Bu şartlarda karı koca çalışırken bile zor yetişiliyor bu yapılan ev de size yapılmıyor herhaldeBorç ve maddi sıkıntı çekmek istemiyoeum ikimizde çalışıyoruz ama aile sürekli para almak isterse ilerde de zorluk çekerim .babası gelin bu evde oturun diyor mesela.yani ilerde çok zorluk çekermiyim acaba .ailenin durumu beni zorlar gibi hep
Durumu yoktur takmaz anlarım, sonuçta durumlarını bilerek evet dediniz. Ama takıyı önemseyen bir çevredesiniz belli. O yüzden en azından ince bi bilezik veya durumlarına göre bişey takmaları gerekir. Sonuçta nişan yapılacağı belliymiş pat diye biz nişanlanıyoruz dememişsinizdir.İşte bende bundan bahşediyorum gözümü para bürümüş değil ancak küçük tatlı bir kolye bileklik illa takılır.babam bilezik takacak bizim de borcunuz var ama taksit taksit öderim diyor.damada da saat takacak .
Takıları herkes borç kredi vs ile alıyor zaten.diğer gelinlere 3,4 bilezik takılmış .bu da evlat .onların çocuğu.hayret ediyorum.ailenin kendi çocuğuna yattığı yardım değilmi.
Sevdiğim artık ailesine para vermediğini söylüyor ama bu aya kadar hep verdi .babası istedi annesi istedi abisi verdi.evlerinin kirasını baba değil sevdiğim ödüyor.kendi maaşı var babanın,çalışıyor.Ama canım ablacım bu detayı baştan yazacaktın. Ev yaptırıyorlar yazmışsın oğullarından para mı istiyorlar? Adam evlenecek bunu bilerek para istiyorlarsa tabi ki yaptıkları ayıp. Nasıl bir aile, nasıl insanlar bunu baştan yazmalıydın.
Yukarda yazdım evin borcu illaki olur bunu bile bile nisan düğün işine kalkıp altın konusunda söz verip sonra sözlerinde durmayan insanlarla yola çıkılmaz olmaz yaniBorç ve maddi sıkıntı çekmek istemiyoeum ikimizde çalışıyoruz ama aile sürekli para almak isterse ilerde de zorluk çekerim .babası gelin bu evde oturun diyor mesela.yani ilerde çok zorluk çekermiyim acaba .ailenin durumu beni zorlar gibi hep
Sakın evlerine gitmeyin. Bu ailenin tek derdi son oğullarını sömürmeye devam etmek.Sevdiğim artık ailesine para vermediğini söylüyor ama bu aya kadar hep verdi .babası istedi annesi istedi abisi verdi.evlerinin kirasını baba değil sevdiğim ödüyor.kendi maaşı var babanın,çalışıyor.
Benimle görüştüğünü bile bile bundan para istitorlardı işin ciddiyeti ailede yoktu mu neydi anlamadım.şimdi artık vermeyeceğini söylüyor.ailede anne baba kendi evlerine taşınmamızı istiyor tabiki olmaz dedim .şimdi takı da olay oldu..annemde böyle olmaz diyip duruyor .hiç bunlarj düşünüp günlerimi berbat geçireceğimi düşünmezdim.
sevdiğin ve sen onlar için altın yumurtlayan tavuksunuz iki gözümün çiçeği bu kadar açıkgöz bir ailenin en saf üyesiyle evleniyorsun farkında mısınSevdiğim artık ailesine para vermediğini söylüyor ama bu aya kadar hep verdi .babası istedi annesi istedi abisi verdi.evlerinin kirasını baba değil sevdiğim ödüyor.kendi maaşı var babanın,çalışıyor.
Benimle görüştüğünü bile bile bundan para istitorlardı işin ciddiyeti ailede yoktu mu neydi anlamadım.şimdi artık vermeyeceğini söylüyor.ailede anne baba kendi evlerine taşınmamızı istiyor tabiki olmaz dedim .şimdi takı da olay oldu..annemde böyle olmaz diyip duruyor .hiç bunlarj düşünüp günlerimi berbat geçireceğimi düşünmezdim.
Etrafımdaki hangi evliye sorsam ki hepsi çalışan kadınlar , ilerde pişman olursun borç alıp yapsınlar diyorlar
. Şaka mısınız siz ya???Siz yuva kuracaksınız,annenizin,çevrenizin gönlü olsun diye insanlar niye borçlansınlar.İnsanların durumu yokmuş.Zaten borçları varmış.Kaldı ki olmasa da takmak zorunda değiller.Öyle basitçe bir tane bile taksaydılar dediğiniz bilezik bile kaç lira haberiniz var mı?Ayrıca ailenizin yaptığı da yanlış.Borçları varken neden size nişanda bilezik takıyorlar.Sizin buna izin vermeniz de bir tuhaf.Bu arada ufak bir tavsiye, size pişman olursun borç alıp yapsınlar diye akıllara zarar tavsiyeler veren etrafınızdaki o çalışan evli yakınlarınızı hayatınızdan çıkarın.Çünkü zihniyetleri korkunç!!!Etrafımdaki hangi evliye sorsam ki hepsi çalışan kadınlar , ilerde pişman olursun borç alıp yapsınlar diyorlar
Artık o kuşum kendi içimde sindirmişim Demekki o yüzden onu baştan yazmadım.ama herşey birikmeye başlayınca zorluk çekerim diye korku sarıyor düşünceler sarıyor birde hiç detaylı detaylı yazarım gelmiyor seviyorum ama içimdeki umudumu söndürdü süreçbence de konuyu bambaşka anlatıyor linçlenecek sürekli :)
E yuhhbu ikinci el eşya alalım diyen üyeymiş kaç lütfen kaçç bu adam tüm hayatın boyunca seni kullanacakk
Eşyabu ikinci el eşya alalım diyen üyeymiş kaç lütfen kaçç bu adam tüm hayatın boyunca seni kullanacakk
o eşya için birikim yapıyor takı alamayacaklarını söylediler zatenBen soz nisan hicbisey yapmadan direk nikah dugun evresine atladimtertemiz hic sorunsuz tavsiye ederim
Saka bir yana para yoksa yoktur. Zaten cok zor bir donemden geciyoruz ulke olarak ozellikle bu donemde borc yapip odemelerini beklemek bile dusuncesizlik bence. Yani durumlari olsa bile yapmazlarsa yapmazlar zorla aldirtilmaz ya. Sevgiliniz taksin bir seyler. O takacak mi?