'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar Günaydın
Bugün işe başlamış bulunuyorum
Cumartesi gelinlik provam var
Bakalim nasıl olmuş nasıl yapmışlar
Cuma yola çıkicam
Provaya gitmek içinde 20 saat yol Çekicem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günayıdn herkese
İki gündur yoktum pazartesı gunu biricik dayım kansere yenık dustu kaybettik onu memlekete gıtmek ıstedı bızde ona son gorevımızı yaptık 2 gunde 1700 km yol yapıp hıc uyumamadan ıse geldım

Gunaydinlarr herkesee nasilsinizz kizlarrrr

✨✨ 🎀 ✨✨

Gamzecim basiniz sagolsun Rabbim mekanini cennet etsin insallah.

✨✨ 🎀 ✨✨

Sevindim cnm deneyip beğenmenize

Ne bnm ailem nede eşimin ailesi düğün öncesi ve sonrasında bırak birşey sormayı imada bile bulunmadılar
Herkes koskoca insan kimseye izahat vermek zorunda değiliz
Canının skılmasında haklısın bncede bir dahakine açık açık tavrını belli et yoksa düğün sonrası sorularınada hazırlıklı olman gerekebilir

Herkese Tünaydınnnn
Millet nerede yahu.
Ben bir tek kendimi gelemedi biliyordum kimse kalmamış sayfada

Huuuu huuu ses verin nası gidiyor hayat.
Dün bir lazanya yapmışım off yemede yanında yat
Bugün eve gidip ütü yapıp etrafı toplamam gerek

Huu huuu idare eder hayat temizlikle geciyo suanki saatlerimm
Aksama misafirimiz var o dedigin tatli ne olakii

✨✨ 🎀 ✨✨

Saoll cicimm dip kose temizlik oldu vallahi :) bide dun koca sekerli cay dokuldu halima boydan boya halilar bile silindii :)) aksama bu tatlidan yapayimm bakalimmm :)

✨✨ 🎀 ✨✨

yap yap pişman olmazsın
off 2 gün önce bnmde halıma çay döküldü sorma sakarlığım tuttu yine akşam akşam halı sildim ama dün işten bir geldim çıkmamış snra aldım elime koslayı döktüm beklettim hemen silmedim şimdi mis gibi oldu lekeden iz yok.
Şu kosla iyiki var

Ben hemen kolonya doktum canim her yere bi sise bitti dusunn sora sildim ama bilmedim renkli bezle silinmeyecegini bezin mavisi cikti ona daha cok sinirlendimm.halinin en ucunda bile damlalar vardii :)) en son aspirin die bi temizleyici var her derde deva onunla bide sirkeyle sildik tamamdir hali mis :)) yoksa hali yikamaya vercektim bugunn.

✨✨ 🎀 ✨✨

Bende ilk başta aspirin döktüm (işyerindeki arkadaşlarım onu çok övmüştü bende markette görünce hemen alim evde bulunsun dedim )
ama hemen sildim bekletmedim o yüzden leke çıkmadı ve yayıldı.
Sonra dün kosla yaptım sonuç mükemmel

Yeni gelinlerden tecrubeler :)
Bu arada bu limonlunun yanina gullac yapsam nasill olur sence ??

✨✨ 🎀 ✨✨

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…