• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

keşke gidebilsen canımmm inanılmaz güzel ve garip bi duygu orda olmaaakk:69: biz 4. senemizin içindeyiz bilmeyen kalmadı :1:

sen gittin mi ? ah keşke ah keşke öyle çok isitoyrum ki ama gidebilmem için resmiyete dökülmesi gerekiyor bu durumun :) ne olur bilmiyorum inş. askere gitmeden iş bulur belki o zaman olur :)

sen gittin mi ? ah keşke ah keşke öyle çok isitoyrum ki ama gidebilmem için resmiyete dökülmesi gerekiyor bu durumun :) ne olur bilmiyorum inş. askere gitmeden iş bulur belki o zaman olur :)

evet canım geçen seneydi kayınannişimle beraber gittik gururdan, mutluluktan ağlamak ne demekmiş o zaman anlıosun :1: inşallah iş bulurda seninde gitme şansın olur tatlım. Bizim askerliğimiz bitiyo 10 gün sonra darısı bekleyen herkesin başınaa:16:

evet canım geçen seneydi kayınannişimle beraber gittik gururdan, mutluluktan ağlamak ne demekmiş o zaman anlıosun :1: Inşallah iş bulurda seninde gitme şansın olur tatlım. Bizim askerliğimiz bitiyo 10 gün sonra darısı bekleyen herkesin başınaa:16:

inşallah bizimde sözümüz olur ... Bende giderim.. ( iş askerden gelince nasıl olsa bulacak dimi ama ) :)

sizde yüzük yok ama aileler tanışıyor mu ? ben anlamadım cnm önceki msj ailem izin vermedi demiştin ondan soruyorum kusuruma bakma ltf yoksa msjları karıştıyormuyum

yok tatlım karıştırmıyosun, bizim kendi aramızda taktığımız söz tüm ailede geçerlilik sağladı diyim o yüzden şuanda söz değil nişan düşünüyoruz. Nişana askerden önce izin vermediler, geldikten sonra isteme ve nişan olucak inş :69:2013tedee düğüünn:21:

yok tatlım karıştırmıyosun, bizim kendi aramızda taktığımız söz tüm ailede geçerlilik sağladı diyim o yüzden şuanda söz değil nişan düşünüyoruz. Nişana askerden önce izin vermediler, geldikten sonra isteme ve nişan olucak inş :69:2013tedee düğüünn:21:

kusura bakma :) hadi hayırlısı inş. sen çalşıyor musun? sözlün ne iş yapıyor

kusura bakma :) hadi hayırlısı inş. sen çalşıyor musun? sözlün ne iş yapıyor

ben modelistlik eğitimi alıyorum canım ama aslında radyo televızyon programcılıgı okuduk sevgilimle beraber. hep istediğim modelistlikti okul bittikten sonra gene içim istemedi radyo tv bende modelistlik kursuna başladım şubatta biticek inşallah şimdi arada kalıp falan çıkartıyorum. Sevgilimde geldikten sonra biraz kafasını dinlesin büyük ihtimalle bi kanalda başlıcak bakalım :61: sen napıosun iş güç?

ben modelistlik eğitimi alıyorum canım ama aslında radyo televızyon programcılıgı okuduk sevgilimle beraber. hep istediğim modelistlikti okul bittikten sonra gene içim istemedi radyo tv bende modelistlik kursuna başladım şubatta biticek inşallah şimdi arada kalıp falan çıkartıyorum. Sevgilimde geldikten sonra biraz kafasını dinlesin büyük ihtimalle bi kanalda başlıcak bakalım :61: sen napıosun iş güç?

ben yönetici asistanlığı yapıyorum ama memnun değilim muhasebe kursuna başlayacağım eylülde kısmet olur ise sonra muhasebe alanında iş bakacağım birde ik sertifikası düşünüyorum bakalım... sevgilim jeoloji müh. inş. iş bulur :(

orchidea
marhaba walker,aramıza hoşgeldin

TEşekkür ederim merhaba nasılsın

ben yönetici asistanlığı yapıyorum ama memnun değilim muhasebe kursuna başlayacağım eylülde kısmet olur ise sonra muhasebe alanında iş bakacağım birde ik sertifikası düşünüyorum bakalım... sevgilim jeoloji müh. inş. iş bulur :(

orchidea
marhaba walker,aramıza hoşgeldin

TEşekkür ederim merhaba nasılsın

cidden insan istemediği işte milyarlar verse mutlu olamıyorsa kesinlikle değişmeli bencedee, bulur tatlım inşallahh kısa dönemmi yapıcak askerliği enişte?

Son düzenleme:
minnakcım ya 10 gün kalmış ne güzel darısı başımıza valla. surda daha 1 gün gecti alışamıyorum halen yokluğuna ne kadar zormus offf :( :43: bu arada 26sında yemin törenleri olcakmış galiba bugün iki giden askerdende duyduk bayramdan önceye cekilcekmiş sanırım. walker sende aramıza hoşgeldin :) bu ara ben pek giremiorum okudum simdi yazılanları askerden once ufak bi söz bile yapsanız daha rahat edersin kesinlikle simdi birlikte olduğunuz zamanların kıymetini bil cook zormus ya asker beklemek ... :(

yani aralık da belli olacak ama uzun dönem 12 ay da olabiliyormuş kısa dönem 6 ayda sınava giriyorlarmış sanırım

evet canım öle bişi varmış benim sevgilim 4 seneliğe geçiş yaptı ama gitmedi tecilini askere bozup gitti. İnşallah 6 ay olur hatta askerlik düşerde hemencicik geliirler yaa

minnakcım ya 10 gün kalmış ne güzel darısı başımıza valla. surda daha 1 gün gecti alışamıyorum halen yokluğuna ne kadar zormus offf :( :43: bu arada 26sında yemin törenleri olcakmış galiba bugün iki giden askerdende duyduk bayramdan önceye cekilcekmiş sanırım. walker sende aramıza hoşgeldin :) bu ara ben pek giremiorum okudum simdi yazılanları askerden once ufak bi söz bile yapsanız daha rahat edersin kesinlikle simdi birlikte olduğunuz zamanların kıymetini bil cook zormus ya asker beklemek ... :(

ahh tatlımmm zor cidden 451 gündür bekliyorum :14: darısı bian önce sizin basınıza tatlımm:70:

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Benime rkek arkadaşım da aralıkta kısmetse gidecek askere buraları okuyunca şimdiden için bir tuhaf oldu inşallah kısa dönem gider.

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Benime rkek arkadaşım da aralıkta kısmetse gidecek askere buraları okuyunca şimdiden için bir tuhaf oldu inşallah kısa dönem gider.

İyiyiz tatlım sen nasılsın? inşallah kısa dönem olur eniştenin askerliğiiii

İyiyiz tatlım sen nasılsın? inşallah kısa dönem olur eniştenin askerliğiiii

iyiyim canım evdseyim okul bitti kpss için yavaş yavaş çalışmalara başladım ama asıl kursum 10 ekimde başlayacak alan bilgisi için şimdilik böyle geçiyor günler . İnşallah canım kısa dönem çıkar ama bazen de hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum uzun dönem bizim için özellikle de onun için daha hayırlıysa o olsun tabi.

iyiyim canım evdseyim okul bitti kpss için yavaş yavaş çalışmalara başladım ama asıl kursum 10 ekimde başlayacak alan bilgisi için şimdilik böyle geçiyor günler . İnşallah canım kısa dönem çıkar ama bazen de hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum uzun dönem bizim için özellikle de onun için daha hayırlıysa o olsun tabi.

dogru dıyosun canım hayırlısı olsun ve rahat edice bi yerde olsun inş

düğünümün en zaman eveleniceğimi bilsem söylicem de bu gidişler 2013 değil 2016-17 falan gibi olur çünkü evliliğe karşı çok soğuğum:52:

Son düzenleme:
Back
X