- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.144
- 43
Ama katılmadan 1.olunmazSonuçu bilseydim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama katılmadan 1.olunmazSonuçu bilseydim
En iyi ben anlarım seni beybitom hep ondanyarama tuz basıyorsunuz
Aynen mecbur bekliyoz nevoşAma katılmadan 1.olunmaz
Şunun şurasında kaç gün kaldı kii diycem deEn iyi ben anlarım seni beybitom hep ondan
Hayır uzamadı herzamanki gibi aylık yarışma işteBu yarışma çok uzadı ya sıkıldım
Dört gün 4Şunun şurasında kaç gün kaldı kii diycem debunun ağlaması aklıma geliyor
Ayy bana çok uzadı yasom yawHayır uzamadı herzamanki gibi aylık yarışma işte
Sonucun aciklanmasi pekiDört gün 4
Kuzu ayın son günü normalde ama bir kaç gün içinde sonuç zaten ortaya çıkıyor, birinci belli oluyo ve geri dönüşü olmuyo sayı artincaSonucun aciklanmasi peki
Tarifleri erken yapınca oluyo böylede sen cokta erken yapmadınAyy bana çok uzadı yasom yaw
Oda doğru oylara goreydiKuzu ayın son günü normalde ama bir kaç gün içinde sonuç zaten ortaya çıkıyor, birinci belli oluyo ve geri dönüşü olmuyo sayı artinca
Hee yasom erken yapmadım ama yinede bir zaman geçmiyor gibi geldi,neyine merak ediyorsamTarifleri erken yapınca oluyo böylede sen cokta erken yapmadın
Kolay kolay pes etmemNevoş bana kizacak simdiyeni yarışmacıyı kaçıracaksın diye Nevreste
Aynen beybim bildirim gidince ortaya cikiyoOda doğru oylara goreydi
30 KasımSonucun aciklanmasi peki
Yuru beeeee sevdim seni bebekKolay kolay pes etmem
Haftaya çarşamba ya da perşembe ancak belli olurAynen beybim bildirim gidince ortaya cikiyo
Aynen kimse detaylara bakmıyor.Oylamada sunum çok önemliBen bilmiyordum ödülü olduğunu birde oy verirken hic dikkat etmedim sevdiğim ve görseli hosuma giden yemeğe oy vermiştim dikkatle bakmadım da