• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın kızlar, hastalık sebebiyle bugün ilk oruç günüm bakalım hayırlısıyla atlatırım inşallah :42::42: bekarken annemin sülük gibi ayırmaya çalışırdı yatağımdan, gözlerim kapalı yemek yer gider hemen yatardım ama bu sene ramazanın başından beri ilk 3 gün kocacıma hazırlamak için kalktım dünde beraber yemek için, bir hışımla kalkıp mis gibi sofra hazırlayıp yiyip mutfağımı toplayıp yatıyorum :9: şaşkınım :9:

günaydın kızlar, hastalık sebebiyle bugün ilk oruç günüm bakalım hayırlısıyla atlatırım inşallah :42::42: bekarken annemin sülük gibi ayırmaya çalışırdı yatağımdan, gözlerim kapalı yemek yer gider hemen yatardım ama bu sene ramazanın başından beri ilk 3 gün kocacıma hazırlamak için kalktım dünde beraber yemek için, bir hışımla kalkıp mis gibi sofra hazırlayıp yiyip mutfağımı toplayıp yatıyorum :9: şaşkınım :9:

İş başa düşünce öyle oluyor cnm.
İnsanoğlu herşeye ayak uyduruyor işte.
Bn evlenmeden önce zor kalkmazdım ama Ramazan başında nasıl kalkıcam hazırlıcam diyordum fakat fena gitmiyorum.
Gerçi iftar ve sahur arası çok yok fazla yiyeside gelmiyor insanın.
Dün bn iş dönüşü baya kötü oldum açlık vurdu eve gittiğim gibi yattım iftara 5 dakika kala eşim uyandırdı yemekleri ısıtıp masayı hazırlamış sağolsun:16:

Bn evlenmeden önce zor kalkmazdım ama Ramazan başında nasıl kalkıcam hazırlıcam diyordum fakat fena gitmiyorum.
Dün bn iş dönüşü baya kötü oldum açlık vurdu eve gittiğim gibi yattım iftara 5 dakika kala eşim uyandırdı yemekleri ısıtıp masayı hazırlamış sağolsun:16:

ohh ne gzl walllaaaa benm meşimde sadece sahuru hazrlıyorakşam yemeklerini ben hazrlıyorum çok yoruluyorum yaaaa :ssz:

ohh maşallah eşine :nazar: benim ki pek bişey yapmıyor da etrafımda dolaşıyo :1: bende zaten ilk 3 gün tutmadığımdan ona kıyamıyodum işten gelince hemen yat dinlen diyodum, bakalım bugün napıcaz, sahurda da ben yarım saat erken uyanıp hazırlıyorum hazır olunca onu uyandırıyorum :1:

Gunaydin guzellerr ♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın canım

Günaydınnnn herkese:3:

Sana da Günaydın Aysenur

Günaydın gelinciklerrrr:16:

Günaydın

Günaydın
Ben bu aralar ana kuzusuyum
Izinliyim iş de yok ama ders çalışıyorum yine :(
Bi kaç gün sonra yalnız kalkicam ve iftarida yalnız yapıcam düşünmek bile istemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlaar hepinize mutluluklar dilerimm :123:
nazar değmesinn inşallahh :nazar::nazar::nazar:

ben de düğünümün haberlerini duyurmak için bi site oluşturdum, dugunozel.com 'dan. size de tavsiye ederim. bence bi girip gözatın, ücretsiz ve çok kullanışlı. :16:

düğün hazırlığı yapanlara kolay gelsin kızlarr darısı tüm genç kızların başına :127::123::109:

Evet ben geldim yahuu Napiyo benim balımmmm??

Yukarılara bir yerlere yazmıştım, işin hayırlı olsun diye gördün mü:2: Görmediysen tekrar yazıyorum, yeni işin hayırlı olsun kuzum benim. Dün yoktun valla, dedim bu gelemez artık buralara:43:

Merhaba kizlarrr nasilsinizzzz:3:

Ben bugun bise fark ettimm evime yabancilik cekiyorum nerdeyse
Sanki bi yere zorunlu olarak kalmaya gelmisiz ve gidecez gibi hissediyorum hic bi esya benim diil gibi bilmiyorumm cok degisik duygulardayimm :31:

✨✨ 🎀 ✨✨

Yukarılara bir yerlere yazmıştım, işin hayırlı olsun diye gördün mü:2: Görmediysen tekrar yazıyorum, yeni işin hayırlı olsun kuzum benim. Dün yoktun valla, dedim bu gelemez artık buralara:43:
Canım benim görmem mi gördüm de dönüş yapamadım
Dün çok yoğundu bir de genel merkezde sosyal paylaşım siteleri ve forumlar yasak :5: telefondan gireceğim sık sık Zira çok özlediiimm :16:

Sanki bi yere zorunlu olarak kalmaya gelmisiz ve gidecez gibi hissediyorum hic bi esya benim diil gibi bilmiyorumm cok degisik duygulardayimm :31:

✨✨ 🎀 ✨✨

ilk zamanlarda bende burası benim evim mi falan diyordum kendi kendime çok normal cnm hele ki sen hemen evinde yaşamaya başlamadın biraz zaman geçsin o kadar güzel hissedeceksin ki her eşya senin koskoca mutfak ev senin istediğini yapacaksın harika bir duygu:9:

✨✨ 🎀 ✨✨

Merhabalar Diloş, iyiyiz valla ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz :49: Ya ben o yabancılığı hiç hissetmedim nedense, sanırsın yıllardır o evde o eşyalarla yaşıyorum gibi gelmişti. Çok kolay oldu yani benim geçiş dönemim, sende alışırsın zamanla. Bir de malum, kayınpederin falan hastalandı, planlarınız uymadı. Bir standarda girin alışırsın:34:
Canım benim görmem mi gördüm de dönüş yapamadım
Dün çok yoğundu bir de genel merkezde sosyal paylaşım siteleri ve forumlar yasak :5: telefondan gireceğim sık sık Zira çok özlediiimm :16:

Hadi ya, artık telefondan idare edeceksin bizi, özleriz biz seni yoksa :14:

ilk zamanlarda bende burası benim evim mi falan diyordum kendi kendime çok normal cnm hele ki sen hemen evinde yaşamaya başlamadın biraz zaman geçsin o kadar güzel hissedeceksin ki her eşya senin koskoca mutfak ev senin istediğini yapacaksın harika bir duygu:9:

Umarimm oyle olur gamzecimm
Cunku hic bi esyamin kiymeti yok suandaa :( o kadar buyuk heveslerle aldigim esyalar bos resmen :(

✨✨ 🎀 ✨✨

Merhabalar Diloş, iyiyiz valla ne olsun yuvarlanıp gidiyoruz :49: Ya ben o yabancılığı hiç hissetmedim nedense, sanırsın yıllardır o evde o eşyalarla yaşıyorum gibi gelmişti. Çok kolay oldu yani benim geçiş dönemim, sende alışırsın zamanla. Bir de malum, kayınpederin falan hastalandı, planlarınız uymadı. Bir standarda girin alışırsın:34:

Hadi ya, artık telefondan idare edeceksin bizi, özleriz biz seni yoksa :14:

Dedigin gibi belkide topluca yasadigimiz icindir bilmiyorumm ama yasadigim duygudan hic hoslanmadimm nill :(

✨✨ 🎀 ✨✨

Back