- 12 Eylül 2014
- 4.088
- 6.398
- 38
Ben de böyle düşünüyorum..yani nelere nelere para harcanmıyor sembolik de olsa ufak bişey takılması lazımEtrafımdaki hangi evliye sorsam ki hepsi çalışan kadınlar , ilerde pişman olursun borç alıp yapsınlar diyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de böyle düşünüyorum..yani nelere nelere para harcanmıyor sembolik de olsa ufak bişey takılması lazımEtrafımdaki hangi evliye sorsam ki hepsi çalışan kadınlar , ilerde pişman olursun borç alıp yapsınlar diyorlar
Siz ne takıcaksınız damat beye kaç altın hangi marka saat vs ?Etrafımdaki hangi evliye sorsam ki hepsi çalışan kadınlar , ilerde pişman olursun borç alıp yapsınlar diyorlar
Katippp detayları oku katipppppAltın da altın diye dellenen annenizin önüne geçemeyecektiniz madem, zengin koca bulsaydınız. Anlamıyorum ki kendi yağında anca kavrulan insanların çocuğunu bulup borç harç altın yaptırmaya çalışmanın esprisini. Yarın sizden gelinlik istediklerinde de ağlamayın.
Millet tam takır kuru bakır gelmiyor farkindaysaniz.Yine bir seyler yapmak niyetindeler.Merhaba kuzular nişanda erkek tarafı takı takamayacğını onun yerine maddi yardım para vs yapacaklarını söylediler eşya için.Altın arttığı için alamamışlar.
Nasıl olucak annem de haklı olarak baskı yapıyor bana böyle olur mu diye.bende arada kaldım .
Okudum. Hep böyle oluyor farkında mısın, sınırları net çizmek, kendini kullandırmayı kesmek yerine birbirini yemenin derdine düşüyorlar. Ne koparsam kar olarak bakıyorlar. Daha kolay geliyor böylesi, aslında kolay da değil. Sadece düzeni değiştirmeye cesaret yok.Katippp detayları oku katippppp
Aslinda bir yüzük ve minik bu kolye yeterli benceMerhaba kuzular nişanda erkek tarafı takı takamayacğını onun yerine maddi yardım para vs yapacaklarını söylediler eşya için.Altın arttığı için alamamışlar.
Nasıl olucak annem de haklı olarak baskı yapıyor bana böyle olur mu diye.bende arada kaldım .
Altın da altın diye dellenen annenizin önüne geçemeyecektiniz madem, zengin koca bulsaydınız. Anlamıyorum ki kendi yağında anca kavrulan insanların çocuğunu bulup borç harç altın yaptırmaya çalışmanın esprisini. Yarın sizden gelinlik istediklerinde de ağlamayın.
Aklınca nişanlısının ailesine verdiği paraları böyle tahsil edecek.Konu sahibi asıl derdini sonradan anlatıyor diyelim. Olay “ben bol bilezik isterim” den “nişanlımın ailesi tüm paraya el koyuyor”a dönüştü.
Okudum. Hep böyle oluyor farkında mısın, sınırları net çizmek, kendini kullandırmayı kesmek yerine birbirini yemenin derdine düşüyorlar. Ne koparsam kar olarak bakıyorlar. Daha kolay geliyor böylesi, aslında kolay da değil. Sadece düzeni değiştirmeye cesaret yok.
Adam da yedirmeseymiş o kadar, diğer kardeşleri kadar aklı yoksa ne yapalım?
Aklınca nişanlısının ailesine verdiği paraları böyle tahsil edecek.