- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
kızlar benim bernardo pasta takımı parçalarım var ya biliyosunuz ilk sayfada var fotoları şekerlik katlı ikramlık pasta altlığı ve kase onun çay setini bulup almam lazım. biev'di normalde onun markası ama ben bernardo'dan aldım ve altlarında bernardo yazıyor parçaların biev değil. bernardoya sordum o serinin çay seti bizde yok diyorlar rose garden'ın çay seti var ama rose gardenla benim parçaların rengi ve tonu tam tutmuyor o nedenle içime sinmedi. bendeki yemek takımında da var parçalar ama işte dediğim gibi ben benimkilerin çay setini istiyorum. görüp duyarsanız haber verirseniz sevinirim canlar
elbistan'da biev'in mağazasına sordum üretilmiyor artık dediler. sanırım bu çay setini önceden alıp stoklamış bi züccaciyeden bulabilicem sizin de aklınızda olsun bi yerde görüp duyarsanız bana haber ediverin lütfen
adana'da bi kaç ay önce görmüştüm bi züccaciyede bugün gidip oraya bakıcam tekrar inşallah bulurum :/
Tamam canım aklımda. Umarım bulabilirsin bugün,bulursun da iyi haberlerini alırız inşallah.
ayy hadi inşallah :)))
hanne canım sen evliydin galiba seni yakalamışken birşey sorabilirimiyim ben jumbodan 3 4 5 6 litre büyüklüğünde 4 tencere alcam şimdi arkadaşlar korkmazın 3 lü tenceresine küçük ve kullanşsız dediler hisarında domino diye bir tencere seti var litreleri jumboya yakın sence ilk günlerde büyük tencereler kullanılırmı yoksa 1 ve 2 litrelik alayımmı aquality bana bile yetmiyor dedi haklıda ben hergün yemek yapamam yaptığım yemek 2 gün idare etsin yanına aparatif yaparım en azından bide tüm aile istanbulda sürekli ev dolu olur gelirler bize yani ne tavsiye ediyorsun canım yorumunu alabilirmiyim
aquality hanneyı yakalamışken hemen burda sorumu ileteyim dedim canım artık büyük parçalara geçmem lazım benim
İnşallah canım, bu arada YKM lere de bak canım,orda da satılıyordu onlardan.
Canım valla o tencereler bence de çoook küçük. Alacaksan bile ancak kalan yemekleri ısıtmak için kullanabilirsin bence. Hem ne kadar 2 kişi olsak da çalışan insanlarız biz yeri geliyor bir yemeği 2 bazen 3 gün yiyoruz(nadiren de olsa) Ve o minik tencerelerde yemek pişirmek çok zorlu olur . Sonuçta bir dürü malzeme girecek içine. Ben de bir Jumbo takım var 4 tencere bir de bir takımım daha var.Kayınvalidem almış zamanında onları da kullanıyorum kendi jumbolarımı da ama sadece jumbolar olsaydı da az gelmezdi bana diye düşünüyorum. Çünkü döküm tencerelerim de vardı benim 2 adet. Belkii yanına birkaç küçük alabilirsin ama bence gereksiz. Büyük tencerede yemek pişiyor yani illa küçük olmasına gerek yok ki alacağın jumbolar da çok büyük değil. Küçük tencere kalan az yemekleri ısıtmak için iyi olur. Hisarın çelik tencereleri nasıl bilmem ama jumbo da alsan yeter bence. Soracağın bir şey olursa sorabilirsin yine.
bende şimdi senin gibi düşündüm vallla bu arada 2 tane de seramik tava almayı düşünüyorum teflon tavsiye ediyormusun pilav konusunda birde döküm tencerelerin ne marka canım bir ara bende çok istemiştim çokta araştırdım gerçi jumbodan 4 hisardan 4 yeter ki jumbolar o kadar büyük değil hisarda fırsatmağazası.com sitesinde çok ucuz bir annemle çarşı pazar gezsem net kararımıda vereceğim yorumların için çok saol canım
bende şimdi senin gibi düşündüm vallla bu arada 2 tane de seramik tava almayı düşünüyorum teflon tavsiye ediyormusun pilav konusunda birde döküm tencerelerin ne marka canım bir ara bende çok istemiştim çokta araştırdım gerçi jumbodan 4 hisardan 4 yeter ki jumbolar o kadar büyük değil hisarda fırsatmağazası.com sitesinde çok ucuz bir annemle çarşı pazar gezsem net kararımıda vereceğim yorumların için çok saol canım
hanne canım sen evliydin galiba seni yakalamışken birşey sorabilirimiyim ben jumbodan 3 4 5 6 litre büyüklüğünde 4 tencere alcam şimdi arkadaşlar korkmazın 3 lü tenceresine küçük ve kullanşsız dediler hisarında domino diye bir tencere seti var litreleri jumboya yakın sence ilk günlerde büyük tencereler kullanılırmı yoksa 1 ve 2 litrelik alayımmı aquality bana bile yetmiyor dedi haklıda ben hergün yemek yapamam yaptığım yemek 2 gün idare etsin yanına aparatif yaparım en azından bide tüm aile istanbulda sürekli ev dolu olur gelirler bize yani ne tavsiye ediyorsun canım yorumunu alabilirmiyim
aquality hanneyı yakalamışken hemen burda sorumu ileteyim dedim canım artık büyük parçalara geçmem lazım benim
İnşallah canım, bu arada YKM lere de bak canım,orda da satılıyordu onlardan.
Canım valla o tencereler bence de çoook küçük. Alacaksan bile ancak kalan yemekleri ısıtmak için kullanabilirsin bence. Hem ne kadar 2 kişi olsak da çalışan insanlarız biz yeri geliyor bir yemeği 2 bazen 3 gün yiyoruz(nadiren de olsa) Ve o minik tencerelerde yemek pişirmek çok zorlu olur . Sonuçta bir dürü malzeme girecek içine. Ben de bir Jumbo takım var 4 tencere bir de bir takımım daha var.Kayınvalidem almış zamanında onları da kullanıyorum kendi jumbolarımı da ama sadece jumbolar olsaydı da az gelmezdi bana diye düşünüyorum. Çünkü döküm tencerelerim de vardı benim 2 adet. Belkii yanına birkaç küçük alabilirsin ama bence gereksiz. Büyük tencerede yemek pişiyor yani illa küçük olmasına gerek yok ki alacağın jumbolar da çok büyük değil. Küçük tencere kalan az yemekleri ısıtmak için iyi olur. Hisarın çelik tencereleri nasıl bilmem ama jumbo da alsan yeter bence. Soracağın bir şey olursa sorabilirsin yine.
Ya kusura bakma canım ya topiğini de meşgul ettim, yorumum kaydedilmedi zannettim.ikinci kere yazdım.
canım kurdele nakışı salon takımını kaça yaptırdını öğrenebilir miyim
birde brezilya nakışı var o da hoşuma gidiyor .
malzemeler 50 lira mı ne tuttu yapan bayan bu işi para için yapmıyodu hatta dışarıya da yapmıyodu benim arkadaşımın ablasıydı. ben rica ettim yapar mısın diye bi fiyat da demedi çok ısrar ettim ama hiç bi şe demedi para bile istemez dedi hatta ama işte öyle olmaz dedim durumu da pek iyi değildi evinden falan anladığım kadarıyla 100 lira verdim el emeği. toplamda 150ye mal oldu yani. ama hakkını helal et dedim çünkü hiç bi fikrim yok ne kadara yapıldığı konusunda kadın da bi şey demeyince 100 lira vereyim dedim
anladım canım ben internetten araştırdım bir sitede 350 tl idi ama modeli hoşuma gitmedi ve fiyat çok geldi. uygun fiyata yapacak biri bulursam yaptırmak istiyorum
bu arada beyaz eşyalardan çok anlamam ama seçtiklerin çok güzelmiş :)
canım tutacağınız eve ankastre set alsanıza 3'lü çok uygun setler var ve mutfağı daha düzenli gösterir fırınlı ocaklar artık çok hantal geliyor bana ya da set üstü ocak ta alınabilir. Bu arada Samsung bayisinde bu modelleri yakından gördüysen eminim çok beğenmişsindir ben de aldım diye demiyorum çok tatlılar :))
ben istersen bana yapan bayana bi söylerim ama dediğim gibi o parayla dışarıya yapmıyor evde küçük çocuğu olduğu için bana yaptığı modelin başka fotolarını da gönderebilirim beğenirsen konuşabilirim.
ben de beğendim canım ya bakalım 16sında istanbula gidicez alırız heralde o zaman beyaz eşyaları :))
ev bizim canım mutfağımız daha belli değil henüz ama. cam ocaklı ankastre setler çok pahalı zaten sadece ocağı bile 1600 falan. bulaşık makinası üstüne setüstünü düşündüm ama fırın önemli iyi bir turbo fırınım olsun istiyorum. bir de beğendiğim mutfaklar (hazır mutfak alıcaz büyük ihtimalle) ankastre değil. ankastre istersen özel bir parçası var onu satıyorlar. onu da gittim inceledim pek hoşuma gitmedi. şimdi bir ustadan haber bekliyoruz onla anlaşırsak mutfak hazır olmayacak o zaman bakarım ankastrelere yoksa fırınlı ocak alıcam muhtemelen.
bu fırınlı ocağın özellikleri nasıl acaba indüksiyonlu ankastrelere oranla çok uygun zira
çok düşüncelisin canım çok sağol.ben istersen bana yapan bayana bi söylerim ama dediğim gibi o parayla dışarıya yapmıyor evde küçük çocuğu olduğu için bana yaptığı modelin başka fotolarını da gönderebilirim beğenirsen konuşabilirim.
ben de beğendim canım ya bakalım 16sında istanbula gidicez alırız heralde o zaman beyaz eşyaları :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?