tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

yorgan alıcam annemle babam da gördüklerinden beri şunu almak istiyorlar

4 MEVSİM MIKROFIBER YORGAN ÇİFT KİŞİLİK

bana fiyatı çok geldi yalnız :/ başka bi şe bakalım diyorum da ısrarcılar nedeni de bu çift yorganın çıtçıtlı olması. ister birleştirip tek yorgan yapıyosun istersen baharda da çıtçıları ayırıp ince iki yorgan olarak kullanıyosun. özellikle evli bayanlarsa soruyorum mantıklı mı alayım yoksa kullanışlı olmaz mı bu kadar para vermeye gerek yok mu? bu fiyata iki yorgan alırım ben ya hu ama annemle babam da illa bunu al diyolar hiç anlamadığım mevzular bi akıl verin

ikea'dan alınacaklar listesi yaptım bunları kullanıp da memnun olanlar ya da olmayanlar fikirlerini yazabilirler mi acaba
mutfak masa ve sandalyeleri

ayakkabılık

duşakabin içi raf

tepsi

çerçeveler

fener

evin genel görünümü de kesinleşti artık çok rahatladım üstümden yük kalktı sanki

yatak odası, mutfak ve küçük oda

http://www.kendieviniyarat.com/images/renkler_iccephe_kartela.gif

burdaki pamuk şeker rengine boyanıyor. yaşam odası ve giriş ise marshall'ın deniz kabuğuna karar verdik. laminantlar
SerFloor | Her yer güzel olacak senkronize ak ladin kapılarsa beyaz. geriye mutfak kaldı onu da belirledik sayılır. meşe rengi olacak. sanırım sadece banyo bana uygun olmadı o kadar da olsun artık napalım diyorum. uzaktan ancak bu kadar olabiliyor. her şey ne kadar hızlı oluyor ben bile yetişemiyorum. bu haftasonu adanadayım bakalım hangi işlerimi halledicem bu adana seferimde

evin genel görünümü de kesinleşti artık çok rahatladım üstümden yük kalktı sanki

yatak odası, mutfak ve küçük oda

http://www.kendieviniyarat.com/images/renkler_iccephe_kartela.gif

burdaki pamuk şeker rengine boyanıyor. yaşam odası ve giriş ise marshall'ın deniz kabuğuna karar verdik. laminantlar
SerFloor | Her yer güzel olacak senkronize ak ladin kapılarsa beyaz. geriye mutfak kaldı onu da belirledik sayılır. meşe rengi olacak. sanırım sadece banyo bana uygun olmadı o kadar da olsun artık napalım diyorum. uzaktan ancak bu kadar olabiliyor. her şey ne kadar hızlı oluyor ben bile yetişemiyorum. bu haftasonu adanadayım bakalım hangi işlerimi halledicem bu adana seferimde [/QUOTE]

Tatlım ikeanın diğer eşyalarını bilmiyorum ama o tepsisi çok büyük olmasına rağmen ancak üç kahve fincanı sığdırabiliyorsun tutma yerleri geniş olduğundan.. Bu arada senle aynı telaşlardayız bir yandan evimiz yapılıyor bir yandan düğün hazırlıkları... Allah ikimize de kolaylıllar versin:)

ayyyy hepsi çok güzel tepsi ve çervelere bayıldım canım şu anda öyle şeyler aldığım için

ama masada ayakkbılıkta çok güzeller canım yaa ohhh çoğu şeyi hallediyorsun ikea evimizin herşeyi gerçektende

amin canım gerçekten kolaylıklara ihtiyacımız var bu sıra başka tepsilerim de var deriydi gümüştü melamindi bunu da ihtiyacım olduğundan değil de daha çok dekroasyon için istiyorum sanırım bloglarda hep bu tepsi kullanılarak çok hoş şeyler yapmışlardı, tealight falan koyunca da çok güzel oluyor ya da renkli saksılar minik koyuyolar üstüne

sana da kolay gelsin canım inşallah gönlümüze göre olur her şey :*

o zaman istanbula geldiğimde gidip bakıcam çoğunu görmüştüm zaten daha önce yine de iyi bi incelemekte fayda var özellikle mobilyaları içime sinerse alıcam bunların hepsini

bugün de evim.nette tefal autoclean 500 230a düşmüş, media marktta ve tefalde bakmıştım 350ydi hep aklımda da bu ütü var arkadaşım kullanıyor bi kaç kere kullandım ondayken çok hoşuma gitti alayım diyorum ne dersiniz

bunlar için annem sağolsun

günlük pijama ve çamaşırlar

bunlar için de babam
karaca günlük yemek takımı

tefal autoclean 500 ütü

bunlar da benden

arkadaşımın ablasına siparişini verdiğim kurdele işi salon takımı

bornozuma aldığım baş havlusu

oyyy oyy senin cicilerini sevsinler ama sona yaklaşıyorsun bu topiktende ayrılcaksın

bugün englısh homedeydim çok ciciydi yine havlulara bayıldım sipariş verebilirim mağazadan alabilirimde tuttum kendimi ama gösterdiğim modellerde alcam havluları

karacanın ismi nedir çok güzelmiş bende bernardo rosenseyi beğendim bugün ama almam herhalde daha o tür şeylere erken bu ay tombik tencere alcam korkmaz marka 2 kişilik 3 lü tencere seti

ütünüde almışssın canım güle güle kullan hepisiği çok güzel anne ve babanında destekler takdirlik :)

ay evet ya az kaldı beyaz eşya baktım yine samsung bayillerinden sanırım günnur'un aldığı yerden alıcaz beyaz eşyaları modeller kesinleşsin de bir. karacanın adı ekose pembe gül mü ne öyle bişeydi. hiç aklımda yokken birden gelisti fiyatı uygun gelince hoşuma da gidince babam da al diyince alıverdim

evet rosenseyi ben de gördüm çok güzel gerçekten ama 345 mi neydi fiyatı, ben de ihityacım olduğundan değil beğendiğimden alcağım için günlük yemek takımını o kadar para vermek istemedim. yoksa günlüğüm olmasa hiç kaçırmazdım onu dicem belki kaçırırdım bilmiyorum her şeyim de güllü olsun istemediğimden aldım açelyayı ne bilim işte tüm çeyizi düşününce bazı şeyler çok hoşuna gitse de insan almak istemiyor. rose garden güllü bi de günlüğüm beyaz olsun istiyodum öyle oldu

ama kahvaltı takımın yoksa misafir için de daha modern bi şe alıcaksan rosensi alabilirsin kahvaltı setiyle günlük yemek takımını bir alıp güzel bir set oluşturursun. diğer parçaları da alırsan çok hoş olur. nil wildflowerı öyle yapmıştı sanırım.

english home'a girince çıldırıyorum sanırım perdelerime karar verdim büyük ölçüde. yatak odam şunun pembesi olucak

mutfak da mutfak takımımın aynısından rosieymiş adı yazdım hemen nolur nolmaz diye.

yaşam odamdan emin değilim şunu beğeniyorum

ama benim berjer ve sanadalyelerin gülleri böyle kırmızı bordo değil pembe o yüzden bundan emin değilim düz bi pembe perde de olabilir
bu aşağıdaki bi kumaşçının katalogundan bunun iri güllüsünü bulabilsem bu daha çok uyacak salonuma

canım o son fotoda güller daha çok iri olabilir dediğin gibi

samsungu al gerçekten ben arada sevdicekle gidiyorum teknosada bakıyoruz beyaz eşya samsunglara çok baktık bizde oda beğendi özelliklerinden anlıyor biraz

aslında nilin yaptğından bende yapmak istiyordum şöyle yapcam açelyayı alcam günlük birde piyasada kaldımı bilmemem ama bu paylaştığımı almak istiyordum bide hem kahvaltı hemde günlük yapayım die yani 2 adet günlük niyetindeyim canım

rosensede tek başına kahvaltıda ve beş çayında çok hoş olur diyede düşüncelerdeyim ama ama ben daha büyük parçalara girince böyle şeylere net karar vercem kısmetse

önümde uzun bir süreç var pek kendimi masrafa sokmadan atlatırrım inşallah

rosense dediğin gibi kahvaltı 5 çayı günlük için ideal ama bir tane de düz olmalı diye düşünüyorum. misafire rose gardenı da alınca rosense gereksiz geldi bana hem de pahalı

o akımı ne zamandır görmüyorum bernardo'da ama bugün bi çay ve kahvaltı takımı var ya pembesi ve su yeşili gibi bi rengi vardı önceden baya bi satılıp bitmişti adını bilmiyorum da baya beğenilen bi takım onu gördüm adana optimum bernardo'da.

canım allah yardımcı oluyor ben buna gerçekten inanıyorum yaşadıklarımdan sonra. sen kalbini ferah tut. sakin kafayla düşünüp karar ver dediğin gibi büyük parçalar önemli. hem masraflı hem uzun seneler kullanılacaklar. inşallah herkesin gönlüne göre olur ve sağlıkla huzurla kullanmak nasip olur. en önemlisi de o değil mi zaten sağlık olmadıktan sonra neye yarar bunca eşya inşallah güzel günlerde kullanırız canım her şeyimizi

canım bernardo yemek takımı gerçekten çok güzel, annenin aldığı ciciler de sen de güzel günlerde kullan perdeler eminim evine çok yakışacak :)

Yaaa ama bu haksızlık, almayı çok istediğim bir takımdı o takım. butterfly serisinden bahsediyorsun değil micanım? Taaa Adanalarda mıymış. bir kısmet olmadı o takım bana ya.Acaba hangisi vardı pembesi mi su yeşili mi? teşhirde miydi canım? Fiyatı nasıldı? acaba istetsem ordan gönderirler mi? Sağında solunda bir hasar var mıdır ki?

bunun su yeşiliydi yok hiç bi hasarı yoktu fiyatına bakmadım valla istetsen gönderirler bence çünkü ben rose garden'ı istetmiştim bi ara o da piyasada bulunmuyodu adanaya istettim başka bi mağazadan. teşhirdeydi masaya kurmuşlardı aaa dedim bu takımı nerden bulmuşlar akşam kızlara söyleyeyim dedim bunun çok hayranı vardı çünkü

Bayılıyorum bu takıma yaaa, keşke Adana yakın olsaydı:). Ben biraz pimpirikliyim ya görmem lazım tek tek incelemem lazım,geçen GEBZE bernardo da fincanları vardı sadece ve soyulmalar gördüm birkaç parçasında o yüzden almadım mesela. Haber verdiğin için teşekkür ederim. Bir arkadaş vardı orda ona mı söylesem. Ben bu konuyu düşüneyim bir :).

ben yardımcı olmak isterim ama pimpirikliymişsin bi sorun olursa ben aldıktan sonra çok üzülürüm gerçi iade alırlar heralde ama olsun ne bileyim başkası için bi şey almak yeterince zorken bi de böyle kırılabilitesi soyulabilitesi yüksek bi şey almak daha da zor

D. Düşünmen yeterli canım, sağ olasın. Bir arkadaş var orda ondan bakmasını rica edebilirim. Bilgi verir,ona göre de hareket ederim artık. Tekrar teşekkürler canım.

canım sen dün bu takımımı dedin inanmıyorum ben bunu arıyorum her yerde fiğncanları var ama bu takımı istiyorum bulduğum yerde alcam inanmıyorum belkide tekrar üretimdedir

D. Düşünmen yeterli canım, sağ olasın. Bir arkadaş var orda ondan bakmasını rica edebilirim. Bilgi verir,ona göre de hareket ederim artık. Tekrar teşekkürler canım.
rica ederim canım ne demek inşallah sağ salim alırsın bu tkaımı kırığı döküğü olmadan :)) ben de çok beğeniyordum bunu ama üretimden kalktı diye kahvaltı takımımı da çay takımımı da aldım artık bir daha almak gereksiz olacak şu aşamada

gizin topiğine yazdım cevap canım

canım sen dün bu takımımı dedin inanmıyorum ben bunu arıyorum her yerde fiğncanları var ama bu takımı istiyorum bulduğum yerde alcam inanmıyorum belkide tekrar üretimdedir

sormak da aklıma gelmedi üretimde mi yoksa siz bi yerden bulup mu getirdiniz diye o esnada benim pasta parçalarının çay setini arıyordum bi de dün senin gösterdiğin güllü yemek takımına bakıyodum bu da gözüme çarpınca baktım o meşhur takım mı diye aa dedim nerden çıkmış bu ama ilgilenmedim pek

adana optimum bernardoyu arayıp sor istersen bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…