'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

doğru söze ne denir? hayat bi koşturmacadan ve rutin şeylerden ibaret...İstanbul söz konusu olunca dediklerinde 1 kat daha haklısın canım...bizde yaklaşık 33 gün sonra memlekete uçucaz inş. çok sabırsızlanıyorum...

Evt istanbul bir derya resmen.
Bizde oradan oraya savruluyoruz...
Birşey kalmamış gerçekten 1 ay dediğin nedir ki hemen geçer

Evt istanbul bir derya resmen.
Bizde oradan oraya savruluyoruz...
Birşey kalmamış gerçekten 1 ay dediğin nedir ki hemen geçer
evet ya hemen geçsin mümkünse , yeğenimi çok ama çok merak ediyorum...Her ne kadar görüntülü görüşme + resim vs. olsa da gidip kucağıma alıp sevmek istiyorum...
O derya deniz İstanbul da :KK46: bebiş olmadan güzelce gezin canım, benim bulunduğum yerde yapıcak pek bişi yok maalesef...O nedenle 1,5 günlük tatilde bile izmir/Bursa planları yaptım :KK54::KK54::KK54:
eşimde kabul etmişti ama cumadan çıkıp pazar gecesi dönmek daha rahat olur diye düşündüm ve sonra vazgeçtim :(
izmir/bursa başka bi h.sonuna ertelendi şimdilik...
1,5 günlük tatilide buraya yakın ilçelerde değerlendireceğiz inş.
Sen de bişeyler düşünüyon mu canım tatil olacak mı sizde de?

evet ya hemen geçsin mümkünse , yeğenimi çok ama çok merak ediyorum...Her ne kadar görüntülü görüşme + resim vs. olsa da gidip kucağıma alıp sevmek istiyorum...
O derya deniz İstanbul da :KK46: bebiş olmadan güzelce gezin canım, benim bulunduğum yerde yapıcak pek bişi yok maalesef...O nedenle 1,5 günlük tatilde bile izmir/Bursa planları yaptım :KK54::KK54::KK54:
eşimde kabul etmişti ama cumadan çıkıp pazar gecesi dönmek daha rahat olur diye düşündüm ve sonra vazgeçtim :KK43:
izmir/bursa başka bi h.sonuna ertelendi şimdilik...
1,5 günlük tatilide buraya yakın ilçelerde değerlendireceğiz inş.
Sen de bişeyler düşünüyon mu canım tatil olacak mı sizde de?

Evt bizde tatiliz 1 buçuk gün.
Daha birşey planlamadık ama gezeriz heralde.
Zira haftasonundan işlerimi yaparım misafir çağırmak gibi bir düşüncemde yok.

Evt bizde tatiliz 1 buçuk gün.
Daha birşey planlamadık ama gezeriz heralde.
Zira haftasonundan işlerimi yaparım misafir çağırmak gibi bir düşüncemde yok.
aynen cnm misafir çağırmak şimdilik benimde aklımda yok...
gezmek güzeldir, gezelim biz gezelim :)

günaydın ayşecim
nasılsın
uzun zamandır planladığımız bebek ziyaretine bu akşam gideceğiz sonunda
bugün bulunduğum yerin organik pazarı var gezmek için sabırsızlanıyorum

günaydın ayşecim
nasılsın
uzun zamandır planladığımız bebek ziyaretine bu akşam gideceğiz sonunda
bugün bulunduğum yerin organik pazarı var gezmek için sabırsızlanıyorum

Günaydın cnm.
Ne güzel organik pazar:KK66:
Bende çok şükür iyiyim haftayı ortaladık.
Bugün eşimi sitenin halı saha maçına gönderip evde kitap keyfi yapcam:KK45:

Günaydın cnm.
Ne güzel organik pazar:KK66:
Bende çok şükür iyiyim haftayı ortaladık.
Bugün eşimi sitenin halı saha maçına gönderip evde kitap keyfi yapcam:KK45:

:KK70::KK70: ilahi canım senin kitap aşkın ne güzel ya, benim bu ara acayip bi kulunç ağrım var sağ tarafta o nedenle ne ev işi yapabiliyom doğru düzgün nede kitabı elime alabiliyom, yavaş yavaş yemek yapıyom ve ancak mutfağı toplayabiliyom, bolca sırt üstü uzanıyom öyle geçiyo kaç akşamdır...dün bende ilk defa gönüllü bi şekilde eşimi halı sahaya gönderdim :)

:KK70::KK70: ilahi canım senin kitap aşkın ne güzel ya, benim bu ara acayip bi kulunç ağrım var sağ tarafta o nedenle ne ev işi yapabiliyom doğru düzgün nede kitabı elime alabiliyom, yavaş yavaş yemek yapıyom ve ancak mutfağı toplayabiliyom, bolca sırt üstü uzanıyom öyle geçiyo kaç akşamdır...dün bende ilk defa gönüllü bi şekilde eşimi halı sahaya gönderdim :)

Geçmiş olsun.
Bnce arada çiftlerin birbirinden bağımsız şeyler yapması iyi birşey.
Eşim snde gel dedi halı saha maçının orada cafe var ama bn evde kalmayı tercih ettim:KK73:

Geçmiş olsun.
Bnce arada çiftlerin birbirinden bağımsız şeyler yapması iyi birşey.
Dün akşam eşim snde gel dedi halı saha maçının orada cafe var ama bn evde kalmayı tercih ettim:KK73:

Teşekkürler canım, ben ilk zamanlar beni yalnız bırakmasına çok sinir oluyodum, aslında şimdi daha iyi anlıyorum biz birlikte yaşamaya alışmaya çalışıyormuşuz...Şimdi o bensiz bişey yapmak istemiyo :D
benimki de izlemeye gel dedi dün ama ben şu aralar canımın derdine düştüm :( bi ara performansını görmeye gitcem inş.
Dr. gittim kas gevşetici başlattı akşama almaya başlıcam inş. iyi olurum tez zamanda
organik pazarı da gezdim :KK54: çok hoştu sabırsızlanıyorum :kk77:

Teşekkürler canım, ben ilk zamanlar beni yalnız bırakmasına çok sinir oluyodum, aslında şimdi daha iyi anlıyorum biz birlikte yaşamaya alışmaya çalışıyormuşuz...Şimdi o bensiz bişey yapmak istemiyo :D
benimki de izlemeye gel dedi dün ama ben şu aralar canımın derdine düştüm :KK43: bi ara performansını görmeye gitcem inş.
Dr. gittim kas gevşetici başlattı akşama almaya başlıcam inş. iyi olurum tez zamanda
organik pazarı da gezdim :KK54: çok hoştu sabırsızlanıyorum :kk77:

Günaydın cnm.Kasgevşetici bir kaç kullanımdan sonra bncede iyi gelir.Ama en iyi çözüm kasgevşeticinin iğne olarak vücuduna enjekte etmeleri 3.iğnede düzelmeye başlıyorsun.
İyikide gitmemişim çnkü diğer kişilerinde eşlerinden gelen olmamış.
Vlla iyi oldu evi toparladım bugünün yemeğini hazırladım sıcak bir duş ve kitap okuma saati yaptım.
Evdeki sessizlik sakinlik ruhuma çok iyi geldi.

Günaydın cnm.Kasgevşetici bir kaç kullanımdan sonra bncede iyi gelir.Ama en iyi çözüm kasgevşeticinin iğne olarak vücuduna enjekte etmeleri 3.iğnede düzelmeye başlıyorsun.
Vlla iyi oldu evi toparladım bugünün yemeğini hazırladım sıcak bir duş ve kitap okuma saati yaptım.
Günaydın cnm
senin için çok sevindim huzurlu bi akşam olmuş
bizde misafirlikten döndük kişsel bakım ve hemen kitabımı elime aldım uzun zamandır ilk defa bu kadar çok ilerledim
bende bugün ne yapsam diye düşünüyom akşam yemeği için
bu arada kas gevşetici iyi geldi daha ilk alışımda şu an tam geçmedi ama eskisi gibi de değilim

iyiyim kizlar sizde iyisiniz masallah
günaydın canım dün araziye çıktım :KK76: değişiklik oldu bana da bi de hava tat verseydi tam süper olacaktı
akşamıda çorba ve kızartma ile geçiştirdim :KK58::KK24: aslında öyle olmayacaktı ama araziden bayağı bi geç geldik
ikinci ayımıza özel olarak da eşim güzel bi film ayarlamıştı onu izledik:KK37:
tatil de geldi oh misss
şafak sayımına başladım ve bugün ablama uçak biletlerini açıklıcam artık şafağı beraber sayalım diye...23 kasım gidiş 30 kasım dönüş :KK42:

günaydın canım dün araziye çıktım :KK76: değişiklik oldu bana da bi de hava tat verseydi tam süper olacaktı
akşamıda çorba ve kızartma ile geçiştirdim :KK58::KK24: aslında öyle olmayacaktı ama araziden bayağı bi geç geldik
ikinci ayımıza özel olarak da eşim güzel bi film ayarlamıştı onu izledik:KK37:
tatil de geldi oh misss
şafak sayımına başladım ve bugün ablama uçak biletlerini açıklıcam artık şafağı beraber sayalım diye...23 kasım gidiş 30 kasım dönüş :KK42:

Günaydın cnm.
Gün sayımına geçmişsin.
Bende kitabımı bitirdim bu akşam yeni bir kitaba başlayacağım.
Tabi belki bugün sinemaya gideriz.
Bugün bizimde 5.ayımız.
Önümüzdeki ay yarım sene olucak zaman ne çabu geçiyor gerçekten...

Günaydın cnm.
Gün sayımına geçmişsin.
Bende kitabımı bitirdim bu akşam yeni bir kitaba başlayacağım.
Tabi belki bugün sinemaya gideriz.
Bugün bizimde 5.ayımız.
Önümüzdeki ay yarım sene olucak zaman ne çabu geçiyor gerçekten...
o zaman 5.ayınızı tebrik ediyorum cnm :KK68:
nice güzel aylara ve yıllara
bende kitabımı h.sonu bitirmeyi ümit ediyorum çünkü hava yağmurlu evde vakit geçircez gibime geliyo
bide akşama ne yemek yapsam diye düşünüyom

o zaman 5.ayınızı tebrik ediyorum cnm :KK68:
nice güzel aylara ve yıllara
bende kitabımı h.sonu bitirmeyi ümit ediyorum çünkü hava yağmurlu evde vakit geçircez gibime geliyo
bide akşama ne yemek yapsam diye düşünüyom

Teşekkürler cnm.
Amin inş.
Hergün ne yemek yicez derdi kötü aslında

Back