- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
canım krize katılıyorum durumları bılmıyordum ben, eşinle baş başa olmak evine de alışmanı kolaylaştırırdı ..
balayınızda sağlık sorunları çıkmış bu da seni bunaltmış,
tabi ki sağlık herşeyden önemli elinizde olmayan sebeplerden boyle bir telaşın içinde bulmuşsunuz kendinizi,
sen bu günleri sayma hiç Allah şifa versin kp ve kv evlerine geçsinler o zaman yeni bir dönem başlayacak senin için..
yaklaşık bir aydır benım de kv bizde kalıyor evi tadilatta , dün yıldönümümüzdü eşime çok öncesinden soyledim bişey yapmayalım zaten ramazan annem de bızde erteleyelım sonra kutlarız , araya sıkıştırmayalım dedim .. ama dün bana bi sıkıntı bi duygusallık çöktü ne kadar olgun durmaya çalışsamda , ne kadar eşimden bısey beklemesemde aklımdaki yıldonumu bu değildi sonuçta ..
Sende de boyle bısey olmuş olabilir canım biraz sabret bakalım hayırlısıyla herkes evine dönünce yeniden güzel bir başlangıç yaparsınız ,
bu sürecin seni evinden soğutmasına ızın verme güzel güzel yemekler yap,
bıseylerle ilgilenmek iyi gelir diye düşünüyorum mutfağım benim sığınağım gibi kafam dağılıyor sen de deneyebılırsın böylece evin bir bölümünden sevmeye başlarsın![]()
cnm hayırlı olsun bir seneyi devirmişsiniz