• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Akşam olucakmış dedi sadece :52::52: Yıldönümümüzde havaii fişek attırıcaktı iftar yemeği diye attırmadı :52::52: Sonradan söyledi kendileri bunu bana :31::31::31: Ama olsun düşünmesi yeter :16::16::16::16::16:

hadi bakalım inşallah cok bekletmez seni canımm :1:

ben 21 yaşındayım 3 senelik ilişkim var geçenlerde konuştuk artık zamanı geldi falan dedi aşkım ama ben yok yok daha erken diyip geçiştirdim ,,, 2012 söz nişan olursa 2013 düğün olur genede herşey nasip bakalım daha kesin bişey yok ortada,,,

hayırlısı olsun canım dedigin gibi 21 bence de evlilik icin erken bir yas zaten :) sözlü nişanlı güle oynaya beklersiniz dugununuzu :24:

canım biz bu yaz konyaya gitmiştik gezmeye orda teklif etti

http://www.kadinlarkulubu.com/dugun/448788-kizlaaar-ilginc-evlenme-teklifleri-alan-var-mii-paylasaliim-6.html#post20146426

bu linke tıklarsan burda ayrıntılı yazmıstım istersen okuyabilirsin teklif hikayemi :)

cok hosuma gitti ben cok sasırmıstım o gun ve de asla ama asla unutamayacagım bir gun oldu

Ne kadar güzel yaaaaa ay valla gözlerim doldu :59::59::59::59: inş. bende alırım yakın zamanda öyle çok istiyorum kiiii :97::97::97::97:

kızlar,hepinize çok güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum
sevdiklerinizle beraber daha nice nicee sağlıklı mutlu huzurlu bayramlar geçirin
Rabbim hepimizi kaza'dan bela'dan kötü niyetli insanlardan korusun.....

öpüyorum hepinizi, Allah'a emanet olun :70:

kızlar,hepinize çok güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum
sevdiklerinizle beraber daha nice nicee sağlıklı mutlu huzurlu bayramlar geçirin
Rabbim hepimizi kaza'dan bela'dan kötü niyetli insanlardan korusun.....

öpüyorum hepinizi, Allah'a emanet olun :70:

amin canımmm
sen dee :70:

sineraycm hiç kesme umidini elbette edicek ama zamanı var zaten kafasında kurmus bile :70:

amin canımmm
sen dee :70:

sineraycm hiç kesme umidini elbette edicek ama zamanı var zaten kafasında kurmus bile :70:
10 dakika önce ağğladım biraz. Bişi konuşuyoduk söyledim duygusal modumdayım diye.. Bana dediği sey " yıldönümümüzde yeterince duygusal moda girdilk1 oldu bende kızdım "duygusal olmak için illa yıl dönümü veya özel gün mü olması gerekiyo " diye hala cevap vermedi.. Hiç anlamıyo hiççç:97::97::97::97::97::97:

10 dakika önce ağğladım biraz. Bişi konuşuyoduk söyledim duygusal modumdayım diye.. Bana dediği sey " yıldönümümüzde yeterince duygusal moda girdilk1 oldu bende kızdım "duygusal olmak için illa yıl dönümü veya özel gün mü olması gerekiyo " diye hala cevap vermedi.. Hiç anlamıyo hiççç:97::97::97::97::97::97:

erkeler oyle canım ya pek anlamıyolar bizim duygusallıklarmızdan :)
özel gunde duygusal olabiliosa o bile guzel Turk kadınları genelde onuda bulamıyo..

normalde nasıldır, duygusal romantik birimidir

rmantik halleri inişli çıkışlı canım bi ara bakmışsın şiirler yazmış bi ara bildiğin odun..

hangimiz herzaman aynıyız ki canım
benimkide ince ruhlu biridir ama bazen onunda odunlugu tutabiliyor :1:

hayırlı kandiller kızlarrr :61:

askerim çok yoğun herhalde bugün aramadı :59:

sanada hayırlı kandiller canımm
sizin ne kdr kaldı donmesine :26:

Günaydın 2013 gelinleri :61:

Cookie_Dough evet nişanlıyım :):)

telomer benim nişanlım Tekirdağ'da askerlik yapıo cnm Allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsun

minnakcığım gözün aydın canımmmmmm çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah :61::61:

Amiiin tattlımm en kısa zmanda kavuşun sizdeee:16:

hayırlı kandiller herkeseee

çok sevindim canımmm allah birdaha ayırmasınn inşallah ne guzel artık hep birliktesiniz :nazar:
sizde söz nişan varmıydı tatlım yoksada ne zaman dsunuyosunuz?
Çok sukur artık dıbınden ayrılmam zateeennn:70: 24 nisan 2012de nişan düşünüoduk 2013tede düğün ama dun sole bı konusma gectı nişanı evde aile içinde yapıp düğünü beraber yapalım dedim ben, hem boylece daha erkenede çekebiliriz evlilik tarihimizi ayrı ayrıda bıton masraf olmaz:16:

Herkese Hayırlı Kandiller :61:

Amiiin tattlımm en kısa zmanda kavuşun sizdeee:16:

Çok sukur artık dıbınden ayrılmam zateeennn:70: 24 nisan 2012de nişan düşünüoduk 2013tede düğün ama dun sole bı konusma gectı nişanı evde aile içinde yapıp düğünü beraber yapalım dedim ben, hem boylece daha erkenede çekebiliriz evlilik tarihimizi ayrı ayrıda bıton masraf olmaz:16:

Herkese Hayırlı Kandiller :61:

sanada canım

nişan konusunda haklısın... minimum 5 binden baslıyor mekan fiyatları , yani bizim istedigimiz tarz olanlar...
benim istedigim moda teras var ki 20 binden kapı acıyorlar

bir nişana o masrafı cok goruyorum.. ailemde olmazsa olmaz diyor
eger daha normal orta yollu birseylere ikna edebilirsem belki ama tutupta 20 bini bikaç saatlik bir nişana vermek istemiyorum sonra sıkıntısını ben cekicem

kaldıki dugundu de kır dugunu istiyoruz ve dugun icin de aradıgımız mekanlar bu fiyatlardan asagı degil..
dugun icin bile fuzuli goruyorum acıkcası

bakalım hayırlısı :26:

sanada canım

nişan konusunda haklısın... minimum 5 binden baslıyor mekan fiyatları , yani bizim istedigimiz tarz olanlar...
benim istedigim moda teras var ki 20 binden kapı acıyorlar

bir nişana o masrafı cok goruyorum.. ailemde olmazsa olmaz diyor
eger daha normal orta yollu birseylere ikna edebilirsem belki ama tutupta 20 bini bikaç saatlik bir nişana vermek istemiyorum sonra sıkıntısını ben cekicem

kaldıki dugundu de kır dugunu istiyoruz ve dugun icin de aradıgımız mekanlar bu fiyatlardan asagı degil..
dugun icin bile fuzuli goruyorum acıkcası

bakalım hayırlısı :26:

Benim hayalim hep kızkulesiydi ama tabi ne kadardır fiyatları hiç bilmiyorum:50:

Back
X