'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Oooo sn baya hamaratsın.
Bende dün 10.30da yattım şuanda gayet iiiyim.
günaydın cnm :KK37:
akşam erkenden uyumak çok iyi aslında ama maalesef tv karşısında yada başka bi sebepten ötürü takılıp kalıyoruz geç saatlere kadar...ben hayatımı hala bi rutine bağlayamadım maalesef...evim %70 oranında düzeldi %30 lık kısmını da yavaştan alıyom artık olduğu kadar...çok yorulunca sonra kendime bile halim kalmıyor...dün de kek yapmadım irmik tatlısı yaptım :KK73::KK73:

günaydın cnm :KK37:
akşam erkenden uyumak çok iyi aslında ama maalesef tv karşısında yada başka bi sebepten ötürü takılıp kalıyoruz geç saatlere kadar...ben hayatımı hala bi rutine bağlayamadım maalesef...evim %70 oranında düzeldi %30 lık kısmını da yavaştan alıyom artık olduğu kadar...çok yorulunca sonra kendime bile halim kalmıyor...dün de kek yapmadım irmik tatlısı yaptım :KK73::KK73:

Ben misafir gelmediği sürece kendimize artık abur cubur yapmıyorum.
Çünkü olunca yiyoruz kilo alıyoruz.
Evlendiğimizden beri 4kg almışım ve sinir oluyorum dahada üstüne eklenmeden vermem lazım yoksa yapışıp kalıyor...
Bu arada haftasonu kahvaltıya misafirim gelecek.
Annanemler,Dayımlar,Teyzemler ve Annemler yaklaşık 15 kişi fln olcaz.

Şuanda menü belirlemeye çalışıyorum.
1.Elmalı Kek
2.Patatesli poğaça
3.Börek(Daha neyli yapcama karar vermedim)
4.Yumurta Salatası
5.Uğur Böcekli Kanepe
daha neler yapabilirim sence aklına bir fikir geliyormu

Birde kahvaltıdan sonra türk kahvesinin yanına tiramusu yapim dedim basitcene:KK39:

Evlendiğimizden beri 4kg almışım ve sinir oluyorum dahada üstüne eklenmeden vermem lazım yoksa yapışıp kalıyor...

1.Elmalı Kek
2.Patatesli poğaça
4.Yumurta Salatası
5.Uğur Böcekli Kanepe

Birde kahvaltıdan sonra türk kahvesinin yanına tiramusu yapim dedim basitcene:KK39:
Canım çok haklısın ama benimkini kv alıştırmış maalesef...Şimdi yapıyom ilk zamanlar o da yapabildiğimi bilsin, kilo almaya başlayınca yemez o zaten bilirim ben...Ama kendim için bende şöyle bi şey yapıyorum; yaptığım şeylerin çoğunu eşim yiyiyo zaten ben sadece tadımlık bakıyorum tadına...Sende öyle bi dene istersen...Hatta bazen eşimin tabağına 1 çatal daha koyuyom ve onun tabağının ucundan minnak bi parça ile tadını test ediyom o kadar :KK3:
Şimdi senin misafirler için menü düşüneyim biraz canım...
Menün güzel ama şöyle hem seni yormıcak hem de makbule geçicek bişey du bi düşüneyim yazayım canım:KK36::KK36::KK36:

1.Elmalı Kek
2.Patatesli poğaça
4.Yumurta Salatası
5.Uğur Böcekli Kanepe

Canım menemen, omlet, patates/biber kızartması, hazır yufka ile yalancı gözleme/sigara böreği...
bunları olmadı cuma geceden yap sabaha fırına atarsın...
Aslında ben pratik pizzayı da beğeniyom...aslında tam pizzada sayılmaz...Tost ekmeklerine tereyağ/margarin sür canım üzerine sucuk/pastırma + kaşar/peyaz peynirli + isteğe bağlı domates, biber, zeytin ile güzel oluyo
daha aklıma geldikçe yazarım canım...
tiramusuda zor mu hiç denemedim ama bisküvili lokmalıklarda hem yapması basit hem de hafif bi tat olur diye düşündüm

Canım menemen, omlet, patates/biber kızartması, hazır yufka ile yalancı gözleme/sigara böreği...
bunları olmadı cuma geceden yap sabaha fırına atarsın...
Aslında ben pratik pizzayı da beğeniyom...aslında tam pizzada sayılmaz...Tost ekmeklerine tereyağ/margarin sür canım üzerine sucuk/pastırma + kaşar/peyaz peynirli + isteğe bağlı domates, biber, zeytin ile güzel oluyo
daha aklıma geldikçe yazarım canım...
tiramusuda zor mu hiç denemedim ama bisküvili lokmalıklarda hem yapması basit hem de hafif bi tat olur diye düşündüm

Yok cnm gayet kolay.Uno'nun pastatabanlarından alırsan eğer tiramusu hamuru ile hiç uğraşmıyorsun.
Sadece neskafe ile pastatabanı hafif ıslatıp,hazırladığın muhallebiyi ve kakao yu üzerine döküyorsun.
İşte bu kadar:KK50:

Hakikaten basitmiş canım :)
bizimki de çok seviyo tira
Yok cnm gayet kolay.Uno'nun pastatabanlarından alırsan eğer tiramusu hamuru ile hiç uğraşmıyorsun.
Sadece neskafe ile pastatabanı hafif ıslatıp,hazırladığın muhallebiyi ve kakao yu üzerine döküyorsun.
İşte bu kadar:KK50:
Hakikaten basitmiş canım :)
Bizimki de bayılır tiramusu ya ama hep dışarda yer
Artık bu tarifle bende yapabilirim canım çok teşekkür ediyorum :KK37:

yarın akşama eşimin iş arkadaşları hayırlı olsuna geliyormuş :KK17::KK17::KK17:
şimdi çayın yanına bende bişeyler ikram etmeliyim aklında pratik bişey varmı canım ne yapsam ki?

Bence basit bi tatlı yap bide kurabiye yap yeter:KK22:
Kurabiye elmalı kurabiye olabilir onu bugünden yaparsan sana pratiklik olur.Hatta şu basit tiramusuyuda bugünden yapabilirsin

Bence basit bi tatlı yap bide kurabiye yap yeter:KK22:
Kurabiye elmalı kurabiye olabilir onu bugünden yaparsan sana pratiklik olur.Hatta şu basit tiramusuyuda bugünden yapabilirsin
canım ilçede old. için öyle aradığım her malzemeyi bulamıyorum maalesef
ama bi tatlı bi tuzlu bişey yapıcam inş. bakalım yarın haber veririm sana
sen menüne karar verdinmi?

canım ilçede old. için öyle aradığım her malzemeyi bulamıyorum maalesef
ama bi tatlı bi tuzlu bişey yapıcam inş. bakalım yarın haber veririm sana
sen menüne karar verdinmi?

Günaydın cnm hayırlı cumalar.
Hmm öyle olması kötü gerçekten.
Ben
1.Elmalı Kek
2.Peynirli poğaça
3.Patatesli Börek
4.Yumurta Salatası
5.Uğur Böcekli Kanepe
6.Sucuk ve biber közlemesi
7.Domates,Salatalık,
Kahvaltılık çeşitleri koyarım.
Daha ne olsun....

Günaydın cnm hayırlı cumalar.
Hmm öyle olması kötü gerçekten.
Ben
1.Elmalı Kek
2.Peynirli poğaça
3.Patatesli Börek
4.Yumurta Salatası
5.Uğur Böcekli Kanepe
6.Sucuk ve biber közlemesi
7.Domates,Salatalık,
Kahvaltılık çeşitleri koyarım.
Daha ne olsun....
Geç olsa da günaydın canım ve sana da hayırlı cumalar...:KK36::KK36::KK36:
sitede problem vardı giremedim bi ara
ohhh şükürler olsun tatil geldi yuhhheeeeyyy:KK73::KK73::KK73: dicem ki bu misafir olayı beni stres yaptı sevinemiyom bile ve daha tuzlu bişey yapamadım :KK34::KK34::KK34: çünkü tatil dönüşü olunca ev bayağı vaktimi aldı ...kek ve bisküvili+muzlu rulo yaptım...eve varayım dilimleyip servis tabağına alıcam kim ne istiyosa onu yesin...Olmadı eşime dicem dışardan tuzlu kurabiye alıp gelsin...bide kaç kişi gelicekler onu da bilmiyorum...evimde ilk misafir ağırlamam olucak :KK17::KK17::KK17:
stresliyim birazda
işten erken çıkıcam bugün :KK42::KK42::KK42:

Günaydın cnm nasılsın bakalım?:KK52:
h.sonun nasıl geçti
benim misafir olayı çok şükür kazasız belasız bitti o kadar kalabalıktı ki net sayıyı bile hatırlamıyorum... yaklaşık 20 kişiydik genelde herkes eşli + çocuklu gelmişti, çay servisi bayağı zahmetli oldu ama pasta olayını self yaptım o iyiydi... inş. seninde güzel geçmiştir tatlım...C.tesi de kahvaltıdan sonra voleybol maçına sonra da gezmecelere devam ettik pazar günü de maç vardı ona katılamadık onun yerine pikniğe gittik...ama dün sağ kolumun kürek kemiği çok yaktı canımı dayanamadım doğru acile kas gevşetici sonra rahatladım biraz çok şükür şimdi daha iyiyim...Resmen robocob olmuştum yaaaa :KK42::KK42:

Günaydın cnm nasılsın bakalım?:KK52:
h.sonun nasıl geçti
benim misafir olayı çok şükür kazasız belasız bitti o kadar kalabalıktı ki net sayıyı bile hatırlamıyorum... yaklaşık 20 kişiydik genelde herkes eşli + çocuklu gelmişti, çay servisi bayağı zahmetli oldu ama pasta olayını self yaptım o iyiydi... inş. seninde güzel geçmiştir tatlım...C.tesi de kahvaltıdan sonra voleybol maçına sonra da gezmecelere devam ettik pazar günü de maç vardı ona katılamadık onun yerine pikniğe gittik...ama dün sağ kolumun kürek kemiği çok yaktı canımı dayanamadım doğru acile kas gevşetici sonra rahatladım biraz çok şükür şimdi daha iyiyim...Resmen robocob olmuştum yaaaa :KK42::KK42:

Günaydın:KK24:
Benimde iyi geçti cnm.Bizimde kahvaltı masamız baya kalabalıktı hatta 1 postada masaya sığmadık annem teyzem ve bn 2. postada oturduk masaya:KK22:
Ben menümde bazı değişiklikler yaptım.Tiramusu yerine imam kavuğu diye bir tatlı yaptım.Bay uğraştırıcı ama lezzetli.Cumartesi full temizlik ve o tatlıyı yapmakla geçti.
Pazar sabahtanda elmalı kurabiye yaptım.İlk denememdi güzel olmucak diye korktum ama harika olmuştu:-)
Poğaça,Börekte yapmadım annemler biz yapıcaz demişti:KK36:
Tatlımın resmini eklim sana:KK73:

1979517_10203837600234762_8530440609897346276_n.jpg

Günaydın:KK24:
Benimde iyi geçti cnm.Bizimde kahvaltı masamız baya kalabalıktı hatta 1 postada masaya sığmadık annem teyzem ve bn 2. postada oturduk masaya:KK22:
Ben menümde bazı değişiklikler yaptım.Tiramusu yerine imam kavuğu diye bir tatlı yaptım.Bay uğraştırıcı ama lezzetli.Cumartesi full temizlik ve o tatlıyı yapmakla geçti.
Pazar sabahtanda elmalı kurabiye yaptım.İlk denememdi güzel olmucak diye korktum ama harika olmuştu:-)
Poğaça,Börekte yapmadım annemler biz yapıcaz demişti:KK36:
Tatlımın resmini eklim sana:KK73:

Eki Görüntüle 1275427
Ellerine sağlık çok güzel görünüyor Ayşem ,
hemen tarifi okudum bi sitede bayağı uğraştırıcı yahuuu iyi cesaret maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: sana
:KK66::KK66::KK66: biz koca odaya sığamadık sizin masaya sığamamanız çok normal :KK48::KK48::KK48::KK48:
kitabıma devam edemiyorum bi türlü ne zaman elime alıp otursam bi bişey çıkıyo illaki:mad::mad::mad:

Ellerine sağlık çok güzel görünüyor Ayşem ,
hemen tarifi okudum bi sitede bayağı uğraştırıcı yahuuu iyi cesaret maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: sana
:KK66::KK66::KK66: biz koca odaya sığamadık sizin masaya sığamamanız çok normal :KK48::KK48::KK48::KK48:
kitabıma devam edemiyorum bi türlü ne zaman elime alıp otursam bi bişey çıkıyo illaki:mad::mad::mad:

Valla sorma yeni şeyler sevdiğim için öyle bir deli cesareti geldi sorma:-)
Kayınpederim pastacı bni böyle görse bravo der bnce:KK5:
Ben dün duşumu alıp yatakta uyumadan önce okudum çok huzuluydu.
Vlla bazen öyle zaman bulamıyorsun ama kendimize ayrı zamanda ayırmamız gerek..

Valla sorma yeni şeyler sevdiğim için öyle bir deli cesareti geldi sorma:-)
Kayınpederim pastacı bni böyle görse bravo der bnce:KK5:
Ben dün duşumu alıp yatakta uyumadan önce okudum çok huzuluydu.
Vlla bazen öyle zaman bulamıyorsun ama kendimize ayrı zamanda ayırmamız gerek..
Çok doğru haklısın canım ama biz bu h.sonu hep dışarılardaydık, eve girmek zaten gece 12-1 i buldu...tam elime alıyom dışarı çıkmamız gerekiyor eve de bayağı geç dönmüş oluyoz...Bi de benim tlf la bayağı zamanın gidiyo çünkü ailem ve akrabalarım çok uzakta...kendimle kaldığım zaman onlarla görüşmek beni çok daha fazla mutlu ediyo çünkü çok özlüyorum :KK42::KK42::KK42:
Çok şanslısın canım ailenle aynı şehirdesiniz:KK66:

Çok doğru haklısın canım ama biz bu h.sonu hep dışarılardaydık, eve girmek zaten gece 12-1 i buldu...tam elime alıyom dışarı çıkmamız gerekiyor eve de bayağı geç dönmüş oluyoz...Bi de benim tlf la bayağı zamanın gidiyo çünkü ailem ve akrabalarım çok uzakta...kendimle kaldığım zaman onlarla görüşmek beni çok daha fazla mutlu ediyo çünkü çok özlüyorum :KK42::KK42::KK42:
Çok şanslısın canım ailenle aynı şehirdesiniz:KK66:

Evt haklısın cnm.Aynı şehirde olmak gerçekten çok güzel.
Ama insan yeri gelio hayat ve koşturmacadan 1-2hafta görüşemez bile oluyor...

Bende mesela uzun zamandır taksime gitmek istiyorum.Aylar oldu gitmeyeli eskiden hep oradaydık
Şimdi evimiz çok uzak oraya ve evle kendimizle ilgilenmekten sorumluluktan fırsat olmuo

doğru söze ne denir? hayat bi koşturmacadan ve rutin şeylerden ibaret...İstanbul söz konusu olunca dediklerinde 1 kat daha haklısın canım...bizde yaklaşık 33 gün sonra memlekete uçucaz inş. çok sabırsızlanıyorum...

Back