• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Rica ederim cnm yaparsan yorumlarını bekliyorum:34:

Canım sahiden yaz ayı için harika bir tarif bitti bile diyebilirim :)

Kızlar ya ben yapıcak yemek bulamıyorum hafta sonu söle bı kac ceşit yapıyım hafta ıcıne zor olmasın ıstedım ama tarıfler ıcınde kayboldum .Fasulye bezelye bu hafta yaptım yedık zaten :26:

Yaz ayında hafta içine kalacak şeyler zor genelde zeytinyağlı yemekler dayanıyor daha çok. Fasule, barbunya, bezelye falan. Hafta içinden köfte yapıp atabilirsin buzluğa, kuş başı et alıp sote yapabilirsin, patlican kızartıp karniyarik için hazır edebilirsin gibi gibi bazende karpuz peynir, menemen yada değişik makarna sosları ile makarna ;)

Merhaba kizlarrr :3:
Nasilsinizzzz, ben kendimi daha da toparlama yolunda ilerliyorumm.bugun evimi mis gibi temizledim yemek yapiyorumm kendimi cok daha iyi hissediyorum.
Iyiki varsiniz kizlar bu arada desteginiz icin cok tesekkur ederimmm :16:

✨✨ 🎀 ✨✨

Senden güzel şeyler duymak güzel hep böyle ol, insanın evi gibi yok

Selam verip kacar oldum resmen. Gunduzleri isyerinde kafami kaldiramiyorum. Cok yogunum. Sistemim oturana kadarda bu yoğunluk devam edecek sanirim.
Oyy Nilocan 2 ay kaldii demek. Zaman ne hızlı. Hayirlisi ile al kucagina bebiis sevelim :)
Rabbim bizlerede kismet etsin bebek sahibi olmayi ♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim daha var benim 4 ay Kasım ayında doğum. Allah size de göstersin inşallah. Bundan daha güzel bir duygu olamaz.

Bu arada bugün ayrıntılı ultrasons girdim bebeğim çok iyi Allah'a şükür, tüm iç organlarına bakıldı bir sorun yok. 28 cm 459 gram olmuş kızım.
Bunlarda kızımın bugün ki hediyeleri ,)

Eklentiler

• $1404567243908.jpg
    $1404567243908.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 37
Bu arada bugün ayrıntılı ultrasons girdim bebeğim çok iyi Allah'a şükür, tüm iç organlarına bakıldı bir sorun yok. 28 cm 459 gram olmuş kızım.
Bunlarda kızımın bugün ki hediyeleri ,)

Hadi gözün aydın nilll
Cici ler çok tatlı inşallah sağlıkla giyer
Benim de sınavim berbat ötesi geçti bu arada yani hiç bir beklentim yok sınavla ilgili :(

Hadi gözün aydın nilll
Cici ler çok tatlı inşallah sağlıkla giyer
Benim de sınavim berbat ötesi geçti bu arada yani hiç bir beklentim yok sınavla ilgili :(

Çok teşekkürler canım. Kardeşim güzel geçti dedi ama zorluymuş galiba sorular, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Afiyet olsun cnm beğenmene sevindim.
Valla kayınvalidemde çok beğenmiş olmalıki haftasonu erdemin dayısına gittik orada dayısının eşi bu tarifi istedi kayınvaliden çok bahsetti güzelmiş tadı bende istiyorum tarifini diye:1:

Bu arada günaydın herkese
Haftasonu tatili nası geçti bakalım.
Ben evlendiğimizden beri ilk defa bu hafta deli gibi temizlik yapmadım:33:
Cumartesi bi evi süpürüp hazırlanıp eşimin annanesine dayısına fln gittik sonrada kayınvalidemlerde kaldık.
Pazarda öğlene doğru eve geldik pazar keyfi yaptık:16:

Valla kayınvalidemde çok beğenmiş olmalıki haftasonu erdemin dayısına gittik orada dayısının eşi bu tarifi istedi kayınvaliden çok bahsetti güzelmiş tadı bende istiyorum tarifini diye:1:

Cumartesi bi evi süpürüp hazırlanıp eşimin annanesine dayısına fln gittik sonrada kayınvalidemlerde kaldık.

Valla çok iyi etmişsin bize de tarifini vermekle :1:

günaydın kızlar :3:

ayşenurcum bizde cumartesi anneme davetliydik yazlığa gitcektik gündüzden yaptım götürdüm hepberaber yedik herkes bayıldı, yazın için gerekten iyi bir tatlı:34:
valla bende bu hafta sonu hiç bişiye dokunmadım bi tatlı yaptım cumartesi, akşamüstü bi çıktık yazlığa gittik pazar gece döndük :1:

Ben bu hafta sonu temızlık yaptım anneme gıttım ona yardım ettım dunde kp de ıftara gıttık orda sofra hazırla kaldır yıka toparla eve yemek yapmaya fırsatım olmadı aksam gıdınce aperatıf bsıler yapıcam artık utum de duruyo :31:

Nasilsinizzz :15:
Bugun bizim ay donumumuz ve yemege cikcaz aksamaa :1: kendimize zaman ayirmaya calisiyoruzz.
Hafta sonunu biraz zor gecirdim tartismalarla fln ama aksamdan beri iyiyim sukur.
Birbirinize alisma suresinde nasilsiniz kizlar eslerinizlee ??

✨✨ 🎀 ✨✨

Çok teşekkürler canım. Kardeşim güzel geçti dedi ama zorluymuş galiba sorular, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Amin canım öyle olsun diyelim
Inşallah o da beklediği puanı alır

Herkese günaydın kızlarr
Iyi haftalar diliyorum
Yarın iş başı yapıcam
Dünden beri ev temizliyoruz annnemle pestilimiz çıktı yahu
Şu tatlıyi bende çok merak ettim

Nasilsinizzz :15:
Bugun bizim ay donumumuz ve yemege cikcaz aksamaa :1: kendimize zaman ayirmaya calisiyoruzz.
Hafta sonunu biraz zor gecirdim tartismalarla fln ama aksamdan beri iyiyim sukur.
Birbirinize alisma suresinde nasilsiniz kizlar eslerinizlee ??

✨✨ 🎀 ✨✨
iyiyiz canım cok sukur ev ıslerınde fln da cok yardımcı oluyo saolsun pazar gunu kahvaltıyı hazırlamıs bide gül almıs agzına sapsık cok komık gozukuyodu:9:

iyiyiz canım cok sukur ev ıslerınde fln da cok yardımcı oluyo saolsun pazar gunu kahvaltıyı hazırlamıs bide gül almıs agzına sapsık cok komık gozukuyodu:9:

Masallah canim sizee :nazar:
Yok benimki aksine dagitiyo bide cok sık tartisiyoruz, birbirimize muhalefetiz resmen.beyazin beyaz oldugunu anlatmaya bile tartisiyoruz.

✨✨ 🎀 ✨✨

Masallah canim sizee :nazar:Yok benimki aksine dagitiyo bide cok sık tartisiyoruz, birbirimize muhalefetiz resmen.beyazin beyaz oldugunu anlatmaya bile tartisiyoruz.✨✨ 🎀 ✨✨
Tartismak icin ne bu acele neden tartisiyorsunuz hde kv kpbsizdeyken

Tartismak icin ne bu acele neden tartisiyorsunuz hde kv kpbsizdeyken

Meryemcim haklısın ama ben dilayi çok iyi anlıyorum
kv kp varken çok dikkatli olmak lazım
Ben bunu çok iyi anladım

Kızlar merhaba size bişey danışcam acaba be yalnış mı düşünüyorum.düğünüme 2 ay var kısmetse teyzemle bugun otryruz çok ta severim kendisini aslında ama bugun bana dedi ki düğünün adetine denk geliyo mu dedi bende hesaplamadım dedim gercektende ole ama.sonra bana dedi ki gülerek işin ne hesaplasana dedi bende benim için önemli değil dedim sonra yine gülerek hesaplada bana sole dedi bende lafı anlamamazlıga getirdim ama çok sinirlendim.sizce gereksiz yere mi sinirlendim siz olsanız napardınız

Kızlar merhaba size bişey danışcam acaba be yalnış mı düşünüyorum.düğünüme 2 ay var kısmetse teyzemle bugun otryruz çok ta severim kendisini aslında ama bugun bana dedi ki düğünün adetine denk geliyo mu dedi bende hesaplamadım dedim gercektende ole ama.sonra bana dedi ki gülerek işin ne hesaplasana dedi bende benim için önemli değil dedim sonra yine gülerek hesaplada bana sole dedi bende lafı anlamamazlıga getirdim ama çok sinirlendim.sizce gereksiz yere mi sinirlendim siz olsanız napardınız

Buyuklerin bu konulari sormasi tabiki sinirlendirir muhtemelen kotu niyetle soylememistir bir daha sorarsa bu konuslarda konusmak istemedigi belirt gecistirme

Back