• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Günaydın cnm
Önümüzdeki haftada çabuk geçer bayramdan önceki hafta cuma günü arife nedeni ile tatiliz ztn:KK71:
Sonraki haftadanda 2 gün tatil var yuppi.
Evle ilgilenmekte iii oluyor.
Bende öyle yapıcam eşimle game of thorenes dizisini izliyoruz ondan bir kaç bölüm bakarız.
Yeni arabamızla gezeriz braz.Ve bayram öncesi bir temizlik yaparım:KK68:
Evimde oturup kitabımı okumak istiyorum bu hafta sakin geçsin ne misafir gelsin ne biz misafirliğe gidelim :KK45:
önümüzde ki hafta çabuk geçer ona eminim zaten...
ya havalar da soğudu nasıl üşüyorum...
evet benim evle ilgili yapacak bi kaç düzenlemem daha var hala dandini olan yerler var portmanto düzenlenecek, sebze almıştım onları bi kısım kızartıp bi kısım yarı çiğ bırakıcam dondurucuya...bide eşime pasta vs. yapayım diyorum...salonumun iğne dantelleri var ve orta sehpa vs. onları sereyim...iğne dantellerinede hiç kıyamıyom ama :KK12:
bide benim giysiler var daha hiç onları dolabıma bırakamadım....Velhasıl yapıcak iş çok bebeğim:KK43::KK43::KK43:
şimdi yemeğe çıkıym dönüşte yazarım yine

önümüzde ki hafta çabuk geçer ona eminim zaten...
ya havalar da soğudu nasıl üşüyorum...
evet benim evle ilgili yapacak bi kaç düzenlemem daha var hala dandini olan yerler var portmanto düzenlenecek, sebze almıştım onları bi kısım kızartıp bi kısım yarı çiğ bırakıcam dondurucuya...bide eşime pasta vs. yapayım diyorum...salonumun iğne dantelleri var ve orta sehpa vs. onları sereyim...iğne dantellerinede hiç kıyamıyom ama :KK12:
bide benim giysiler var daha hiç onları dolabıma bırakamadım....Velhasıl yapıcak iş çok bebeğim:KK43::KK43::KK43:
şimdi yemeğe çıkıym dönüşte yazarım yine

Sana şimdiden kolay gelsin.İşin zor baya iş varmış gerçekten.
Bende bir tatlı tarifi gördüm şimdi acaip canım çekti.
Eksik malzemeleri alıp yarın ondan yapabilirim:KK56:

Sana şimdiden kolay gelsin.İşin zor baya iş varmış gerçekten.
Bende bir tatlı tarifi gördüm şimdi acaip canım çekti.
Eksik malzemeleri alıp yarın ondan yapabilirim:KK56:
teşekkürler cnm
benimki az bişeyin ucundan tutsa iyi olack da neyse dur bakalım ütüleri hiç yazmadım bile sana öyle bekliyo...kendine lazım olanı gitsin ütülesin artık...çünkü yetişemiyorum :mad:...
acaba neymiş o tatlı cnm merak ettim :KK76:
bende dün hazır kemal paşa yaptım...bayağı güzel olmuştu...

teşekkürler cnm
benimki az bişeyin ucundan tutsa iyi olack da neyse dur bakalım ütüleri hiç yazmadım bile sana öyle bekliyo...kendine lazım olanı gitsin ütülesin artık...çünkü yetişemiyorum :mad:...
acaba neymiş o tatlı cnm merak ettim :KK76:
bende dün hazır kemal paşa yaptım...bayağı güzel olmuştu...

Benimde ütüler dağ gibi.
Yarın yapmam gerek...

http://tatlidunyasi.net/muzlu-burcak-pasta/ Şu tarif cnm:KK68:

Ben muzlu ve çilekli süt tatlılarını çok seviyorum.
Birde kadayıflı cevizli sütlü var o favorilerimden
Şerbetli tatlılarla pek aram yok
aynen tatlım ya benim de şerbetli tatlılarla pek aram yok :KK43:
kemal paşayı da eşim istediği için yaptım, oburum benim sever o....
max. 1-2 tane yiyebiliyorum şerbetli tatlılardan, ama tavuk göğsü, kazandibi, browni, mozaik pasta vs. gibi tatlar daha hafif geliyor ve bana hitap ediyor...
şimdi de kadayıflı cevizli sütlüyü merak ettim...
sen yazın bi ara limonlu bişey paylaşmıştın, hatta kv .de sevip tarif istemişti sanırsam...sen de hafif tatları seviyosn galiba ;)

kızlar hepinize güzel hafta sonları diliyorum...
c.tesi pazar iş güç derken nete fırsatım olmayabilir...
hafta başı görüşmek üzere

kızlar hepinize güzel hafta sonları diliyorum...
c.tesi pazar iş güç derken nete fırsatım olmayabilir...
hafta başı görüşmek üzere
Sen bana hitanben yaz bence msjlarını canım zira burada ikimizden başka kimse yok.
Bende sen varsın diye geliyorum yoksa gelmicem bu sayfaya artık...
Bu arada sanada iyi tatiller kolay gelsin

Sen bana hitanben yaz bence msjlarını canım zira burada ikimizden başka kimse yok.
Bende sen varsın diye geliyorum yoksa gelmicem bu sayfaya artık...
Bu arada sanada iyi tatiller kolay gelsin
günaydın cnm,
havalar nasıl soğuk böyle yaaaa o_O donuyoruz
h.sonu bitti neyse yine de mutluyum sadece 4 gün ama boğazlar fena şiş benim:KK1:
sen nasılsın cnm
benim c.tesi temizlikle geçti pazarda çıkıp gezdik, kitap aldım:KK50: gece başladım bile :KK69:
dün güzeldi ama c.tesi kendimi fena paralamışım hala yorgunum

günaydın cnm,
havalar nasıl soğuk böyle yaaaa o_O donuyoruz
h.sonu bitti neyse yine de mutluyum sadece 4 gün ama boğazlar fena şiş benim:KK1:
sen nasılsın cnm
benim c.tesi temizlikle geçti pazarda çıkıp gezdik, kitap aldım:KK50: gece başladım bile :KK69:
dün güzeldi ama c.tesi kendimi fena paralamışım hala yorgunum

Günaydın cnm..
Aynen buz gibi kat kat giyinmeye ve bir türlü ısınamamaya başladım.
Bende bu sabah kendimi yataktan bu hafta 4 gün diye telkin ederek kaldırdım.
Geçmiş olsun benimde hafif ağryor sorma:KK43:
Valla bn bu hafta temizlik yapmadım cumartesi pazar tam miskinlik havasıydı ve her iki günde sabah kahvaltısında misafirlerimiz vardı o yüzden bi eve süpürge tutup toz aldım o kadar ve ütülerde kaldı yine dağ gibi üff toplu şekilde yapcaz yine mecbur :KK70:
Cumartesi kitap okudum ve yeni bir diziye başladık günde bir kaç bölüm izliyoruz eşimle
Pazarda arabamızla çıktık gezdik ve yine kitap dizi keyfi derken geçti zaman.
Ne kitabı okuyorsun merak ettim.
Bende kitap okumayı çok severim:KK39:

Günaydın cnm..
Aynen buz gibi kat kat giyinmeye ve bir türlü ısınamamaya başladım.
Bende bu sabah kendimi yataktan bu hafta 4 gün diye telkin ederek kaldırdım.
Geçmiş olsun benimde hafif ağryor sorma:KK43:
Valla bn bu hafta temizlik yapmadım cumartesi pazar tam miskinlik havasıydı ve her iki günde sabah kahvaltısında misafirlerimiz vardı o yüzden bi eve süpürge tutup toz aldım o kadar ve ütülerde kaldı yine dağ gibi üff toplu şekilde yapcaz yine mecbur :KK70:
Cumartesi kitap okudum ve yeni bir diziye başladık günde bir kaç bölüm izliyoruz eşimle
Pazarda arabamızla çıktık gezdik ve yine kitap dizi keyfi derken geçti zaman.
Ne kitabı okuyorsun merak ettim.
Bende kitap okumayı çok severim:KK39:
Sen böyle yazınca sizde kendimi gördüm bi an :KK60:
film olayı eşimde, o bulur beraber izleriz :)
uzun zamandır aklımda olan bi kitaptı cnm aldığım kitap Bukre...malum benim okul + iş olunca peşinden de tekrar bi kpss gireyim kendimi denemek için derken ve peşinden ramazanlık ve düğün koşturmacası derken, ve böyle derken derken derken kaldı gitti...Şimdi bayrama eşimin ailesinin yanında olcaz ve çrş-prş-cuma da orda kalıcaz o nedenle cnm da sıkılmasın diye aldım orada da okurum...ama kitap sürükleyici bi kaç güne biter gibi...Elimde okuyamadığım Canan Tan ın kitapları vardı 1-2 tane belki onların birinide giderken alırım yanıma ...Aslında her çeşit kitap okumayı çok seviyorum ama bu arada maalesef görevde yükselme için bolcaaaa mevzuat okuyorum...o nedenle kitaplara çok vakit kalmıyor :cry::cry:
sen ne tür ya da tarz okuyosun cnm
pazar günü bizde kahvaltıdan sonra doğru dışarı, önce başbaşa vakit geçirdik sonrada her zaman takıldığımız bi çift var onlarla buluştuk...herşey güzeldi, offf ya şu bayram tatili ilk defa benim için bu kadar zor geçicek, anne-babam ve biricik ablamdan uzak :mad::mad::mad: oturup ağlayasım var...neyse Allahtan uçak biletlerimizi aldık kasım sonuna doğru uçuyoruz inş. kendimce bi çok da pasta malzemesi de aldım yakın zamanda onlarıda değerlendircem , yaptıkça sana da bilgi veririm cnm

Sen böyle yazınca sizde kendimi gördüm bi an :KK60:
film olayı eşimde, o bulur beraber izleriz :)
uzun zamandır aklımda olan bi kitaptı cnm aldığım kitap Bukre...malum benim okul + iş olunca peşinden de tekrar bi kpss gireyim kendimi denemek için derken ve peşinden ramazanlık ve düğün koşturmacası derken, ve böyle derken derken derken kaldı gitti...Şimdi bayrama eşimin ailesinin yanında olcaz ve çrş-prş-cuma da orda kalıcaz o nedenle cnm da sıkılmasın diye aldım orada da okurum...ama kitap sürükleyici bi kaç güne biter gibi...Elimde okuyamadığım Canan Tan ın kitapları vardı 1-2 tane belki onların birinide giderken alırım yanıma ...Aslında her çeşit kitap okumayı çok seviyorum ama bu arada maalesef görevde yükselme için bolcaaaa mevzuat okuyorum...o nedenle kitaplara çok vakit kalmıyor :cry::cry:
sen ne tür ya da tarz okuyosun cnm
pazar günü bizde kahvaltıdan sonra doğru dışarı, önce başbaşa vakit geçirdik sonrada her zaman takıldığımız bi çift var onlarla buluştuk...herşey güzeldi, offf ya şu bayram tatili ilk defa benim için bu kadar zor geçicek, anne-babam ve biricik ablamdan uzak :mad::mad::mad: oturup ağlayasım var...neyse Allahtan uçak biletlerimizi aldık kasım sonuna doğru uçuyoruz inş. kendimce bi çok da pasta malzemesi de aldım yakın zamanda onlarıda değerlendircem , yaptıkça sana da bilgi veririm cnm

2 ailenin farklı yerlerde olması kötü tabi...
Neyse kasıma bir şey yok ztn.
Ben çok kitap ayrımı yapmam.Ama yazar konusunda biraz seçiciyim mesela Türk yazarlardan Ayşe Kulin favori yazarımdır.
Sonrasında Sinan Akyüz,Nermin Bezmen,Ahmet Ümit,Nazan Bekiroğlu,Zülfü Livaneli,Demet Altınyeleklioğlu,Elif Şafak...
Yabancı yazarlar çok favorim yok Khaled Hosseini kitaplarını beğeniyorum.Kitabın konusuna göre yabancı yazarları okuyorum.
Şuandada Kürk Mantolu Madonnayı okuyorum-Sabahattin Ali'nin eğer okumadıysan tavsiye ederim.
Bu kadar geç okumuş olmama kendi kendime kızdım.

a a a a sinan akyüzü ben de okudum cnm Sevmek Zorunda Değilsin Beni...o da çok sürükleyici bi romandı...Havaalanında yine aktarmalı olarak seyahat ederken :KK30: boş vaktimi kitaplara bakarak geçireyim derken birden 5 kitapla birlikte kendimi kasada buldum...kitap hep alırdım ama böyle 5 tane aynı anda aldığım hiç olmamıştı...4 ü Canan Tan diğeri de Sinan Akyüz dü işte :KK58:...inanmıcaksın ama o kadar yoğun bi 3 sene geride bıraktım ki yani saydığın yazarların çoğunu keşfedemedim daha...Elif Şafak ve Ayşe Kulin in iyi olacağına şüphe yok zaten ama şu Kürk Mantolu Madonnayı şimdi özet den baktım o da çok sürükleyici gibi duruyor...Kasıma daha doğrusu memelekete gitmeye 55 gün var cnm...Zaman çabuk geçiyor aslında ve giden gün ömürden...Şu an hiç bişey şu g.yükselmeye çalışmak kadar sıkmıyor beni...ve mevzuat olup pratikte pek uygulanmadığı için devamlı unutuyorum...Acilen bahar dönemi y. lisanslar başlasada ona gitsem yaaaa...kendimi ev hanımı olarak hissetmek de sıkıyo beni:KK70:

a a a a sinan akyüzü ben de okudum cnm Sevmek Zorunda Değilsin Beni...o da çok sürükleyici bi romandı...Havaalanında yine aktarmalı olarak seyahat ederken :KK30: boş vaktimi kitaplara bakarak geçireyim derken birden 5 kitapla birlikte kendimi kasada buldum...kitap hep alırdım ama böyle 5 tane aynı anda aldığım hiç olmamıştı...4 ü Canan Tan diğeri de Sinan Akyüz dü işte :KK58:...inanmıcaksın ama o kadar yoğun bi 3 sene geride bıraktım ki yani saydığın yazarların çoğunu keşfedemedim daha...Elif Şafak ve Ayşe Kulin in iyi olacağına şüphe yok zaten ama şu Kürk Mantolu Madonnayı şimdi özet den baktım o da çok sürükleyici gibi duruyor...Kasıma daha doğrusu memelekete gitmeye 55 gün var cnm...Zaman çabuk geçiyor aslında ve giden gün ömürden...Şu an hiç bişey şu g.yükselmeye çalışmak kadar sıkmıyor beni...ve mevzuat olup pratikte pek uygulanmadığı için devamlı unutuyorum...Acilen bahar dönemi y. lisanslar başlasada ona gitsem yaaaa...kendimi ev hanımı olarak hissetmek de sıkıyo beni:KK70:

Kitap alıcaksan yanlız internetten almanı tavsiye ederim.
çnkü baya fark ediyor özellikle toplu alımlarda 1 kitap parası kadar oynuyor.
O yüzden ben hep netten alırım kitaplarımı.
Birde yeni kitap siteleri farkettim çok eğlenceli oralara takılıyorum şimdi.
Vikitap,Neokur gibi...

Kitap alıcaksan yanlız internetten almanı tavsiye ederim.
çnkü baya fark ediyor özellikle toplu alımlarda 1 kitap parası kadar oynuyor.
O yüzden ben hep netten alırım kitaplarımı.
Birde yeni kitap siteleri farkettim çok eğlenceli oralara takılıyorum şimdi.
Vikitap,Neokur gibi...
teşekkürler tatlım bilgilendirmen için...:KK68::KK68::KK68::KK68:
siteleri bende inceleyeceğim...
ohhh mesai bitimine az kaldı...
çok yorgunum bugün gerçeklten miskinlik yapıcam...:confused::confused::confused:
eve gidince direk uyusam keşke

teşekkürler tatlım bilgilendirmen için...:KK68::KK68::KK68::KK68:
siteleri bende inceleyeceğim...
ohhh mesai bitimine az kaldı...
çok yorgunum bugün gerçeklten miskinlik yapıcam...:confused::confused::confused:
eve gidince direk uyusam keşke

Günaydın rica ederim cnm:KK25:
Bnde her sabah eve gelince uyuyacağım diyorum ama eve gidince yemek yap evle ilgilenen biraz dizi bak kitap oku derken 12 oluyor saat:eek:

:KK23::KK61:
Günaydın rica ederim cnm:KK25:
Bnde her sabah eve gelince uyuyacağım diyorum ama eve gidince yemek yap evle ilgilenen biraz dizi bak kitap oku derken 12 oluyor saat:eek:
Günaydın bebeğim...
o dediğin genelde bende de oluyor sabah yataktan ayrılamama sendromu :KK54:
9 da uyudum cnm kendi rekorumu kırdım evleneli...evime geldim geleli 12/1-2 hatta bi ara eşimle 3-4 e kadar takıldığımız da olmuştu ama bünye iflasssss....Yemek c.tesi yapmıştım Allahtan pazarda hep dışardan yemiştik :KK30: dün hazır yemekleri ısıttım sonra siestaaaaa....çok iyi geldi ama, ruhen ve bedenen formatlanmışım sanki...bu akşam da bunu uygulayabilirsem ne alao_O...dinlenmek boğazımada iyi geldi...ama mutfağım feci durumda :KK61:öğlen arası yemeğe gidince toplamayı düşünüyorum hadi hayırlısı...

:KK23::KK61:
Günaydın bebeğim...
o dediğin genelde bende de oluyor sabah yataktan ayrılamama sendromu :KK54:
9 da uyudum cnm kendi rekorumu kırdım evleneli...evime geldim geleli 12/1-2 hatta bi ara eşimle 3-4 e kadar takıldığımız da olmuştu ama bünye iflasssss....Yemek c.tesi yapmıştım Allahtan pazarda hep dışardan yemiştik :KK30: dün hazır yemekleri ısıttım sonra siestaaaaa....çok iyi geldi ama, ruhen ve bedenen formatlanmışım sanki...bu akşam da bunu uygulayabilirsem ne alao_O...dinlenmek boğazımada iyi geldi...ama mutfağım feci durumda :KK61:öğlen arası yemeğe gidince toplamayı düşünüyorum hadi hayırlısı...

Ben mutlaka akşamdan mutfağı toparlayıp öyle yatarım öbür türlü birikince daha zor oluyor.
Evet bazen bünye istiyor erken yatmayı ve çok iyi geliyor...

Ben mutlaka akşamdan mutfağı toparlayıp öyle yatarım öbür türlü birikince daha zor oluyor.
Evet bazen bünye istiyor erken yatmayı ve çok iyi geliyor...
O takıntı bende de var ama bu ara farklı canım kendimi hasta ve yorgun hissediyorum, direncim yok...Hatta öyle bi takıntı ki yemek yaparken bi yandan da çıkan ufak tefekleri yıkarım tezgahta hiç kirli bişey kalmaz...yemekten sonra hemen toplanır temizlenir mutfak ama şu an kolumu bile kaldırıp enerji harcamak istemiyorum, hangi ara bu kadar bitik duruma geldim onu da bilmiyorum...Ama durup şöyle bi evime bakıyorum 1 aydır el atmadığım yer nerdeyse kalmamış, dipten bucaktan temizlemişim evimi, eşimle gezmece-tozmacada yapmışım ve bu yorgunlukta normal geliyor...ama yarından sonra yine bi hazırlık olcak benim açımdan...çrş./prş. akşamı saray sarması yapıcam kp. seviyor, bizim için de pamuk poğaça ve bozcaada kurabiyesi yapıcam inş.bu tarifleri de netde buldum...ilk kez denicem hadi hayırlısı...sonra da valiz hazırlamaca ve cuma kahvaltıdan sonra yollara düşcez...

Back