- 24 Eylül 2018
- 97.229
- 292.576
Umarım oyle olur Zor bir ďonemdir eminimUmarım sonuç iyi olur, bu menapoz mahvetti beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım oyle olur Zor bir ďonemdir eminimUmarım sonuç iyi olur, bu menapoz mahvetti beni
Hadi insallah ,bekliyorumYapacağım sıra gelmedi. Gündüz çok yoğunum bu ara. Pazartesi inşallah
Mahvediyor resmen en azından bende öyle olduUmarım oyle olur Zor bir ďonemdir eminim
Kek var buyrun hemide 2 malzemeyle
Ne haber çicemmmmkek var yermisinÇiçeeemm
Iyiyim şükür gul goncam sen nasılsın kek mi bayılırımNe haber çicemmmmkek var yermisin
Bende iyiyim sağol az yiyip yağ yakmaya başladım dünden beri heee valla kekkk hemde 2 malzmeyle nasıl yenmez dimiiiIyiyim şükür gul goncam sen nasılsın kek mi bayılırım
Hayatımdaki heyecanlar yeter bana farklı heyecanlar peşindeyimYaa keşke yarışmaya katılsaydın heyecan olurdu bebekim
Süpersin ciceeemm, yaparsın sen ki kek çok güzel yenir ohh missBende iyiyim sağol az yiyip yağ yakmaya başladım dünden beri heee valla kekkk hemde 2 malzmeyle nasıl yenmez dimiii
Şapşik misin kızım senHayatımdaki heyecanlar yeter bana farklı heyecanlar peşindeyim
Bak sen yaaa habibimmm ne habersin iyimisinHayatımdaki heyecanlar yeter bana farklı heyecanlar peşindeyim
Yapmaya başladım bile çicemmmmm miyi elir umarım kek çok fena yaaa denemek lazım dimiiiSüpersin ciceeemm, yaparsın sen ki kek çok güzel yenir ohh miss
Beğenmedim ne için pardon ??????
Kek deyince akan sular durur gül goncamBak sen yaaa habibimmm ne habersin iyimisin
Yapmaya başladım bile çicemmmmm miyi elir umarım kek çok fena yaaa denemek lazım dimiii
Bide çikolatılıysa yemede yanında yat gari gariiiKek deyince akan sular durur gül goncam
Ben yatarım kiiiBide çikolatılıysa yemede yanında yat gari gariii
Bende bendeeeeeeBen yatarım kiii
Çok az kaldı Pazartesi katılım için son günYahtınnn beni pilavv yahhtttttttiiiiiinnnnnn
Meraklanmak
Geçmek bilmiyor günler regli o kadar beklemedimÇok az kaldı Pazartesi katılım için son gün
Evet cidden çok uzadı gözünü sevem pınarınGeçmek bilmiyor günler regli o kadar beklemedim