- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.826
- 60
Çk umudum yok gerçide,kahveyi kaynatmadan yanlardan hafif köpük çıkana kadar kısık ateşte pişiriyorsunİnşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çk umudum yok gerçide,kahveyi kaynatmadan yanlardan hafif köpük çıkana kadar kısık ateşte pişiriyorsunİnşallah
Sana geliyormuş dedilerHAbibte uğramıyormu
Ben de yaparım hemenHemen derim bakmışsın dümdüz bir karına sahip olmuşum sjksjksjksjksjk
Dene bencede youtube'dan buldum bir bayan var orada gördüm .Ben de yaparım hemen
Keşke pasta,börek yiyince yağlar erise,hep lezzetsiz şeyler zayiflatiyorDene bencede youtube'dan buldum bir bayan var orada gördüm .
Mecbur onlarda yenecek artık,dün resmen açlıktan gberdim,Keşke pasta,börek yiyince yağlar erise,hep lezzetsiz şeyler zayiflatiyor
yolu şaşırmış sanırımSana geliyormuş dediler
Sonuca ulaşırsın insallasiMecbur onlarda yenecek artık,dün resmen açlıktan gberdim,
Kesinyolu şaşırmış sanırım
Umarım sonuç iyi olur, bu menapoz mahvetti beniSonuca ulaşırsın insallasi
İnşallah hafta sonuna kadar yaparım Nevoş, ben assolist im ne o öyle başlarda tarif koymakKatılım için son günler pilavlarınızı yapacak mısınız
Sizler kalmışsınız
@Murdum
@Margaret Hale
@firdefs
@Gizemm0
Blue_Peri
deynepnaz
@Msspinkie
Hangi baklavadan yapmıştın, Nevoşun baklavasından mıSenin tarifle yaparım yine ay o baklavaya bayılmışlardı pikniğe götürmüştüm keşke tepsi ile getirse işin semişti herkes tadı damağımızda kaldı
Baklava dedik şimdi deynepnaz çıkar bir yerlerden
Sağ ol canımAaa evet aöf snavları vardı demii
Şansn bol olsn abla
Yaz anlayşlarmz cok farklı jennam
Tamam bekliyoruzİnşallah hafta sonuna kadar yaparım Nevoş, ben assolist im ne o öyle başlarda tarif koymak
Tembelliğime güzel kılıf buldum hee, bahanemiz ben de sevdim
Gece buradaydıKeyfi yoktuHAbibte uğramıyormu