tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

kızlar benim bernardo pasta takımı parçalarım var ya biliyosunuz ilk sayfada var fotoları şekerlik katlı ikramlık pasta altlığı ve kase onun çay setini bulup almam lazım. biev'di normalde onun markası ama ben bernardo'dan aldım ve altlarında bernardo yazıyor parçaların biev değil. bernardoya sordum o serinin çay seti bizde yok diyorlar rose garden'ın çay seti var ama rose gardenla benim parçaların rengi ve tonu tam tutmuyor o nedenle içime sinmedi. bendeki yemek takımında da var parçalar ama işte dediğim gibi ben benimkilerin çay setini istiyorum. görüp duyarsanız haber verirseniz sevinirim canlar

Biev de yok mu canım?baktın mı oraya?

elbistan'da biev'in mağazasına sordum üretilmiyor artık dediler. sanırım bu çay setini önceden alıp stoklamış bi züccaciyeden bulabilicem sizin de aklınızda olsun bi yerde görüp duyarsanız bana haber ediverin lütfen
adana'da bi kaç ay önce görmüştüm bi züccaciyede bugün gidip oraya bakıcam tekrar inşallah bulurum :/

Tamam canım aklımda. Umarım bulabilirsin bugün,bulursun da iyi haberlerini alırız inşallah.

hanne canım sen evliydin galiba seni yakalamışken birşey sorabilirimiyim ben jumbodan 3 4 5 6 litre büyüklüğünde 4 tencere alcam şimdi arkadaşlar korkmazın 3 lü tenceresine küçük ve kullanşsız dediler hisarında domino diye bir tencere seti var litreleri jumboya yakın sence ilk günlerde büyük tencereler kullanılırmı yoksa 1 ve 2 litrelik alayımmı aquality bana bile yetmiyor dedi haklıda ben hergün yemek yapamam yaptığım yemek 2 gün idare etsin yanına aparatif yaparım en azından bide tüm aile istanbulda sürekli ev dolu olur gelirler bize yani ne tavsiye ediyorsun canım yorumunu alabilirmiyim

aquality hanneyı yakalamışken hemen burda sorumu ileteyim dedim canım artık büyük parçalara geçmem lazım benim

ayy hadi inşallah :)))

İnşallah canım, bu arada YKM lere de bak canım,orda da satılıyordu onlardan.

Canım valla o tencereler bence de çoook küçük. Alacaksan bile ancak kalan yemekleri ısıtmak için kullanabilirsin bence. Hem ne kadar 2 kişi olsak da çalışan insanlarız biz yeri geliyor bir yemeği 2 bazen 3 gün yiyoruz(nadiren de olsa) Ve o minik tencerelerde yemek pişirmek çok zorlu olur . Sonuçta bir dürü malzeme girecek içine. Ben de bir Jumbo takım var 4 tencere bir de bir takımım daha var.Kayınvalidem almış zamanında onları da kullanıyorum kendi jumbolarımı da ama sadece jumbolar olsaydı da az gelmezdi bana diye düşünüyorum. Çünkü döküm tencerelerim de vardı benim 2 adet. Belkii yanına birkaç küçük alabilirsin ama bence gereksiz. Büyük tencerede yemek pişiyor yani illa küçük olmasına gerek yok ki alacağın jumbolar da çok büyük değil. Küçük tencere kalan az yemekleri ısıtmak için iyi olur. Hisarın çelik tencereleri nasıl bilmem ama jumbo da alsan yeter bence. Soracağın bir şey olursa sorabilirsin yine.

bende şimdi senin gibi düşündüm vallla bu arada 2 tane de seramik tava almayı düşünüyorum teflon tavsiye ediyormusun pilav konusunda birde döküm tencerelerin ne marka canım bir ara bende çok istemiştim çokta araştırdım gerçi jumbodan 4 hisardan 4 yeter ki jumbolar o kadar büyük değil hisarda fırsatmağazası.com sitesinde çok ucuz bir annemle çarşı pazar gezsem net kararımıda vereceğim yorumların için çok saol canım

Gereksiz bence canım,ben şimdi bir tane yoğurt mayalamak için (sadece yoğurt mayalamada kullanmak için) tencere alacağım. Küçük tencere bence evde çocuk olduğunda alınmalı, ona taze yemek yapmak için. Yoksa şu aşamada çok gereksiz. Benim dökümler tefal canım, çok memnunum. Ama ben alırken seramik yoktu piyasada. Seramik çıksaydı seramik alırdım. Aklım onlarda hala. Pilav güzel oluyor onlarda,pilav için alabilirsin bir tane. Jumbodan 4 hisardan 4 yeter de artar bile canım. Küçük tencereleri ilerde bebeğin olduğunda alırsın.
Rica ederim canım.

Bence de öyle yap. Küçük tencereler ilerde evde bebek olduğunda kullanılır bence. Ona taze çorba yemek falan yapmak için. Ben şimdi bir tencere daha alacağım yoğurt mayalamak için,sadece yoğurt mayalamada kullanacağım. Küçük tencere almayı hiç düşünmedim ben mesela,ilerde çocuğum olunca... Benim döküm tencerelerim tefal ve çok memnunum. Pilav güzel oluyor. Sen de alacaksan bence küçükler gereksiz. Ben aldığımda seramik yoktu piyasada olsaydı seramik alırdım. Şu an aklım onlarda mesela. Seramik al bence. 4 jumbo 4 hisar yanına seramik de alırsan 2 tane yeter de artar bile. Dediğim gibi illa küçük gerekliyse jumboların en küçük boyu gayet küçük zaten.

canım kurdele nakışı salon takımını kaça yaptırdını öğrenebilir miyim
birde brezilya nakışı var o da hoşuma gidiyor .

Son düzenleme:

ayy ne demek şekerim yeter ki işimiz görülsün kafamız rahatlasın

buldum buldum sonunda henüz almadım ama annemin sponsorluğunda almayı düşünüyorum azzz sonra bu ay kömür aldım 800e gitti çeyiz paracıklarım neler alırdım ben o paraya neyse alıcam inşallah ayırttım benim olcak o takım ve mutfak işi tamamen bitecek ıvır zıvır plastikler kalacak onlar da evimi yerleştirince almayı düşünüyorum

bak hanne de aynı şeyi söylüyor gizim o minik tencereler çok gereksiz çok küçük hiç bi işe yaramıyor. dediği gibi en fazla kalan yemeği ısıtmaya yarar. hiç bi şey sığmıyor zaten ben en büyüğünü kullanabiliyorum o da bazen. diğer iki boy hiç bi işe yaramıyor nerdeyse.

Ya kusura bakma canım ya topiğini de meşgul ettim, yorumum kaydedilmedi zannettim.ikinci kere yazdım.

estağfurullah canım ne demek aşkolsun :))
canım kurdele nakışı salon takımını kaça yaptırdını öğrenebilir miyim
birde brezilya nakışı var o da hoşuma gidiyor .

malzemeler 50 lira mı ne tuttu yapan bayan bu işi para için yapmıyodu hatta dışarıya da yapmıyodu benim arkadaşımın ablasıydı. ben rica ettim yapar mısın diye bi fiyat da demedi çok ısrar ettim ama hiç bi şe demedi para bile istemez dedi hatta ama işte öyle olmaz dedim durumu da pek iyi değildi evinden falan anladığım kadarıyla 100 lira verdim el emeği. toplamda 150ye mal oldu yani. ama hakkını helal et dedim çünkü hiç bi fikrim yok ne kadara yapıldığı konusunda kadın da bi şey demeyince 100 lira vereyim dedim

kızlar beyaz eşyalarıma karar vermek istiyorum artık. buzdolabı ve bulaşık makinası tamam sayılır da ocak ve fırın konusunda hiç bir fikrim yok. bir fırında olması gereken özellikler nelerdir? ocakta annemler cam ocak kullanıyorlar elektirikli çok memnunlar ama onlarınki ankastre değil fırınlı ocak ve artık üretimde yok. bana fırın ve ocak önerin lütfen. cam ocak olmak zorunda değil iyi bir gazlı ocak da olur.

bunlar nasıl bir bakar mısınız

Marka: Samsung
Model: RT60KZRSL
Fiyatı: 1.280,00 TL+ KDV
KDV Dahil: 1.510,40 TL
Havale İndirimli: 1.434,88 TL

Teknik Özellikler
Kapasite
480 L Net Toplam Kapasite
100 L Net Derin Dondurucu Kapasitesi
380 L Net Soğutucu Kapasitesi
Buzluk Özelliği
Twist Buzmatik
Dış Özellik
LED Ekranı
Fiziksel Özellikler
1 865 mm Menteşeli Net Kasa Uzunluğu Boyutu
640 mm Kapı Kolu Olmadan Net Derinlik Boyutu
Soğutma Özelliği
No frost
Multi Flow mevcut
Buzdolabı Özelliği
Soğutma Bölmesi mevcut
2 Yumurta Kabı
3 Raf
5 Kapak Cebi

Marka: Samsung
Model: DWFN320T
Fiyatı: 812,71 TL+ KDV
KDV Dahil: 959,00 TL
Havale İndirimli: 911,05 TL

Dizayn
Paslanmaz
Ön Kontrol Paneli Tipi
Düğme Kontrol Tipi
Programlar
Yıkama Döngüsü x 6 adet
Otomatik Normal mevcut
Normal mevcut
Yoğun mevcut
Hassas mevcut
Eko mevcut
Ekspres mevcut
Ön yıkama mevcut
Ağır mevcut
Kap Kacak Döngüsü mevcut
Hassas-Çin mevcut
Yalnızca Durulama mevcut
Hızlı Yıkama Döngüsü mevcut
Akıllı Otomatik Yıkama mevcut
Dış Özellikler
598 x 600 x 845 mm Net Boyut
630 x 652 x 892 mm Net Boyut
54 / 108 / 162 Yükleme Miktarı
53 kg Net Ağırlık
59 kg Brüt Ağırlık
Genel Özellikler
12 Yer Ayarı
Paslanmaz Kazan Malzemesi
Kurutma Sistemi A
Alt (Gizli) Isıtıcı Konumu
48 dBA Ses Seviyesi Akustik Güç
Temizleme için NSF Onayı mevcut
Sızıntı Sensörü mevcut
Yıkama Döngüsü x 3 adet
Yiyecek Öğütücüsü mevcut
Çift Filtreleme Sistemi
İptal Et ve Boşalt Düğmesi mevcut
Ek Özellikler
1 Seçenek
1-24H Gecikmeli Başlatma mevcut
Sterilizasyon mevcut
Çoklu 1 arada mevcut
Yarım Yük Yıkama mevcut
Çocuk Kilidi mevcut
Performans
Yıkama Performansı A
Kurutma Performansı A
Enerji Performansı A+
Enerji Değeri A
İç Özellikler
Gri Raf Kaplama Rengi
Bilye Uçlu Dişli mevcut
Ayarlanabilir Yükseklik Mevcut
Katlamalı Dişli x 2 adet
Bardak Klipsi Mevcut
Katlamalı Dişli x 2 adet

Marka: Siemens
Model: HC 7A4540
Fiyatı: 1.482,20 TL+ KDV
KDV Dahil: 1.749,00 TL
Havale İndirimli: 1.661,55 TL

Enerji tüketimi A-30%: A sınıfının en düşük değerinden (0,99 kWh/kg) %30 daha tasarrufludur (0,69 kWh/kg).
Sol ön Normal ocak gözü 1.8 kW
Sol arka Oval ocak gözü 2.4 kW, 1.6 kW
Sağ arka Standart ocak gözü 1.2 kW
Sağ ön Çift halkalı ocak gözü 2.2 kW, 0.75 kW
Geniş fırın iç hacmi 64 l
10 pişirme programı Yoğun ısıtma, çözme konumu, sıcak hava dolaşımlı ızgara, Vario büyük alanlı ızgara , Vario küçük alanlı ızgara, Sıcak tutma programı, hydrobaking
Diğer Özellikler Cam seramik ocak, 4' lü artık ısı göstergesi, Titan grisi parlak fırın içi emayesi, Universal Plus ısıtma

ne diyorsunuz benim maddi manevi en uygun bulduklarım bunlar oldu. daha önce beyaz eşya araştırması yapanlar gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim :))

anladım canım ben internetten araştırdım bir sitede 350 tl idi ama modeli hoşuma gitmedi ve fiyat çok geldi. uygun fiyata yapacak biri bulursam yaptırmak istiyorum

bu arada beyaz eşyalardan çok anlamam ama seçtiklerin çok güzelmiş :)

canım tutacağınız eve ankastre set alsanıza 3'lü çok uygun setler var ve mutfağı daha düzenli gösterir fırınlı ocaklar artık çok hantal geliyor bana ya da set üstü ocak ta alınabilir. Bu arada Samsung bayisinde bu modelleri yakından gördüysen eminim çok beğenmişsindir ben de aldım diye demiyorum çok tatlılar :))

ben istersen bana yapan bayana bi söylerim ama dediğim gibi o parayla dışarıya yapmıyor evde küçük çocuğu olduğu için bana yaptığı modelin başka fotolarını da gönderebilirim beğenirsen konuşabilirim.

ben de beğendim canım ya bakalım 16sında istanbula gidicez alırız heralde o zaman beyaz eşyaları :))

ev bizim canım mutfağımız daha belli değil henüz ama. cam ocaklı ankastre setler çok pahalı zaten sadece ocağı bile 1600 falan. bulaşık makinası üstüne setüstünü düşündüm ama fırın önemli iyi bir turbo fırınım olsun istiyorum. bir de beğendiğim mutfaklar (hazır mutfak alıcaz büyük ihtimalle) ankastre değil. ankastre istersen özel bir parçası var onu satıyorlar. onu da gittim inceledim pek hoşuma gitmedi. şimdi bir ustadan haber bekliyoruz onla anlaşırsak mutfak hazır olmayacak o zaman bakarım ankastrelere yoksa fırınlı ocak alıcam muhtemelen.

bu fırınlı ocağın özellikleri nasıl acaba indüksiyonlu ankastrelere oranla çok uygun zira

canım tek anlamadığım konu galiba fırın evli bayanlardan aslında fikir almak lazım bu arada la senzanın sitesine baktım indirim var baya ama güzel pijamalar tükenmiş hep ((

çok düşüncelisin canım çok sağol. tamam canım çok sevinirim fotoları yollarsan. annemede göstermiş olurum :) parayla yapmayı kabul eder umarm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…