• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ov yeee ben geldim :) Antalya 47 derece :52::52::52: klima 27de çalışıyor düşünün artık :43: yanıyoruzzz:52::52::52: gece gece enginim ve dostlarımla denize girip çıktık..serinledik biraz :21:

ohh yerimizede serinleee.. :1:

oo masallah topıkte hareketlılık var yıne. gecmıs olsun canım umarım ıılesır ananen. bızde dun agvaya gezmeye gıttık cok guseldı nehırde tekne turu falan yaptık cok eglendık. yandık da tabı gunes fecıı.
kayınvalıde olaylarını takmamaya calıs cookicim. ben de de var bılıosun. dun aradı dısarda oldugumuzu bıle bıle kı yanımızda arkadaslarımızda vardı. tutturdu bana da ugrayın. ugrayamayız dıyınce sevgılıme sıtem ettı onun da yuzu dustu bende kıyamadım ugrayalım madem dedım :59: çekecegım var bu kayınvalıdeden dıe sımdıden dusunuorum .. hakkımızda hayırlısı. kotuluk dusunen kotuluk bulsun dıorum baska bıse de demıorum ..
bende alısamadım canım tektasıma bende dısarı cıkınca takıorum sadece. duz alyans alcam gunluk bi de pırlanta tamtur alcam ozel gunler ıcın :69: aynı fıkırdeyız hep :61:

tekne turumu ohh ne guzel yaa bayılırım bendeee.. bizde pazartesi tatile gidioruz ama askım benle olamıcak tabiki 5 gun ayrı kalıcazzz :25:
benimki de aksam ayrılırken gelirsin artık bize falan diodu kulagıma, hem istemeyip hem cagırmalarıda ilginç dimi bak seninkide oleymiş :44:
dun biizimki oglundan tembihi almıstı galiba bizdeki kadar dikbaslı degildi bana yakın davranmaya calıstı.. yada gelgit akıllı anlamadım :60: zamanla cozucez artık tatlım umarım hersey daha guzel olur bizim içinde

evet bu konudada aynı yoldan gittik valla :1: ben 1 sene takıcam ama taslı alyansımı bakalım nası olcak inşallah dusmez tası falan gerci onunda garantisini veriyoruz biz pırlanta dusme yapmaz demişti kuyumcumuz ama bakalım :44: biz yuzukleri aldkda soz tarihimiz hala resmiyet kazanmadı yaa dunde aileler kendi hallerinde muhabbetteydi hiç bizim dugunden sozden bahseden yok :59:

ne ayıp olacak canım ya onun yaptıkları ayıp olmuyorda boşver :32: Hakedene hakettiği gibi davranılmalı ne fazla ne eksik en güzeli bu :32::33:

aynen tatlımm o bana anne gibi yaklasırsa ben de onun kızıyım
ama kayınvalidelik yaparsa gelini

bukadar basit :34:

ohhhh miss gibi,iyi yapmışsınız o sıcağa can mı dayanır zaten.
yazın kavurucu sıcaklara hiç gelemiyorum,hep memleketteyim o yüzden,tatile bile gidesim gelmiyor.

ohh yerimizede serinleee.. :1:

sağolun kızlar :) hava çok berbattı deniz suyu 29 dereceymiş bu suyun sıcaklığı artık düşünün :( eski buz gibi sudan eser yok :43: havalar zaten 40 altına inmio :52::52:

slm cnm :66:

Kızlarrrrrr yarın bizim nişanımızın birinci yılı :66::66::66::64::64::64: daha nice yıllara inşallah :69:

gunaydın kızlaar :)
nısanlılık yıldonumunuz kutlu olsun seker. tez zamanda kavusursunuz ıns.
cookicım aynen ya. sevıolar mı sevmıolar mı bellı deıl. bende anlamıorum. bu sefer agzından kızım lafını duydum sasırdım yanı. normalde gıtmeme kararı almıstım ama ıste..
bızım kasım gıbı soz olacak ıns. o zamana kadar tektasımı takıcam. soz de alyansa geçecegız. sevgılım de sımdı bıse takmıyor. kasımda beraber takacagız. ramazandan sonra da teslım oluyor ıste. kızlar uzun donem askerlık yapınca ılk ızne ne zaman gelıolar acaba ???

hayırlı ramazanlar güzel gelin adayları
karbeyazcım yıl dönümünüz kutlu olsun, var mı özel bi programınız bugüne :nazar:

benimde sevgilim şu an askerlik bürosunda. sınava gitti. bugün başladı askerliği ama 12 sinde teslim olacak daha yeride belli değil.. hayırlısı olsun tüm askerlerimiz için.

karbeyazcım yıl dönümünüz kutlu olsun, var mı özel bi programınız bugüne :nazar:

benimde sevgilim şu an askerlik bürosunda. sınava gitti. bugün başladı askerliği ama 12 sinde teslim olacak daha yeride belli değil.. hayırlısı olsun tüm askerlerimiz için.

Hayırlı olsun canım bizimkisi de kasımda gidicek te askere daha yeni geçen hafta mezun oldu. Bu sınav kısa dönem ya da uzun döenm olmasını belirleyen sınav mı acaba?

Hayırlı olsun canım bizimkisi de kasımda gidicek te askere daha yeni geçen hafta mezun oldu. Bu sınav kısa dönem ya da uzun döenm olmasını belirleyen sınav mı acaba?

evet canım o sınav. gerçi kısa dönem mi uzun dönem mi istediğini sormuşlardı başta. kısa dönem diye işaretlemişti benimki :) ama bu sınava girmek zorundaymış herkes.. . 9 ağustosta belli olacak nereye çıkacağı.
sizinde hayırlısı olsun.

ece hoşgeldin canım

ramazanın ilk günü nasıl geçti? kimsecikler yok ama :31:

merhaba kızlar :)
bende 2013 gelini olucam inşallah :)
sevgilimin okulu askerliği bitti işide var o hazır beni sıkıştırıyor:))
ama benimde okulum var neyse ki son senem seneye 2012de mezun olucam bide şehir dışında okuyorum 2012de mezun olur olmaz evlenmek istemiyorum.bütün düğün hazırlıklarını kendim yapmak uğraşmak kendim koşturmak istiyorum ben başka şehirdeyken çok zor olur mezun olup dönünce 1 yılda rahat rahat hazırlanır ev düzeriz diye düşündüm ben
ailelerde tanıştı ama istemeyi yarıyıl tatilinde ocak gibi düşünüyoruz sevgilimde sürekli ileri atıyosun babamda gidelim isteyelim diye sıkıştırıyor diyor nişanlılık süresi uzayınca sorunlar çıkıyor tatsızlık olmasın diye erteliyorum ben yoksa onlara kalsa şimdi sözlü nişanlıydım 2 yılda nişanlı kalmak kötü olurdu kavga gürültü çıkardı kesin:26:

merhaba kızlar :)
bende 2013 gelini olucam inşallah :)
sevgilimin okulu askerliği bitti işide var o hazır beni sıkıştırıyor:))
ama benimde okulum var neyse ki son senem seneye 2012de mezun olucam bide şehir dışında okuyorum 2012de mezun olur olmaz evlenmek istemiyorum.bütün düğün hazırlıklarını kendim yapmak uğraşmak kendim koşturmak istiyorum ben başka şehirdeyken çok zor olur mezun olup dönünce 1 yılda rahat rahat hazırlanır ev düzeriz diye düşündüm ben
ailelerde tanıştı ama istemeyi yarıyıl tatilinde ocak gibi düşünüyoruz sevgilimde sürekli ileri atıyosun babamda gidelim isteyelim diye sıkıştırıyor diyor nişanlılık süresi uzayınca sorunlar çıkıyor tatsızlık olmasın diye erteliyorum ben yoksa onlara kalsa şimdi sözlü nişanlıydım 2 yılda nişanlı kalmak kötü olurdu kavga gürültü çıkardı kesin:26:
hadi hayırlısı nişanlılık döneminin çok uzamaması mantıklı elde imkan olunca biraz beklemek daha güzel bence de.. ama nişanlılığında tadı bir başka :34::34:
evet canım o sınav. gerçi kısa dönem mi uzun dönem mi istediğini sormuşlardı başta. kısa dönem diye işaretlemişti benimki :) ama bu sınava girmek zorundaymış herkes.. . 9 ağustosta belli olacak nereye çıkacağı.
sizinde hayırlısı olsun.

ece hoşgeldin canım

ramazanın ilk günü nasıl geçti? kimsecikler yok ama :31:
hayırlısı canım benim... şimdiden Allah kavuştursun diyeyim inşallah her iki şehirde iyi yerler olur. ramazan iyi gidiyorda bu sıcakta benim ateşim var donuyom. üzerimde hırka var şuan..içim titriyor manyak bir haldeyim. :1: sende nasıl

nişanlı nice yıllar değil,evli nice yıllara inşallah....
son nişan yıldönümünüz olsun:16::16::16::16:

gunaydın kızlaar :)
nısanlılık yıldonumunuz kutlu olsun seker. tez zamanda kavusursunuz ıns.

tşk edrim canlarım Garanti Bankasında staja başladım..Bir yandan staj bir yandan oruç Allah yardımcım olsun :( Dün güzel bi restaurantta hem iftar yemeğimizi yedik hem birinci yılımızı kutladık :69::69: Pek giremeyebilirim nete çalışıyorm akşamda ölü gibi gelip iftar sonrasındada uyuyorum 11 gibi..gece sahur sonra banka..böyle geçiyo günlerim..Hepinizi seviyorum :71:

kızlar çooook kötüyümmmmm:5::5::5:
genel alım 11.554 olacakmış,bunun içinden bize düşen kontenjan ne olabilir ki?
atanma ümidi kalmadı gibi.
şubatta belki ek alım olur ama ek alıma kadar ne yapmalı?
bir yıl daha?
Garantisi yok,biz 19-20 yaşındaki çocuklar değiliz ki beklemek böylesine doğal olsun
offf offfff
Şu mübarek ramazan ayında Allah bizi de görsün...
Ne olur dualarına beni de alın:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

hadi hayırlısı nişanlılık döneminin çok uzamaması mantıklı elde imkan olunca biraz beklemek daha güzel bence de.. ama nişanlılığında tadı bir başka :34::34:

hayırlısı canım benim... şimdiden Allah kavuştursun diyeyim inşallah her iki şehirde iyi yerler olur. ramazan iyi gidiyorda bu sıcakta benim ateşim var donuyom. üzerimde hırka var şuan..içim titriyor manyak bir haldeyim. :1: sende nasıl
ben hep evdeyim canım.iyi gidiyo şimdilik. sana da çok geçmiş olsun tatlım

genel alım 11.554 olacakmış,bunun içinden bize düşen kontenjan ne olabilir ki?
atanma ümidi kalmadı gibi.
bir yıl daha?
Garantisi yok,biz 19-20 yaşındaki çocuklar değiliz ki beklemek böylesine doğal olsun
offf offfff
Şu mübarek ramazan ayında Allah bizi de görsün...
canım allah yardımcınız olsun. gönlünüze göre olur inşallah. atanmayı bekleyene kadar özel sektöre başvursa? spor klüplerine falan?

uzulme canım ya hersey nasıp kısmet.
bende bu haftasonu kpss ıcın kursa yazılıyorum kızlar.
umarım guzel çalışıp guzel bı puan alabılırım.

Genel alım 11.554 olacakmış,bunun içinden bize düşen kontenjan ne olabilir ki?
Atanma ümidi kalmadı gibi.
Bir yıl daha?
offf offfff
şu mübarek ramazan ayında allah bizi de görsün...
üzülme tatlım ya hayırlısı bir bakarsın atanmış belli mi olur nasip bu işler. Sıkma canını dua edelim rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah :54:

uzulme canım ya hersey nasıp kısmet.
Bende bu haftasonu kpss ıcın kursa yazılıyorum kızlar.
Umarım guzel çalışıp guzel bı puan alabılırım.

inşallah çok güzel puanlar alırsın. Ben şu sınav stresinden nefret ediyorum. O yüzden pekte hazırlanmıyorum ama özel sektörden iyi hiç deilse çalışma saatleri belirli :31:

Back
X