• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Gamzecim
Basin sagolsun tatlim

Dilaa sen kp kv gidene kadar sakin tartisma cikarma kavga etme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese Tünaydınnnn
Millet nerede yahu.
Ben bir tek kendimi gelemedi biliyordum kimse kalmamış sayfada:53:

Huuuu huuu ses verin nası gidiyor hayat.
Dün bir lazanya yapmışım off yemede yanında yat:27:
Bugün eve gidip ütü yapıp etrafı toplamam gerek:9:

Aynen cnm bizde kaç gündür şikayetçiydik bu konudan kimseler yok topicte
Ama bende bugün niye yoktum
Çünkü arazideydim :(
Susuzluk dan kurudum açık arazide hiç halim kalmadı
Bide tlf na topice yazılan şeyler bildirim olarak çok geç geliyor
Mesela bana yeni geldi ve öyle gördüm de yazıyorum
Herkese iyi geceler

Bu arada başınız Sağolsun
Allah rahmet eylesin gamze

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlar yeni üye oldum malesef burayı geç keşfettim 3 Ağustos kına 7 Ağustos nikah :) ve hala astar aşamasında olan gelinliğimle ben varız :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kimsecikler yok yine
Kızlar neler yapıyorsunuz
Bu yazı hiç sevmedim ben hepiniz bi yerlere gittiniz :(
Topic çok ıssız kaldı
Acaba benim gelinlik ne durumda merak etmiyor değilim
Sende hoşgeldin diyelim enak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlarrr
Nerdesinizz hic biriniz ugramamissiniz buralaraaaaAaaa
Yeni gelen arkadaslar merhabaaa :3:

Meryemcimm trtismamaya dikkat ediyoruz artikk ama gecen gun kv ile tartistimm iyiyiz simdi amaa

✨✨ 🎀 ✨✨

Günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım, buraları çok sessiz bırakmışız ya. :ssz: Nasıl gidiyor bakalım hayat, beni sorarsanız ben harikayım:10::10: Geçen hafta cumartesi günü bebeğimizi gördükten sonra, küçük kızım için alışverişler hızlandı, neredeyse hergün internetten deli gibi alışveriş yapıyorum. Bu arada tatil planlarımızı kesinleştirdik. 8 Ağustos akşamı çıkıyoruz yola, önce Kuşadası 2 gece kalıp oradan Didim-Akbük 2 gece de orada kalıp yada çok beğenirsek 3 gece oradan da Marmaris -Kumlubük. Ayın 19'una kadar orada kalacağız. Oradan doğru İstanbul, nikah şahitlerimizin düğünü var 20'sinde , nikah şahidi olmaya gidiyoruz.:1: İstanbul'da 2 gece kalıp döneceğiz evimize.

Bu arada evim tamamlandı, anahtarı teslim aldık. Oturduk uzun uzun plan yaptık. Masraflarımızı hesapladık, doğuma kadar taşınıp taşınmayacağımıza ekim gibi karar vereceğiz. Olmadı en kötü doğumdan sonra taşınırım, fazlaca acele edip bir de bunun için kendimi strese sokmak istemiyorum.

hepinizi seviyorummmmm
:16::16: Hadi anlatın bakalım sizin nasıl gidiyor?

ben burdayım :3: Kızlar ya dun kabak yemegı yapıyım dedım ellerımı mahvetti elımın ustunde bı tabaka daha oldu sankı hep böle mı yapıyo kabak yıkadım krem surdum o kadar gecmedı:26:

Neden nasil kabakmis o ben yapiyorum hic oyle olmadi icini mucver disini dolma yapiyorum

Günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım, buraları çok sessiz bırakmışız ya. :ssz: Nasıl gidiyor bakalım hayat, beni sorarsanız ben harikayım:10::10: Geçen hafta cumartesi günü bebeğimizi gördükten sonra, küçük kızım için alışverişler hızlandı, neredeyse hergün internetten deli gibi alışveriş yapıyorum. Bu arada tatil planlarımızı kesinleştirdik. 8 Ağustos akşamı çıkıyoruz yola, önce Kuşadası 2 gece kalıp oradan Didim-Akbük 2 gece de orada kalıp yada çok beğenirsek 3 gece oradan da Marmaris -Kumlubük. Ayın 19'una kadar orada kalacağız. Oradan doğru İstanbul, nikah şahitlerimizin düğünü var 20'sinde , nikah şahidi olmaya gidiyoruz.:1: İstanbul'da 2 gece kalıp döneceğiz evimize.

Bu arada evim tamamlandı, anahtarı teslim aldık. Oturduk uzun uzun plan yaptık. Masraflarımızı hesapladık, doğuma kadar taşınıp taşınmayacağımıza ekim gibi karar vereceğiz. Olmadı en kötü doğumdan sonra taşınırım, fazlaca acele edip bir de bunun için kendimi strese sokmak istemiyorum.

hepinizi seviyorummmmm
:16::16: Hadi anlatın bakalım sizin nasıl gidiyor?

Allah gonlune gore versin nil insallah tez zamanda kavusursun evine

Neden nasil kabakmis o ben yapiyorum hic oyle olmadi icini mucver disini dolma yapiyorum

bildiğmiz kabak canım markette reyonda süt kabak yazıyodu cok ta anlamam ama dısını soydum ole yaptı ellerımı yapıs yapıs oldu

bildiğmiz kabak canım markette reyonda süt kabak yazıyodu cok ta anlamam ama dısını soydum ole yaptı ellerımı yapıs yapıs oldu

Gamze onun kabugu soyulmaz ki iyice yika kabak soyacagi ile cizik at :) ama senin kabak bozulmus belli ki

Back