Taksiciyle Alışkın Olmadığım Durum

Yeni tanıştığım kişi deniz subayı mı neymiş. Bayağı kültürlü, buram buram parfüm kokan, nezih bir semtte doğup yetişmiş biri. Yurtdışını gezmiş vs vs. Şiddete falan karşı.
Sizi kırmak istemem kelimeleri gerçekten yumuşak seçmeye çalışıyorum.
Nasıl bir yokluktasınız ki karşınızdaki adam şiddete karşı diye sizden puan falan alıyor. Şoklardayım. Sayısız sayamadığım kadar çok sevgilim oldu hiçbirini böyle tanımlamadım. Aksini düşünen belirten kimseyle olmadığım için. Çünkü hayatımıza aldıklarımız bizim seçimimiz.
Anneniz adamı arıyor kızımı ara falan diyor? Ayy bilemedim gerçekten bence siz de bizi kandırıyorsunuz burda (ya da kendinizi) şöyle iyiyim böyle kültürlüyüm diye aksi mümkün değil.

Ay deme oyle, masum köylü gibi yaziyorum butun konularina, kalbim dayanmaz, kirilirim hdhdh

Hatunlar hiç yardımcı olmadınız ki ama :/ Bu adam bana yanık mı yani ne anlamadım ben
canım, yanık olsa da tutup annenle boyle bı konusma fol yok yumurta yok , kadınla daha yuzyuze bile tanışmamışlar tuhaf olmus hemde ergen gibi olmus yasına kendısıne yakışmamış , kendını ıspatlama cabası mı var kompleksı mı var bunları dusun. gulduk fılan ama yanık olsa senın gonlun var orasını bılıyoruz da bu adama tam guvenın var mı yok? onu da görüyoruz . zaman ne gosterır bılınmez hakkınızda hayırlısı olsun ama cok ıyı dusun derim.

Yokluk değil. Şiddete karşı derken uzun uzun yazmak istemedim. Sonuçta adam asker olduğu için elinin altında silah var. Kendisi silahlanmaya, kavgaya vs karşı biri olduğunu söyledi. Genelde bu tarz meslekleri yapan insanlardan pek bunları duyamazsınız. Meslek yaşantısı gereği fazlasıyla eril olurlar.
Annem de bahsettiğim kişiyi aramadı ayrıca. Mesajlaşma sırasında rica etmiş :)

Ay deme oyle, masum köylü gibi yaziyorum butun konularina, kalbim dayanmaz, kirilirim hdhdh
Bu platformdan beni tanıyan birkaç kişi var. Real hayatımda da yazışıyoruz, konuşuyoruz ara sıra. Akıl erdiremedikleri şeylere aha fake bu demenin modası geçmedi mi ya?

Annenizin sizin flörtlerinizle bu samimiyette konuşması hiç hoş değil. Ben olsam kıyameti koparırdım.
Siz çok ayran gönüllüsünüz. Taksiciyle ara veriyorsunuz. O esnada denizciyle tanışıyorsunuz. Ondan da etkileniyorsunuz. Kimi seçsem diye düşünüyorsunuz? Taksiciyle iyi kötü bir ilişki yaşadınız, hevesinizi aldınız. Şimdi yeni heyecan arıyorsunuz.
Eski konularınızı bilmiyorum ama bence büyük sıkıntı var. Profesyonel destek almalısınız. İnsanlar deney faresi değil. Sen hele bir köşede bekle. Ben biraz dolanayım. Senden iyisini bulamazsam dönerim gibi bir mantık oluyor bu.
O taksici de sizin “Arayışta” olduğunuzu fark etmesine rağmen hala dönmeyi düşünebiliyorsa o da pek kalıbının adamı değilmiş.

Silahlanmaya karşı biri neden asker olur ki? Eşim silahlanmaya karşıdır mesela işsizlikten çoraplarını kemirse yine asker olmaz. Gözünüze girmeye çalışmış.
İşte annenizin mesaj atması tuhaf zaten, gereksiz. Ben böyle uç biriyle olsam annem hadi muhatap oldu kızımı ara demez aramaması için herşeyi yapar. Demekki o kadar uç değilsiniz?
Ek olarak size fake demedim, fake yazmaya karşıyım direkt kibliyorum şüphelenince. Kendinizi olduğunuzdan farklı tanımlıyorsunuz ya da bize öyle tanıtıyorsunuz dedim. Bunun anlamı fake değil.

Yok öyle değil. Hani bir ortama girince kendini oranın en iyisi güzeli kültürlüsü popüleri zannedersin ve çevrene öyle olduğunu lanse edersin. Aslında öyle değilsindir. Onun gibi.

Flörtöz biri olmak neden psikolojik destek gerektirsin ki? Benim karakterim böyle. Her kendimize uygun olmayan davranışı sergileyen birine psikolojik destek alın demek de fazla iç bayıcı geliyor bana.

Flörtöz biri olmak neden psikolojik destek gerektirsin ki? Benim karakterim böyle. Her kendimize uygun olmayan davranışı sergileyen birine psikolojik destek alın demek de fazla iç bayıcı geliyor bana.
Yanlış. Flörtöz olmak her flörtü kafaya takmamak anlamına gelir aslında. Siz flörtöz değilsiniz güvenilir bir liman arıyorsunuz. Ama yanlış arıyorsunuz.

Sizin anneniz böyle yapıyor, benim annem de böyle yapıyor. Şimdi oturup annelerimizi mi kıyaslayacağız? Ayrıca annemin davranışı karşımdaki adamla benim uç olup olmadığımı neden belirlesin?
Kültürsüz birinin de benim kadar yazım kurallarına, noktalama işaretlerine uyacağını zannetmiyorum.
Ek olarak annemin yaptığı şeyden ben de hoşlanmadım ama ne yapabilirim?

Benim ayran gönüllü diye nitelendirdiğime siz flörtöz diyorsunuz. Hiç iyi bir şey değil. Bir insan hayatının her paydasında ne istediğini bilmeli. Kararsızlık insana başarısız ve mutsuz bir hayat getirir.
Neyse siz böyle eğleniyorsanız ne mutlu size.

Hayır anne kıyaslamak değil. Hiçbir anne kızına göre olmadığını düşündüğü biriyle iletişime hasbelkader geçse bile kızına yönlendirmez bunu kast ediyorum. Eğer yönlendiriyorsa size layık görüyordur. Size layık görüyorsa aslında denksinizdir gibi gibi. Annenize yürüyor olma ihtimalini düşünmeniz de ayrı mesele zaten hiç girmedim.

Ay evet ben de hiç beğenmiyorum ama genelde 30-40 yaş arası kadınların o adama karşı bir hayranlığı var
Yürü be yavrum be, 2 saattir gugilda fotolarina bakip kendimi gaza getiriyorum, bunun nesini begeniyolar tipe bak, tipsiz diye diye 30 tane fotosuna baktim, hic birini begenemedim

İş dünyasında sadece evli mutlu çocuklu modunda olan ya da düzenli ilişkisi olan insanlar mı başarılı zannediyorsunuz? Çoğunlukla one night stand takılıp gayet başarılı insanlar da var. Bir gün Ali ile diğer gün Veli ile de görüşebilirim. Bu benim tercihim olur. Hayatımı da ben istemediğim sürece etkilemez.

Annem vakit geçirmekten zevk alıyorsan görüş aşırı düşünmene gerek yok, evlenecek halin yok ya diyor. Adamın bana iyiliklerinin dokunduğunu da biliyor. Durum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…