doğru söze ne denir? hayat bi koşturmacadan ve rutin şeylerden ibaret...İstanbul söz konusu olunca dediklerinde 1 kat daha haklısın canım...bizde yaklaşık 33 gün sonra memlekete uçucaz inş. çok sabırsızlanıyorum...
evet ya hemen geçsin mümkünse , yeğenimi çok ama çok merak ediyorum...Her ne kadar görüntülü görüşme + resim vs. olsa da gidip kucağıma alıp sevmek istiyorum...Evt istanbul bir derya resmen.
Bizde oradan oraya savruluyoruz...
Birşey kalmamış gerçekten 1 ay dediğin nedir ki hemen geçer
evet ya hemen geçsin mümkünse , yeğenimi çok ama çok merak ediyorum...Her ne kadar görüntülü görüşme + resim vs. olsa da gidip kucağıma alıp sevmek istiyorum...
O derya deniz İstanbul dabebiş olmadan güzelce gezin canım, benim bulunduğum yerde yapıcak pek bişi yok maalesef...O nedenle 1,5 günlük tatilde bile izmir/Bursa planları yaptım
eşimde kabul etmişti ama cumadan çıkıp pazar gecesi dönmek daha rahat olur diye düşündüm ve sonra vazgeçtim
izmir/bursa başka bi h.sonuna ertelendi şimdilik...
1,5 günlük tatilide buraya yakın ilçelerde değerlendireceğiz inş.
Sen de bişeyler düşünüyon mu canım tatil olacak mı sizde de?
aynen cnm misafir çağırmak şimdilik benimde aklımda yok...Evt bizde tatiliz 1 buçuk gün.
Daha birşey planlamadık ama gezeriz heralde.
Zira haftasonundan işlerimi yaparım misafir çağırmak gibi bir düşüncemde yok.
günaydın ayşecim
nasılsın
uzun zamandır planladığımız bebek ziyaretine bu akşam gideceğiz sonunda
bugün bulunduğum yerin organik pazarı var gezmek için sabırsızlanıyorum
Günaydın cnm.
Ne güzel organik pazar
Bende çok şükür iyiyim haftayı ortaladık.
Bugün eşimi sitenin halı saha maçına gönderip evde kitap keyfi yapcam
ilahi canım senin kitap aşkın ne güzel ya, benim bu ara acayip bi kulunç ağrım var sağ tarafta o nedenle ne ev işi yapabiliyom doğru düzgün nede kitabı elime alabiliyom, yavaş yavaş yemek yapıyom ve ancak mutfağı toplayabiliyom, bolca sırt üstü uzanıyom öyle geçiyo kaç akşamdır...dün bende ilk defa gönüllü bi şekilde eşimi halı sahaya gönderdim :)
Geçmiş olsun.
Bnce arada çiftlerin birbirinden bağımsız şeyler yapması iyi birşey.
Dün akşam eşim snde gel dedi halı saha maçının orada cafe var ama bn evde kalmayı tercih ettim
Teşekkürler canım, ben ilk zamanlar beni yalnız bırakmasına çok sinir oluyodum, aslında şimdi daha iyi anlıyorum biz birlikte yaşamaya alışmaya çalışıyormuşuz...Şimdi o bensiz bişey yapmak istemiyo
benimki de izlemeye gel dedi dün ama ben şu aralar canımın derdine düştümbi ara performansını görmeye gitcem inş.
Dr. gittim kas gevşetici başlattı akşama almaya başlıcam inş. iyi olurum tez zamanda
organik pazarı da gezdimçok hoştu sabırsızlanıyorum
hakikakten nerelerdesin sen cnmHopppp kizlarrrr
Günaydın cnmGünaydın cnm.Kasgevşetici bir kaç kullanımdan sonra bncede iyi gelir.Ama en iyi çözüm kasgevşeticinin iğne olarak vücuduna enjekte etmeleri 3.iğnede düzelmeye başlıyorsun.
İyikide gitmemişim çnkü diğer kişilerinde eşlerinden gelen olmamış.
Vlla iyi oldu evi toparladım bugünün yemeğini hazırladım sıcak bir duş ve kitap okuma saati yaptım.
Evdeki sessizlik sakinlik ruhuma çok iyi geldi.
Ooo melo nerelerdersin yaa
iyiyim kizlar sizde iyisiniz masallahhakikakten nerelerdesin sen cnm
iyiyim kizlar sizde iyisiniz masallah
günaydın canım dün araziye çıktımGünaydın cnm.Kasgevşetici bir kaç kullanımdan sonra bncede iyi gelir.Ama en iyi çözüm kasgevşeticinin iğne olarak vücuduna enjekte etmeleri 3.iğnede düzelmeye başlıyorsun.
İyikide gitmemişim çnkü diğer kişilerinde eşlerinden gelen olmamış.
Vlla iyi oldu evi toparladım bugünün yemeğini hazırladım sıcak bir duş ve kitap okuma saati yaptım.
Evdeki sessizlik sakinlik ruhuma çok iyi geldi.
günaydıniyiyim kizlar sizde iyisiniz masallah
günaydın canım dün araziye çıktımdeğişiklik oldu bana da bi de hava tat verseydi tam süper olacaktı
akşamıda çorba ve kızartma ile geçiştirdimaslında öyle olmayacaktı ama araziden bayağı bi geç geldik
ikinci ayımıza özel olarak da eşim güzel bi film ayarlamıştı onu izledik
tatil de geldi oh misss
şafak sayımına başladım ve bugün ablama uçak biletlerini açıklıcam artık şafağı beraber sayalım diye...23 kasım gidiş 30 kasım dönüş
o zaman 5.ayınızı tebrik ediyorum cnmGünaydın cnm.
Gün sayımına geçmişsin.
Bende kitabımı bitirdim bu akşam yeni bir kitaba başlayacağım.
Tabi belki bugün sinemaya gideriz.
Bugün bizimde 5.ayımız.
Önümüzdeki ay yarım sene olucak zaman ne çabu geçiyor gerçekten...
o zaman 5.ayınızı tebrik ediyorum cnm
nice güzel aylara ve yıllara
bende kitabımı h.sonu bitirmeyi ümit ediyorum çünkü hava yağmurlu evde vakit geçircez gibime geliyo
bide akşama ne yemek yapsam diye düşünüyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?