Rica ederim cnm yaparsan yorumlarını bekliyorum![]()
Canım sahiden yaz ayı için harika bir tarif bitti bile diyebilirim :)
Kızlar ya ben yapıcak yemek bulamıyorum hafta sonu söle bı kac ceşit yapıyım hafta ıcıne zor olmasın ıstedım ama tarıfler ıcınde kayboldum .Fasulye bezelye bu hafta yaptım yedık zaten :26:
Yaz ayında hafta içine kalacak şeyler zor genelde zeytinyağlı yemekler dayanıyor daha çok. Fasule, barbunya, bezelye falan. Hafta içinden köfte yapıp atabilirsin buzluğa, kuş başı et alıp sote yapabilirsin, patlican kızartıp karniyarik için hazır edebilirsin gibi gibi bazende karpuz peynir, menemen yada değişik makarna sosları ile makarna

Merhaba kizlarrr
Nasilsinizzzz, ben kendimi daha da toparlama yolunda ilerliyorumm.bugun evimi mis gibi temizledim yemek yapiyorumm kendimi cok daha iyi hissediyorum.
Iyiki varsiniz kizlar bu arada desteginiz icin cok tesekkur ederimmm
✨✨ 🎀 ✨✨
Senden güzel şeyler duymak güzel hep böyle ol, insanın evi gibi yok
Selam verip kacar oldum resmen. Gunduzleri isyerinde kafami kaldiramiyorum. Cok yogunum. Sistemim oturana kadarda bu yoğunluk devam edecek sanirim.
Oyy Nilocan 2 ay kaldii demek. Zaman ne hızlı. Hayirlisi ile al kucagina bebiis sevelim :)
Rabbim bizlerede kismet etsin bebek sahibi olmayi ♥
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim daha var benim 4 ay Kasım ayında doğum. Allah size de göstersin inşallah. Bundan daha güzel bir duygu olamaz.
Bu arada bugün ayrıntılı ultrasons girdim bebeğim çok iyi Allah'a şükür, tüm iç organlarına bakıldı bir sorun yok. 28 cm 459 gram olmuş kızım.
Bunlarda kızımın bugün ki hediyeleri ,)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.