• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

O takıntı bende de var ama bu ara farklı canım kendimi hasta ve yorgun hissediyorum, direncim yok...Hatta öyle bi takıntı ki yemek yaparken bi yandan da çıkan ufak tefekleri yıkarım tezgahta hiç kirli bişey kalmaz...yemekten sonra hemen toplanır temizlenir mutfak ama şu an kolumu bile kaldırıp enerji harcamak istemiyorum, hangi ara bu kadar bitik duruma geldim onu da bilmiyorum...Ama durup şöyle bi evime bakıyorum 1 aydır el atmadığım yer nerdeyse kalmamış, dipten bucaktan temizlemişim evimi, eşimle gezmece-tozmacada yapmışım ve bu yorgunlukta normal geliyor...ama yarından sonra yine bi hazırlık olcak benim açımdan...çrş./prş. akşamı saray sarması yapıcam kp. seviyor, bizim için de pamuk poğaça ve bozcaada kurabiyesi yapıcam inş.bu tarifleri de netde buldum...ilk kez denicem hadi hayırlısı...sonra da valiz hazırlamaca ve cuma kahvaltıdan sonra yollara düşcez...

Bu yoğunluğa böyle bitkin kalman normal cnm.
Bu bozcaada kurabiyesi tarifine baktımda bende merak ettim bayram tatilinde yapim bari.

Bu yoğunluğa böyle bitkin kalman normal cnm.
Bu bozcaada kurabiyesi tarifine baktımda bende merak ettim bayram tatilinde yapim bari.
cnm biz bozcaada da yedik çok beğendik ben o kadar mükemmelini yapabilirmiyim bilmiyorum ama denicem :KK68:
yakın olsak hemencik sana da gönderirdim :KK55:

cnm biz bozcaada da yedik çok beğendik ben o kadar mükemmelini yapabilirmiyim bilmiyorum ama denicem :KK68:
yakın olsak hemencik sana da gönderirdim :KK55:

Düşünmen yeter cnm yemiş kadar oldum :kk77:
Evt bozcaada meşhur bende yedim ama hiç gitmedim oraya.
Komşumuz getirmiştide..
Ama annem çeşmeden damla sakızı reçinesi almıştı.Yunanistandan geliyormuş çeşmeye.
Onu bu tarifte kullanabilirim sanırım denemek lazım

Düşünmen yeter cnm yemiş kadar oldum :kk77:
Evt bozcaada meşhur bende yedim ama hiç gitmedim oraya.
Komşumuz getirmiştide..
Ama annem çeşmeden damla sakızı reçinesi almıştı.Yunanistandan geliyormuş çeşmeye.
Onu bu tarifte kullanabilirim sanırım denemek lazım
denersen yaz cnm, ben maalesef damlaskızlı vanilya ile idare edicem

günaydın ayşem,
ne yapıyon bakalım?:KK52:
tatile son 1 gün kala :110:
dün saçlarımı kestirmeye gittim ama sadece önlerini kısalttım biraz o kadar, emin olamadığım için kestirmeye çekindim biraz :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
akşamda uyumam yine 12 yi buldu :KK12:...kitabımıda 1-2 gün erteliyorum sonra okuyacak bolca vaktim olacak diye düşünüyorum...bu akşamdan itibaren hummalı bi çalışmaya gircem artık, malum cuma gidyoruz 10 gün yokuz :cry::cry:

selam kızlar
Nihayet kendımı atabildim buraya sizleride cok özledim.kosturmaktan fırsat bulamadım bu arada yeni işe girdim anca yerime alıstım cıkıcak olan arkadasla bırlıkte calıstıgımızdan da gıremedım buraya sizler neler yapıyosunuz bakalım

selam kızlar
Nihayet kendımı atabildim buraya sizleride cok özledim.kosturmaktan fırsat bulamadım bu arada yeni işe girdim anca yerime alıstım cıkıcak olan arkadasla bırlıkte calıstıgımızdan da gıremedım buraya sizler neler yapıyosunuz bakalım
o oo o o slm lar
hoş geldin diyelim
yeni işin de hayırlı olsun cnm

ayşem günaydın...dün gece pamuk poğaçayı yaptım...tarifi bayağı kolaymış...30 dk. bi hamuru dinlendirme molası var bi ara ona sinir olmuştum ama o arada da başka başka işler yaptım; yüzüme nem maskesi ve portmanto düzenledim...poğaça fırında azıcık fazla bırakmışım onun dışında tadı iyiydi cnm...

günaydın kızlar
kimsecikler yok yine
bayram tatili bitti benim için sizler neler yapıyosunuz

selam kızlar

Hoşgeldin gamze yeni işin hayırlı olsun.
İyi çabuk bulmuşssun iş:KK9:

Ben tatilden döndüğüm için daha başlayamadım canım
Malum ev işlerine yoğunlaştım
ev tozlanmış ve çamaşır çok fazla şu an bi yandan kuruyo bi yandan yıkanıyo
öğle arası bile attım geldim işe
ben bugün yarın başlıcam ama k.tazeoğlu aldım bi kaç tane onları da merak ediyorum özellikle yaralıyı
bakalım artık nasip

Ben tatilden döndüğüm için daha başlayamadım canım
Malum ev işlerine yoğunlaştım
ev tozlanmış ve çamaşır çok fazla şu an bi yandan kuruyo bi yandan yıkanıyo
öğle arası bile attım geldim işe
ben bugün yarın başlıcam ama k.tazeoğlu aldım bi kaç tane onları da merak ediyorum özellikle yaralıyı
bakalım artık nasip

Kolay gelsin sana cnm tatil dönüşü zor oluyor gerçekten.

:KK70:
Aslında işyerindede işler durgun fakat bende bir durgunluk var havadanmıdır nedir bilmiyorum.
Sürekli uyku ve miskinlik hali.
Hımmm, olabilir canım ama yazdan kalma son günler, ben tadını çıkarmaya çalışıyorum kendi çapımda :) ve bi de tatilde yeterince miskinlik yaptığım için iyiyim bu ara maşallah diyeyim kendime :KK69:
Erdem'in ne yapıyo bu arada?:KK45:
akşama kek/başka şeyler yapıcam galiba bi de geçen ki poğaça dan hamur artmıştı onu değerlendireyim diyorum
eşimin arkadaşının bebişi oldu onu görmeye gidebiliriz bu akşam
yaptığım pastadan da alır gideriz, pasta kötü olursa artık yarın gideriz :oops::oops::oops:
ama herşeyden önce öğle arası yerleri süpürmem yarım kaldı eve gidip önce onu halletmek var aklımda
akşam menüde de brokoli çorbası + fırında patates + salata olucak....
benim iş yerinde de bu ara durgun işler
tatil dönüşü mevzuat da çalışmak istemiyo cnm:KK16::KK16::KK16:işte ben de de böyle cnm:KK70::KK70:çok uzun oldu sanırsam :KK70::KK70:

:KK70:
Hımmm, olabilir canım ama yazdan kalma son günler, ben tadını çıkarmaya çalışıyorum kendi çapımda :) ve bi de tatilde yeterince miskinlik yaptığım için iyiyim bu ara maşallah diyeyim kendime :KK69:
Erdem'in ne yapıyo bu arada?:KK45:
akşama kek/başka şeyler yapıcam galiba bi de geçen ki poğaça dan hamur artmıştı onu değerlendireyim diyorum
eşimin arkadaşının bebişi oldu onu görmeye gidebiliriz bu akşam
yaptığım pastadan da alır gideriz, pasta kötü olursa artık yarın gideriz :oops::oops::oops:
ama herşeyden önce öğle arası yerleri süpürmem yarım kaldı eve gidip önce onu halletmek var aklımda
akşam menüde de brokoli çorbası + fırında patates + salata olucak....
benim iş yerinde de bu ara durgun işler
tatil dönüşü mevzuat da çalışmak istemiyo cnm:KK16::KK16::KK16:işte ben de de böyle cnm:KK70::KK70:çok uzun oldu sanırsam :KK70::KK70:

Oooo sn baya hamaratsın.
Bende dün 10.30da yattım şuanda gayet iiiyim.

Back