'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Umarimm oyle olur gamzecimm
Cunku hic bi esyamin kiymeti yok suandaa o kadar buyuk heveslerle aldigim esyalar bos resmen

✨✨ 🎀 ✨✨

insan evlendikten sonra boşluğa düşüyor canım benim bi arkadaşım ailesiyle hiç anlaşamazdı evlendikten sonra her fırsatta evine gitti,
başlarda yaşanan şeyler bunlar ilerde alışacak evinden başka yerde olmaya dayanamamaya başlayacaksın

Dedigin gibi belkide topluca yasadigimiz icindir bilmiyorumm ama yasadigim duygudan hic hoslanmadimm nill

✨✨ 🎀 ✨✨

Bazen zaman bizi sınava çekiyor işte, inan sabrın sonu selamet. Emin ol hayalinden bile güzel günler bekliyor sizi, sadece biraz zaman ve sabır. Şimdi sen eminim, ne temizlik yapmak istiyorsun, ne eşyalarına bakasın var, ne mutfağına giresin var. Bak bunlar geçecek, şu an içinde bulunduğun durum, yeni gelin için çok zor. Belki 2-3 aylık evli olsaydınız ve bu durum o zaman olsaydı seni bu kadar etkilemeyecekti. Bazı şeyleri çok zamansız yaşadın sadece hepsi bu. Geçecek kuşum, o eşyalarını zevkle temizleyeceksin, mutfakta şen şakrak yemek yapacaksın, eşinle güzel saatleriniz geçecek o evde. Sen yeter ki iyi düşün iyi olsun.

Bilmiyorumkii..bugun karamsarliga dustumm ya hep boyle devam ederse die korktum resmenn

✨✨ 🎀 ✨✨

Tam dedigin gibi yasiyorumm canimm.hali leke olmus umrumda diil, teflon cizilmis amann nolcak modundayimm.hele eve alisma konusunu hic acmiyorumm bilee yeni aya girdimm beklentimm yuksek. Umut ediyorum ki haziranla birlikte skintilarida geride birakcaz.hem olumlama yapiyorum kendimce hem karamsarligin dibine vuruyorumm.

✨✨ 🎀 ✨✨

yok fıstığım daha ilk günlerin de o yuzden ankaraya yeni gittin değil mi?

Bu evimde 2.haftam ama belki bilmiyosun balayi gcesi donduk kp hastanede yatti.simdide bizdeler birlikteyiz yanii.o mu bu kadar etkiledi yoksa cidden yeni evlilerde mi oluyo bilmiyorumm :/

✨✨ 🎀 ✨✨

Vurma vurma, hiç öyle karamsarlığın dibine vurma. Güzel günler gelecek, gör bak

Bilmiyorumm.tedavi ne zaman biterse aslinda ne kv ne kp le bi skintim yokk aksine yardimci saolsun kv ama ben cok karamsarim evime alisamadim die

✨✨ 🎀 ✨✨

evde rahat mısın peki?
evlenmeden önceki evle ilgili hayallerini gerçekleştirebiliyor musun?
sıkıntı olması gerekmiyor, karamsar olman için bence. önceki hayallerinle şu anki hayatın etkili olabilir diye düşünüyorum :26:
tez zamanda iyileşir inşallah. onlar da belki rahat değildir. sonuçta yeni evlisiniz, kalbinizde tatlı bir endişe, pırpırdır...

Kismen rahatimm.mesela o gun esime sinirlendim odaya gectim ama sora icerde kv ler var die geri gectim.kendimce dedim trip bile atamiyorum.ama diger turlu rahatimm yanii.
Kesinlikle hayir gerceklestiremiyorm hayallerimi. Onunda etkisi buyuk hayallerimle yasadiklarimin ortusmemesi.
Ama saglik bu kp sagligi herseyden onemli.Allahim saglik sihhat versin baba neticede evin diregi.
Benimki bu aralar eve alisamama kriz hic bir esyamin degeri yokk gozumde

✨✨ 🎀 ✨✨

bence yaşadığın hayal kırıklığından kaynaklıdır, evle ilgili de hayallerin vardır belki, şimdi onlar da donmuş durumda.
hayal kırıklığı çok zor; ama geçiyor bir şekilde. güzel günleri düşünerek zamanın geçmesini bekleyelim
eşini odaya çağırıp sinirlendiğin şeyi söyleseydin ya? ben öyle yapıyorum. ya da akşam yattığınızda mutlaka konuş sinirlendiğinde.
ilerde patlama yaşarsın, çok üzülürsünüz sonra canım... daha ağır olur o zaman çünkü.
alışmak için de en azından kendi yatak odanla ilgili, mutfakla ilgili planların varsa onları bir kağıda yazıp yavaş yavaş uygulamaya çalış canım.
ben sana takma diyemicem; çünkü en hassas olduğum konulardan eşten ayrı kalma, ilk evlilik zamanları...
belli ki bir sınav; benim eşimin evimize döndükten 2 hafta sonra,2 haftalık da olsa çalışmaya gitmesinin ne kadar üzdüğü gibi... veya evimizi hep kendi başıma veya kvlerle yerleştirmiş olmam, mobilyaların ben varken gelmesi... eski evde de burda da... içimde uhdedir, acıtır. başkası için önemsizdir ama benim için çok önemliydi; birlikte bir evi döşemek.
kp için dua edeceğim; dolayısıyla sizin için de. bir an evvel gözleriniz ışıldasın, hem kp iyileştiği hem de evlendiğiniz için

evinle ilgili ufak ufak şeylerle harekete geçerek, beynine evini sevdiğin mesajını gönder canım
zor gelse de dene olur mu? en azından birtanecik yapmak istediğin şeyi yap, lütfen.

canım krize katılıyorum durumları bılmıyordum ben, eşinle baş başa olmak evine de alışmanı kolaylaştırırdı ..
balayınızda sağlık sorunları çıkmış bu da seni bunaltmış,
tabi ki sağlık herşeyden önemli elinizde olmayan sebeplerden boyle bir telaşın içinde bulmuşsunuz kendinizi,
sen bu günleri sayma hiç Allah şifa versin kp ve kv evlerine geçsinler o zaman yeni bir dönem başlayacak senin için..
yaklaşık bir aydır benım de kv bizde kalıyor evi tadilatta , dün yıldönümümüzdü eşime çok öncesinden soyledim bişey yapmayalım zaten ramazan annem de bızde erteleyelım sonra kutlarız , araya sıkıştırmayalım dedim .. ama dün bana bi sıkıntı bi duygusallık çöktü ne kadar olgun durmaya çalışsamda , ne kadar eşimden bısey beklemesemde aklımdaki yıldonumu bu değildi sonuçta ..

Sende de boyle bısey olmuş olabilir canım biraz sabret bakalım hayırlısıyla herkes evine dönünce yeniden güzel bir başlangıç yaparsınız ,
bu sürecin seni evinden soğutmasına ızın verme güzel güzel yemekler yap,
bıseylerle ilgilenmek iyi gelir diye düşünüyorum mutfağım benim sığınağım gibi kafam dağılıyor sen de deneyebılırsın böylece evin bir bölümünden sevmeye başlarsın

Son düzenleme:
diloşum kriz haklı en azından yapmak istediklerini küçük şeyler olsada yap yap ki içinde kalmasın duygunun dediği gibi ne kadar istemiyorum diyip olgun davranmaya çalışsakta beynimiz bizi hep istediğimiz ama bir şekilde yapamadığımız şeylere yönlendiriyor ee tabi yapamayınca da mutsuz oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…