Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin guzellerr ♥
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydınnnn herkese![]()
günaydın kızlar, hastalık sebebiyle bugün ilk oruç günüm bakalım hayırlısıyla atlatırım inşallahbekarken annemin sülük gibi ayırmaya çalışırdı yatağımdan, gözlerim kapalı yemek yer gider hemen yatardım ama bu sene ramazanın başından beri ilk 3 gün kocacıma hazırlamak için kalktım dünde beraber yemek için, bir hışımla kalkıp mis gibi sofra hazırlayıp yiyip mutfağımı toplayıp yatıyorum
şaşkınım
![]()
İş başa düşünce öyle oluyor cnm.
İnsanoğlu herşeye ayak uyduruyor işte.
Bn evlenmeden önce zor kalkmazdım ama Ramazan başında nasıl kalkıcam hazırlıcam diyordum fakat fena gitmiyorum.
Gerçi iftar ve sahur arası çok yok fazla yiyeside gelmiyor insanın.
Dün bn iş dönüşü baya kötü oldum açlık vurdu eve gittiğim gibi yattım iftara 5 dakika kala eşim uyandırdı yemekleri ısıtıp masayı hazırlamış sağolsun![]()
İş başa düşünce öyle oluyor cnm.
İnsanoğlu herşeye ayak uyduruyor işte.
Bn evlenmeden önce zor kalkmazdım ama Ramazan başında nasıl kalkıcam hazırlıcam diyordum fakat fena gitmiyorum.
Gerçi iftar ve sahur arası çok yok fazla yiyeside gelmiyor insanın.
Dün bn iş dönüşü baya kötü oldum açlık vurdu eve gittiğim gibi yattım iftara 5 dakika kala eşim uyandırdı yemekleri ısıtıp masayı hazırlamış sağolsun![]()
Gunaydin guzellerr ♥
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydınnnn herkese![]()
Günaydın gelinciklerrrr![]()
günaydın kızlar, hastalık sebebiyle bugün ilk oruç günüm bakalım hayırlısıyla atlatırım inşallahbekarken annemin sülük gibi ayırmaya çalışırdı yatağımdan, gözlerim kapalı yemek yer gider hemen yatardım ama bu sene ramazanın başından beri ilk 3 gün kocacıma hazırlamak için kalktım dünde beraber yemek için, bir hışımla kalkıp mis gibi sofra hazırlayıp yiyip mutfağımı toplayıp yatıyorum
şaşkınım
![]()
Hepimizin yuvasi mutluluk ve huzurla dolsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amaninnnn kim gelmişşşşşşş![]()
Evet ben geldim yahuu Napiyo benim balımmmm??
Canım benim görmem mi gördüm de dönüş yapamadımYukarılara bir yerlere yazmıştım, işin hayırlı olsun diye gördün mü:2: Görmediysen tekrar yazıyorum, yeni işin hayırlı olsun kuzum benim. Dün yoktun valla, dedim bu gelemez artık buralara![]()
Merhaba kizlarrr nasilsinizzzz
Ben bugun bise fark ettimm evime yabancilik cekiyorum nerdeyse
Sanki bi yere zorunlu olarak kalmaya gelmisiz ve gidecez gibi hissediyorum hic bi esya benim diil gibi bilmiyorumm cok degisik duygulardayimm
✨✨ 🎀 ✨✨
Merhaba kizlarrr nasilsinizzzz
Ben bugun bise fark ettimm evime yabancilik cekiyorum nerdeyse
Sanki bi yere zorunlu olarak kalmaya gelmisiz ve gidecez gibi hissediyorum hic bi esya benim diil gibi bilmiyorumm cok degisik duygulardayimm
✨✨ 🎀 ✨✨
Canım benim görmem mi gördüm de dönüş yapamadım
Dün çok yoğundu bir de genel merkezde sosyal paylaşım siteleri ve forumlar yasaktelefondan gireceğim sık sık Zira çok özlediiimm
![]()
ilk zamanlarda bende burası benim evim mi falan diyordum kendi kendime çok normal cnm hele ki sen hemen evinde yaşamaya başlamadın biraz zaman geçsin o kadar güzel hissedeceksin ki her eşya senin koskoca mutfak ev senin istediğini yapacaksın harika bir duygu![]()
Merhabalar Diloş, iyiyiz valla ne olsun yuvarlanıp gidiyoruzYa ben o yabancılığı hiç hissetmedim nedense, sanırsın yıllardır o evde o eşyalarla yaşıyorum gibi gelmişti. Çok kolay oldu yani benim geçiş dönemim, sende alışırsın zamanla. Bir de malum, kayınpederin falan hastalandı, planlarınız uymadı. Bir standarda girin alışırsın
Hadi ya, artık telefondan idare edeceksin bizi, özleriz biz seni yoksa![]()