yoruldum valla yarın okul var yavaştan uyku moduna geçeyim canım.
senin evini çok merak ediyorum bu arada. forumda bi kaç kişi var evlerini gerçekten çok merak ettiğim ve bayılacağıma emin olduğum sen de onlardansın tabii ki de
bakalım benimki nasıl olcakaldıklarıma baktım da şöyle bi içime sinmeyen hiç bi şe yok sanırım en önemlisi de o inşallah evin içinde de istediğim gibi olur her şey
öpüyorum canım görüşürüz yarın. sizin topiklere de bakamadım ne var ne yok yarın bakarım artık :**
canım evet düğüne var allahtan ağustos ayından beri birikimin yanında çeyizde aldım sadece çeyiz borcu ödemek bile huzurluymuş canım
korkmazda kararsızım hala inanki ama açelyayı herhalde haftasonu annemle gider alırım bu haftasonu bir ihtimal alcaz bu arada bir siteden açelyayıda düşünerek pasta standı felan aldık diğer kızlarda aldık topiktekiler paylaşcam topiğimde
ayyyy benim evim bu lafı duymak bile huzur veriyor ortaya karışık olcak benimki tek bir tarz benimseyemiyorum 1 oda 1 oda die paylaşcaz genelde modern tarz benimsemde bir yanım annaneden kalma
canım hiç kuşkum yok seninki çok güzel olcak korkun kaygın kalmasın iyi ve kaliteli şeyler seçiyorsun mobilyalarda engeller çıkarsalar bile yaptın oldu
günlük çatal bıçak takımım hisar optima 24 parça misafir için olan karaca slim modeli. kayınvalidem almış sözlümün çeyizi yani kendisi aslında :)
yemek takımımın günlük olanı kütahya porselen açelya misafir için olanı bernardo rose garden modeli
Canım Karacanın beyaz günlük yemek takımını ne kadara aldın di de set halinde mi aldın ve takım kaç parça ?
english home ne güzelsin sennn
güle güle kullan cicileriniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?