ov yeee ben geldim :) Antalya 47 dereceklima 27de çalışıyor düşünün artık
yanıyoruzzz
gece gece enginim ve dostlarımla denize girip çıktık..serinledik biraz
![]()
ohh yerimizede serinleee..

oo masallah topıkte hareketlılık var yıne. gecmıs olsun canım umarım ıılesır ananen. bızde dun agvaya gezmeye gıttık cok guseldı nehırde tekne turu falan yaptık cok eglendık. yandık da tabı gunes fecıı.
kayınvalıde olaylarını takmamaya calıs cookicim. ben de de var bılıosun. dun aradı dısarda oldugumuzu bıle bıle kı yanımızda arkadaslarımızda vardı. tutturdu bana da ugrayın. ugrayamayız dıyınce sevgılıme sıtem ettı onun da yuzu dustu bende kıyamadım ugrayalım madem dedımçekecegım var bu kayınvalıdeden dıe sımdıden dusunuorum .. hakkımızda hayırlısı. kotuluk dusunen kotuluk bulsun dıorum baska bıse de demıorum ..
bende alısamadım canım tektasıma bende dısarı cıkınca takıorum sadece. duz alyans alcam gunluk bi de pırlanta tamtur alcam ozel gunler ıcınaynı fıkırdeyız hep
![]()
tekne turumu ohh ne guzel yaa bayılırım bendeee.. bizde pazartesi tatile gidioruz ama askım benle olamıcak tabiki 5 gun ayrı kalıcazzz

benimki de aksam ayrılırken gelirsin artık bize falan diodu kulagıma, hem istemeyip hem cagırmalarıda ilginç dimi bak seninkide oleymiş :44:
dun biizimki oglundan tembihi almıstı galiba bizdeki kadar dikbaslı degildi bana yakın davranmaya calıstı.. yada gelgit akıllı anlamadım

evet bu konudada aynı yoldan gittik valla

ne ayıp olacak canım ya onun yaptıkları ayıp olmuyorda boşverHakedene hakettiği gibi davranılmalı ne fazla ne eksik en güzeli bu
![]()
aynen tatlımm o bana anne gibi yaklasırsa ben de onun kızıyım
ama kayınvalidelik yaparsa gelini
bukadar basit