- 27 Ocak 2014
- 504
- 96
- 123
VAR VAR CNMGünaydın kimse varmıııı
GÜNAYDIN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
VAR VAR CNMGünaydın kimse varmıııı
nasılsın cnm neler yapıyon
Al benden de o kadar cnmAynı bildiğin gibi canım.
Ev-İş arası geçiyor zaman.
Senin nasıl gidiyor.
Bu arada bugün 4. ayımız vayy be ne çabuk geçiyor zaman...
Al benden de o kadar cnm
4.ayınızda hayırlı uğurlu olsun tatlım nice aylara, yıllara inş....
senin en azından kış için bi planın var biraz dinlenmeyi düşünüyordun sanırsam...
benim öyle bi durumda yok bakalım artık...
güz dönemi y.lisansları kaçırdım bide evlilik daha çok yeni hemen yorucu bi tempo istemedim, artık bahar dönemine y.lisans olursa bi renklilik olucak diye düşünüyorum...başka şehire haftada/15 günde 1 seyahat olcak...
geçer cnm yaAmin inş cnm.
Evt kışın bolbol kendime ve evime ayırmak gibi planlarım var
Senenin sonunu bekliyorum ama o kadar skıldımki işten böyle geçmicek daha çok zaman var gibi geliyor.
geçer cnm ya
hatta biz çalışmaya alıştığımız için evde sıkılabiliriz de bide öyle bi durum var yani
valla planların müthiş ne yalan diyim canım bile çekti şu an...Valla kışın hiç sıkılacağımı sanmam.
Sıcacık evde ohh mis gibi kitabımı okurum,yemeğimi hazırlarım evimle ilgilenirim kocamı beklerim çok canım skılırsa araba ile gezmeye giderim
valla planların müthiş ne yalan diyim canım bile çekti şu an...
Slm kızlar bnde Nisan 2014 gelinim uzun zmndır yazmıyordum.
Şimdi gelip sizlere bir selam vermek istedim.
Nasılsın evlilik nasıl gidiyor ?
Hoşgeldin cnm bayadır diğerleri gibi yoktun snde buralarda.
Ben kendi adıma çok şükür iyiyim hayat aynı şekilde koşturmaca devam ediyor.
Senin nasıl gidiyor
Çok şükür bende iyiym canım. şubat sonu gibi ev bulduk istnbulda ev bulma işimiz zaten zor bir süreçti buluncada temizledik mobilya beyaz eşya direkt eve gitti. mart 15 gibide benim eşyalarım çeyizim gitti yerleştirdik derken şöyle bir rahatladım üstümden yük kalktı. Ama işte düğün telaşı başladı annemin evini temizledik fln sonra 12 nisanda bnm ailemin olduğu şehirde kına- düğün bir arada oldu bir yorgunluk gelenler gidenler evde de ayrı misafir telaşı. Sonra düğün ardı evi temizledik tekrardan derken 1 hafta sonra 19 unda düğünüm vardı eşimin ailesinin memleketinde. perşmebe yola çıktık sivasa gittik cuma dinlenemedim bile. oraların adetiymiş damat kınası olurmuş o gece tekrar kına yapıldı orda da ertesi günde düğün telaşı derken haşatım çıktı bu kadar yorulacağımı tahmin bile etmiyordum. K.validemler evlerini bize boşalttılar orda kaldık o gece adetleriymiş baba evinde olmak gerekiyormuş eğer hemen balayına yada evimize gidemiyorsak.
Ben kuşağım bağlandı teyzmlerin evinde bir başladım ağlamaya düğün boyuncada gözümde yaş kurumadı ailemle ayrılırken de salonda akrabalarım kardeşim kuzenlerim vs herkesle uzun uzun sarıldm ağladık baya bi eve geldik k.validemlere yine ağlıyorum derken bnm burnum kanamaya başladı millet korktu baya ama şükür geçti 1 saate kadar. Millet evi 2 gibi boşaltı bn gelinliği çıkar o makyajı çıkar derken eşimle 3 te uyuduk bir uyandık 5.30 saat hazırlandık yola çıktı h.alanına geldik istnbula evimize gelmek için 7 uçağına bindik.
Kalabalık aile ortamından çıkıp evde tek kalmak çok sıkıcı ilk zmnlar bnm troid hastalığım çıktı onla ilgili dr. fln gittik ilaç kullanmaya başladım eşimle bebek istediğimiz için troidi hallettik evimde kendi düzenimi kurmakla uğraştım ilk zmnlar nettimizde yoktu zaten evde. Derken zaten ben pat die mayıs ayında hamile kaldım.
Sonra tipik bir annelik mucizesi :) bebişle yatıp bebişle kalkıyoruz. Allah nasip ederse şubatta bir oğluşum olacak.
günaydın kızlar
günaydın kızlar...
1 hafta daha bitti...
üzüldüm zaman çok hızlı akıp geçmiş, ama yarın ve pazar gününü düşününcede çok seviniyorum...
h.sonu bizim buralar yağmurlu, bi plan da yapamayız artık ...evimle ilgilenmeyi düşünüyorum artık
Kızlar merhaba ben 2 haftalık evliyim arada bir yazıyorum buraya biz eşimle birlikte olamadık 1 hafta adettim zaten canım aşırı yanıyor kızlar sizdede oldu mu bole bişey bi akıl verin bana
bu konuyla ilgili netden biraz araştırma yaptın mı? en mantıklısı konunun uzmanı tabiki (jinekolog-kadın doğum uzm. vs) arkadaşa bende katılıyorumKızlar merhaba ben 2 haftalık evliyim arada bir yazıyorum buraya biz eşimle birlikte olamadık 1 hafta adettim zaten canım aşırı yanıyor kızlar sizdede oldu mu bole bişey bi akıl verin bana