• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

slm cnm amin sağolasın :):)

bankadamı çalışıosunn ???
evet tatlım garanti bankası

karbeyazcım özletiyosun kendini :54:
bizde de kurban bayramıysa eğer kızın evine kınalı, gelin gibi süslenmiş koç, boynuzunda da bilezik gider :))
kolyeni merak ediyorum bendeee :)

askerimin yemin töreni var yarın.
ece canım seninkide asker miydi?

Kurban bayramında bizdede o adet varmış ama ben istemiyorum kuzuma diom o parayı at kenara düğünümüz için harcarız :17::17:
askerine rabbim sabır versn sanada tabiki..sağ salim dönsün inşallah :72:

hayırlı kandiller gelinciklerim..
bol bol dua edelim, hem kendimize hem birbirimize :70:
rabbim en hayırlı şekilde en yakın vakitte sevdiklerimize kavuştursun. huzurlu, mutlu, sevgi, saygı dolu bi yuva kurmayı nasip etsin :16: aşılamayacak engeller vermesin..

bugün askerimin yemin töreni vardı evci çıktı.. allah tüm askerlerimize hayırlı tezkereler versin :72:

hayırlı tezkereler tekrardan :)

selam kızlar bende geldimmmm

hoşgeldin cnm :)

Hayırlı kandiller gelinciklerim :71::71::71::71:

sanada hayırlı kandiller karbeyaz

minnakcım kızkulesi baya pahalı maalesef ve kişi sınırlaması var tam kac kişi bilmiorum ama

ece cim boyle dusunmee bak 3 ay gecmiş bile daha gondermeyi bekleyenler var :50: inş duser askerlik de beklmek daha kolaylasır sizin icin

minnakcım kızkulesi baya pahalı maalesef ve kişi sınırlaması var tam kac kişi bilmiorum ama

ece cim boyle dusunmee bak 3 ay gecmiş bile daha gondermeyi bekleyenler var :50: inş duser askerlik de beklmek daha kolaylasır sizin icin

250 kişilikmiş kuşummmm şimdi baktımda öle netten haftasonları 24 mılyara fln denk gelıyo seirme geldi :53: içinde pasta falanda yok :1:

Son düzenleme:

250 kişilikmiş kuşummmm şimdi baktımda öle netten haftasonları 24 mılyara fln denk gelıyo seirme geldi :53: içinde pasta falanda yok :1:

moda terasda bu fiyata orginazsyon dahil neyseki :1:
geliyo canım geliyo seyirmede geliyo bole yuregine de iniyo :60:

zor işlermiş :44:

rabbim su mubarek gunde hepimizin icine sindirsin insallah, sozunude nisanınıda dugununude kurdugumuz yuvalarıda :70:

moda terasda bu fiyata orginazsyon dahil neyseki :1:
geliyo canım geliyo seyirmede geliyo bole yuregine de iniyo :60:

zor işlermiş :44:

rabbim su mubarek gunde hepimizin icine sindirsin insallah, sozunude nisanınıda dugununude kurdugumuz yuvalarıda :70:

ama coook guzellmiiiişşşş moda terass kusuuummm :16:

inşallahh cnm bu gidişle düşeceği yok ama haklısın 3 ay geçti :61:

evet canım cok guzel ama parasıda guzel :1:

bide ben kırdugunu istiyorum o yuzden burayı ancak nisan icin tutabiliriz
nisan icinde coooook fazlaaaaa olmus oluo :50:

evet canımm ya cok pahalı herseyyy, en az nişanda 10 mılyar gider dugundede okadr gıder bırlestırıp beraber yapıp, dugunu en guzel sekılde yaparız dıye dusunuyorum:61: ben zaten nişanı ailecek dısarda yemeklı bı sekılde istiodum onu herzaman yaparız, nişanı aile arasında yapıp arkadaslarla kutlama yaparız artık düğünümün kınamın cok guzel olmasını ıstıyorummmm her genc kız gibiii :16:

inşallahh cnm bu gidişle düşeceği yok ama haklısın 3 ay geçti :61:

Bu gece dua ettim hep canımm inşallah düşeer:61:

evet canımm ya cok pahalı herseyyy, en az nişanda 10 mılyar gider dugundede okadr gıder bırlestırıp beraber yapıp, dugunu en guzel sekılde yaparız dıye dusunuyorum:61: ben zaten nişanı ailecek dısarda yemeklı bı sekılde istiodum onu herzaman yaparız, nişanı aile arasında yapıp arkadaslarla kutlama yaparız artık düğünümün kınamın cok guzel olmasını ıstıyorummmm her genc kız gibiii :16:

Bu gece dua ettim hep canımm inşallah düşeer:61:

sende benim gibi dusunuyosun minnakcım..

nişana dokulen o parayla balayına gidilir, evin biyeri istedigimiz gibi olur yada ne bilim dugunumuz daha guzel olur
hiç olmadı birikim yapılır... bizimkileri de ikna edebilirim umarım :1:

annem bir oyle bir boyle...
bi tama diyo yapmayalım ne gerek var
bide olmaz nişansız diyo bakalım ne olcak

karbeyaz banka zormu ? Bende girmek istiyorum ya veya sigorta şuandaki mesleğim sigortacılk zaten banka düşünüyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum :44:

sende benim gibi dusunuyosun minnakcım..

nişana dokulen o parayla balayına gidilir, evin biyeri istedigimiz gibi olur yada ne bilim dugunumuz daha guzel olur
hiç olmadı birikim yapılır... bizimkileri de ikna edebilirim umarım :1:

annem bir oyle bir boyle...
bi tama diyo yapmayalım ne gerek var
bide olmaz nişansız diyo bakalım ne olcak

evet yaa düğüne giden değilde nişana giden koyuyo ne yalan sölim:1: zaten bızım kınada masallah sırf kıyafetler yetıyo en az 4 5 kıyafet degıstırmem lazım :1:

Allah kabul etsin cnm bende dua ettim bakalım

bu arada aradı nişanlım orduevinde olduğundan dolayı yoğun oluolar fırsat bulamamış:61:

Amiin canımmm beniimm ne guzel heycanlar o konusmalarr, ben hala alısamadım bılıyomusun bugun sevgılımı arıcam dıye askerıyeyı aradım:9:

evet yaa düğüne giden değilde nişana giden koyuyo ne yalan sölim:1: zaten bızım kınada masallah sırf kıyafetler yetıyo en az 4 5 kıyafet degıstırmem lazım :1:

Amiin canımmm beniimm ne guzel heycanlar o konusmalarr, ben hala alısamadım bılıyomusun bugun sevgılımı arıcam dıye askerıyeyı aradım:9:

sizin adetinizmi oyle canım :44:
buarada cizelgeyi yenileşmissin :1: bu ne için? nişan için mi

sizin adetinizmi oyle canım :44:
buarada cizelgeyi yenileşmissin :1: bu ne için? nişan için mi

aaa kendi kendine yenilenmiş ben bunu nası değiştiricem yaa nası yaptığımı bile unuttum :1: evet canım arnavutuz bizde adetten nişanlıgını kınalıgını gıyersın 2 tanede fazladan dıktırırsın bıde şalvarlık var bızde çintiyan onu giyip kayınannıse saygı durusu yaparsın temenna dıyolar :61: ben bı nısnlıgımı gıycem bı kınalık dıkıcem kayınannısıme mısırdan bı bındallı hedıye edılmıs zamanında eger nakısları bozulmadan daraltma yaptırabılırsek eger kına yakılırken onu gıynıcem bıde cıntıyan gıynıcem :1:

bende arıyorum başka yere aktarıo santraldeki askeri değiştirsinler dicem en sonunda :47:

ay ne sınır oluyo bazıları hele tlfnu acan ust devreyse :47: snkı hıc acemılık yasamamıslar gıbı davranmıyolarmı gıcık oluyoorummm:47:

Son düzenleme:

aaa kendi kendine yenilenmiş ben bunu nası değiştiricem yaa nası yaptığımı bile unuttum :1: evet canım arnavutuz bizde adetten nişanlıgını kınalıgını gıyersın 2 tanede fazladan dıktırırsın bıde şalvarlık var bızde çintiyan onu giyip kayınannıse saygı durusu yaparsın temenna dıyolar :61: ben bı nısnlıgımı gıycem bı kınalık dıkıcem kayınannısıme mısırdan bı bındallı hedıye edılmıs zamanında eger nakısları bozulmadan daraltma yaptırabılırsek eger kına yakılırken onu gıynıcem bıde cıntıyan gıynıcem :1:

ayy ne guzeeeeellll
sole kaynanam olmadı :59:

ayy ne guzeeeeellll
sole kaynanam olmadı :59:

zmanla kaynasırsınız belkı tatlım :44: sevgılımın yemın torenıne gıderken otobuste bı kız vardı molada yanımıza geldı abla kardes yada en fazla anne kızsınızdır demıstıı :1: fazla baglıyız bırbırımıze ama zmanla oldu bu askerlıkte pekıstırdııı ama yoksayamam:61:

Back
X