- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Umarimm oyle olur gamzecimm
Cunku hic bi esyamin kiymeti yok suandaao kadar buyuk heveslerle aldigim esyalar bos resmen
✨✨ 🎀 ✨✨
kuzum öyle karamsar olma ama yaşadıkların kolay değil kp rahatsızlığı vs herşey yoluna girecek
Umarimm oyle olur gamzecimm
Cunku hic bi esyamin kiymeti yok suandaao kadar buyuk heveslerle aldigim esyalar bos resmen
✨✨ 🎀 ✨✨
Dedigin gibi belkide topluca yasadigimiz icindir bilmiyorumm ama yasadigim duygudan hic hoslanmadimm nill
✨✨ 🎀 ✨✨
insan evlendikten sonra boşluğa düşüyor canım benim bi arkadaşım ailesiyle hiç anlaşamazdı evlendikten sonra her fırsatta evine gitti,
başlarda yaşanan şeyler bunlar ilerde alışacak evinden başka yerde olmaya dayanamamaya başlayacaksın
Bilmiyorumkii..bugun karamsarliga dustumm ya hep boyle devam ederse die korktum resmenn
Bazen zaman bizi sınava çekiyor işte, inan sabrın sonu selamet. Emin ol hayalinden bile güzel günler bekliyor sizi, sadece biraz zaman ve sabır. Şimdi sen eminim, ne temizlik yapmak istiyorsun, ne eşyalarına bakasın var, ne mutfağına giresin var. Bak bunlar geçecek, şu an içinde bulunduğun durum, yeni gelin için çok zor. Belki 2-3 aylık evli olsaydınız ve bu durum o zaman olsaydı seni bu kadar etkilemeyecekti. Bazı şeyleri çok zamansız yaşadın sadece hepsi bu. Geçecek kuşum, o eşyalarını zevkle temizleyeceksin, mutfakta şen şakrak yemek yapacaksın, eşinle güzel saatleriniz geçecek o evde. Sen yeter ki iyi düşün iyi olsun.
yok fıstığım daha ilk günlerin de o yuzden ankaraya yeni gittin değil mi?
Bu evimde 2.haftam ama belki bilmiyosun balayi gcesi donduk kp hastanede yatti.simdide bizdeler birlikteyiz yanii.o mu bu kadar etkiledi yoksa cidden yeni evlilerde mi oluyo bilmiyorumm :/
✨✨ 🎀 ✨✨
ne zaman gidecek dila :26:
Tam dedigin gibi yasiyorumm canimm.hali leke olmus umrumda diil, teflon cizilmis amann nolcak modundayimm.hele eve alisma konusunu hic acmiyorumm bileeyeni aya girdimm beklentimm yuksek. Umut ediyorum ki haziranla birlikte skintilarida geride birakcaz.hem olumlama yapiyorum kendimce hem karamsarligin dibine vuruyorumm.
✨✨ 🎀 ✨✨
Vurma vurma, hiç öyle karamsarlığın dibine vurma. Güzel günler gelecek, gör bak
Bilmiyorumm.tedavi ne zaman biterseaslinda ne kv ne kp le bi skintim yokk aksine yardimci saolsun kv ama ben cok karamsarim evime alisamadim die
✨✨ 🎀 ✨✨
İnsallah miniginn annesiisiz nasilsinizzz bakalimm
✨✨ 🎀 ✨✨
evde rahat mısın peki?
evlenmeden önceki evle ilgili hayallerini gerçekleştirebiliyor musun?
sıkıntı olması gerekmiyor, karamsar olman için bence. önceki hayallerinle şu anki hayatın etkili olabilir diye düşünüyorum :26:
tez zamanda iyileşir inşallah. onlar da belki rahat değildir. sonuçta yeni evlisiniz, kalbinizde tatlı bir endişe, pırpırdır...
İyiyiz canım ne olsun, hafta sonu ayrıntılı ultrasona gireceğim çok heyecanlıyız eşimle.
Kismen rahatimm.mesela o gun esime sinirlendim odaya gectim ama sora icerde kv ler var die geri gectim.kendimce dedim trip bile atamiyorum.ama diger turlu rahatimm yanii.
Kesinlikle hayir gerceklestiremiyorm hayallerimi. Onunda etkisi buyuk hayallerimle yasadiklarimin ortusmemesi.
Ama saglik bu kp sagligi herseyden onemli.Allahim saglik sihhat versin baba neticede evin diregi.
Benimki bu aralar eve alisamama kriz hic bir esyamin degeri yokk gozumde
✨✨ 🎀 ✨✨
Kismen rahatimm.mesela o gun esime sinirlendim odaya gectim ama sora icerde kv ler var die geri gectim.kendimce dedim trip bile atamiyorum.ama diger turlu rahatimm yanii.
Kesinlikle hayir gerceklestiremiyorm hayallerimi. Onunda etkisi buyuk hayallerimle yasadiklarimin ortusmemesi.
Ama saglik bu kp sagligi herseyden onemli.Allahim saglik sihhat versin baba neticede evin diregi.
Benimki bu aralar eve alisamama kriz hic bir esyamin degeri yokk gozumde
✨✨ �� ✨✨
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?