- 28 Haziran 2011
- 59.386
- 149.832
Gel pınar gelÇok az kaldı Pazartesi katılım için son gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel pınar gelÇok az kaldı Pazartesi katılım için son gün
Heyecan başlamışGeçmek bilmiyor günler regli o kadar beklemedim
Ne pınarıGel pınar gel
Ya sus ne pınarıGel pınar gel
Oda pınarı istemiyorYa sus ne pınarı
Evet yaa bizimkilere söylemiştim onlarda benden heyecanlıHeyecan başlamış
Hep mi böyleEvet cidden çok uzadı gözünü sevem pınarın
Bundan sonra böyle alışsınlarEvet yaa bizimkilere söylemiştim onlarda benden heyecanlı
Evet hep böyle sadece pınar yarışmaları haftalıkHep mi böyle
Beni dalıyorlar ne zaman aciklanacak diye yaptığım pilavı onlara bile götürdümBundan sonra böyle alışsınlar
O zaman pınara katilirim ne zaman olacakEvet hep böyle sadece pınar yarışmaları haftalık
He iyi ozaman istemiyosaOda pınarı istemiyor
Amin inşallah beklemek ibadet,gitmek ölümdürÇok az kaldı Pazartesi katılım için son gün
Yandın o zamanBeni dalıyorlar ne zaman aciklanacak diye yaptığım pilavı onlara bile götürdüm
O zaman pınara katilirim ne zaman olacak
Pınar sponsorumuz2-3 ayda bir konuk oluyorYeni geldi şubat ayını bulur gelmesiBenim ilk oldu ondan mı boyle oldu acep şafak sayıyorum Pınar'a katılirim belki o ne zaman . Evdeki pınar bitmeden
Biz fasulyeyiz ondaHe iyi ozaman istemiyosa
Hayırlısı bakalım nasıl olacakAmin inşallah beklemek ibadet,gitmek ölümdür
Bence ikimiz bu durumdayız benimde ilkBenim ilk oldu ondan mı boyle oldu acep şafak sayıyorum Pınar'a katılirim belki o ne zaman . Evdeki pınar bitmeden
Bundan sonra sıra da ne var acaba nasıl belli oluyor hazırda beklememiz için sonra kalmıyorPınar sponsorumuz2-3 ayda bir konuk oluyorYeni geldi şubat ayını bulur gelmesi