'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

slm cnm
bizim 1,5 gün çok güzel geçti
kitabımıda okudum
yeni yerler keşfettik eşimle
sabah da hastaneye gitmiştik o nedenle foruma geç girdim biraz

merhaba dila

merhaba dilacım ve müzeyyencim
bnmde 1.5 gün ehhh işte geçti boğazım ağrıdığı için sinemaya gidemedik.
evde takıldık.Full izleyemedim dizileri izledim.evde yemek ve tatlı yapmaya verdim kendimi.
kitaplık almıştım demonte gelmişti onu kurduk duvara astık eşimle çok güzel oldu.Birlikte tamirat tadilat yaptık:KK5:

merhaba
bnmde 1.5 gün ehhh işte geçti boğazım ağrıdığı için sinemaya gidemedik.
evde takıldık.Full izleyemedim dizileri izledim.evde yemek ve tatlı yapmaya verdim kendimi.
kitaplık almıştım demonte gelmişti onu kurduk duvara astık eşimle çok güzel oldu.Birlikte tamirat tadilat yaptık:KK5:

geçmiş olsun canım bende de var bi boğaz sızısı var
grip e çevircek gibi ama devamlı tetikteyim kendimi daha iyi kolluyorum bu ara
kol ağrım da daha iyi zaten bu ara dinlendiriyom zaruri şeyler hariç
eşim akşam 7-8 maçına gitmek için izin istedi o sırada bende kitap okurum artık :KK54::KK54:

geçmiş olsun canım bende de var bi boğaz sızısı var
grip e çevircek gibi ama devamlı tetikteyim kendimi daha iyi kolluyorum bu ara
kol ağrım da daha iyi zaten bu ara dinlendiriyom zaruri şeyler hariç
eşim akşam 7-8 maçına gitmek için izin istedi o sırada bende kitap okurum artık :KK54::KK54:

Bende dün akşam eşim halı sahada olduğu için evdeydim tatlı yaptım,duş aldım ve kitap okudum.
Yarın akşamda sanırım evde tek olucam.
Eşim GSnin maçına gidicek.Bnde pasolig kartı olmadığı için gidemiyorum(yeni uygulama çıkarıldı bilmiyorum biliyormusun o kart olmadan maçlara girilmiyor.)
Bende kimseye gitmek istemiyorum boğazımdan dolayı.Evde otururum dinlenirim

Bende dün akşam eşim halı sahada olduğu için evdeydim tatlı yaptım,duş aldım ve kitap okudum.
Yarın akşamda sanırım evde tek olucam.
Eşim GSnin maçına gidicek.Bnde pasolig kartı olmadığı için gidemiyorum(yeni uygulama çıkarıldı bilmiyorum biliyormusun o kart olmadan maçlara girilmiyor.)
Bende kimseye gitmek istemiyorum boğazımdan dolayı.Evde otururum dinlenirim
dinlemek güzel canım ya özellikle havaların soğuduğu şu günlerde insanın sıcacık yuvası gibi huzurlu başka yer yok
kart olayınıda bilmiyorum canım
siz de imkanlar bol değerlendirin, biz burada daha çok doğayla içiçeyiz canım sinema bile yok :KK22:ama olsun böylesi de güzel benim gibi 3yıl gece gündüz çalışan biri için çok dinlendirici oluyo, bende eşime maç dönüşü sütlü tatlılardan birini yapayım bari :KK66:

dinlemek güzel canım ya özellikle havaların soğuduğu şu günlerde insanın sıcacık yuvası gibi huzurlu başka yer yok
kart olayınıda bilmiyorum canım
siz de imkanlar bol değerlendirin, biz burada daha çok doğayla içiçeyiz canım sinema bile yok :KK22:ama olsun böylesi de güzel benim gibi 3yıl gece gündüz çalışan biri için çok dinlendirici oluyo, bende eşime maç dönüşü sütlü tatlılardan birini yapayım bari :KK66:

Evt oda güzel tabi biz çoğunlukla kşke şu şehirden kurtulsak ve kafamızı dinlesek diyoruz.Yani yaşantınıza özeniyoruz
Hergün sabah rahat 1 buçuk saat gidiş trafiği çekiyorum akşam o kadar olmuyor ama.
Ve eşim benden daha fazla yollarda.Bazen dönüşte 3-4 tane otobüse binemediğim oluyor doluluktan yada üstüstte gidiyorsun resmen.06.30da uyanıyorum 08.30daki işe yetişmek için.
Kşke bizimde imkanlar küçük bir şehirde yaşamaya el verse.
Ben dün kendime portakal pelteli irmik tatlısı.Erdemede sipariş üzerine çikolatalı puding yaptım

Evt oda güzel tabi biz çoğunlukla kşke şu şehirden kurtulsak ve kafamızı dinlesek diyoruz.Yani yaşantınıza özeniyoruz
Hergün sabah rahat 1 buçuk saat gidiş trafiği çekiyorum akşam o kadar olmuyor ama.
Ve eşim benden daha fazla yollarda.Bazen dönüşte 3-4 tane otobüse binemediğim oluyor doluluktan yada üstüstte gidiyorsun resmen.06.30da uyanıyorum 08.30daki işe yetişmek için.
Kşke bizimde imkanlar küçük bir şehirde yaşamaya el verse.
Ben dün kendime portakal pelteli irmik tatlısı.Erdemede sipariş üzerine çikolatalı puding yaptım

günaydın canım :KK36:, senin için üzüldüm inan, o tempoyu iyi biliyorum çünkü... yollar çok yoruyor ve insanı strese sokuyo yok yetiştim yetişemedim araç kaçtı vs. benim için şimdilik geride kaldı bunlar araçla 2-3 dk. yaya 10-15 dk.da evimdeyim ah bi de o eve çıkan bayır olmasa ve havalar soğumasa her gün yürücem inan bayır filan dinlemicem...
y.lisansa başlarsam ancak öyle tekrar stres ve başka bi ile gidip geliş olacak ama inan ki düşüncesi bile gözümde büyüyo şu an
afiyet olsun canım döktürmüşsün yine sen :KK9::KK73:
dün akşam kitap okudum tatlı yapmayı da ihmal etmedim sakızlı alaçatı diye bişey yaptım :KK28:

günaydın canım :KK36:, senin için üzüldüm inan, o tempoyu iyi biliyorum çünkü... yollar çok yoruyor ve insanı strese sokuyo yok yetiştim yetişemedim araç kaçtı vs. benim için şimdilik geride kaldı bunlar araçla 2-3 dk. yaya 10-15 dk.da evimdeyim ah bi de o eve çıkan bayır olmasa ve havalar soğumasa her gün yürücem inan bayır filan dinlemicem...
y.lisansa başlarsam ancak öyle tekrar stres ve başka bi ile gidip geliş olacak ama inan ki düşüncesi bile gözümde büyüyo şu an
afiyet olsun canım döktürmüşsün yine sen :KK9::KK73:
dün akşam kitap okudum tatlı yapmayı da ihmal etmedim sakızlı alaçatı diye bişey yaptım :KK28:

Günaydın cnm seninde eline sağlık...
Ben ünide okurkan manisanın ilçesindeydim o zaman o dediğin gibiydi yürüme mesafesi fln.

Günaydın cnm seninde eline sağlık...
Ben ünide okurkan manisanın ilçesindeydim o zaman o dediğin gibiydi yürüme mesafesi fln.

zamanın her evresi ayrı bi güzel:anneadayı:
Hafta sonu kitabımı bitirmeyi düşünüyorum bakalım artık nasip...voleybol maçı var pazar günü bi aksilik olmazsa onu izlemeye gidicez, diğer gün için ise hiç plan yapmadık muhtemelen evde dinleniriz/evi temizlemem çok yüksek ihtimaller arasında :KK43: zaten havalarda soğuk gezesim yok hiç bu ara
pazartesi görüşmek dileğiyle ve sana da güzel bi haftasonu diliyorum canım

Merhaba kizlarrr
Bizde tasiniyoruz bakalimm baska bi eve geciyoruzz yorucu gunler beni beklerr

günaydın kızlar
çok heyecanlıyım bugün dün aldığım habere göre çok yakında görevde yükselme sınavı yapılacak benim acilen oturup ders çalışmam lazım :KK43: 70 puan ve üzeri şart yoksa 3 yıl okuduğum boşa gidecek :KK43::KK43: e tabi sözlü sınavı da unutmamak lazım...
yaklaşık 1-2 ay içinde yapılacak sınav ama ben hazır değilim ve 23 kasım da 1 hafta memlekette gönlümce eğlenirim gezerim diyodum maalesef :oops:
sizden de güzel dualar bekliyorum

günaydın kızlar
çok heyecanlıyım bugün dün aldığım habere göre çok yakında görevde yükselme sınavı yapılacak benim acilen oturup ders çalışmam lazım :KK43: 70 puan ve üzeri şart yoksa 3 yıl okuduğum boşa gidecek :KK43::KK43: e tabi sözlü sınavı da unutmamak lazım...
yaklaşık 1-2 ay içinde yapılacak sınav ama ben hazır değilim ve 23 kasım da 1 hafta memlekette gönlümce eğlenirim gezerim diyodum maalesef :oops:
sizden de güzel dualar bekliyorum

Hakkında hayırlısı olsun cnm.
Başarılar şimdiden

slm cnm salı,çarşamba işte değildim.Rahatsız olduğum için evde raporluydum.
iyi fena değil işte nası olsun.senin nası gidiyor
Geçmiş olsun canım, önemli bişi yoktur inş. gripden dolayı mı?
bende de cuma sabah üzeri iş yeri acayip yoğndu, öğleden sonra da arazideydim ve akşam 6 da döndüm... bugün de hava çok güzeldi eşimle gezdik, tozduk iyi oldu :KK60:
şu an ise mevzuat çalışıyorum :KK43::KK43::KK43:
yarında evle ilgilenirim muhtemelen, boş vakitlerde de yine mevzuat :cry:

Geçmiş olsun canım, önemli bişi yoktur inş. gripden dolayı mı?
bende de cuma sabah üzeri iş yeri acayip yoğndu, öğleden sonra da arazideydim ve akşam 6 da döndüm... bugün de hava çok güzeldi eşimle gezdik, tozduk iyi oldu :KK60:
şu an ise mevzuat çalışıyorum :KK43::KK43::KK43:
yarında evle ilgilenirim muhtemelen, boş vakitlerde de yine mevzuat :cry:

Tşkler cnm.Üst solunum yolu enfeksiyonu yani hem grip hem faranjit vardı.
Tam anlamıyla geçmedi ama daha iiyim şuanda.
Bizim haftasonu paso gezmekle geçti.Cumartesi hava burada baya sıcaktı yazdan kalma bir gün gibi.Deniz kenarına kahvaltıya gittik oradan annemin doğumgünüydü akşam geç döndük.Dünde kayınvalidemlere gittik kahvaltıya yine akşam döndük.Hiç evde durmadık o yüzden evin işleri kaldı.Bu akşam erdem halı sahaya gidince harıl harıl çalışmam gerekecek.

Back