• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım geç gördüm günaydın öncelikle ben sevgilimle 2005 in sonuna doğru tanıştım 2006 temmuzda ayrıldım ama ara ara konuşuyorduk yine 2010 un kasımın 17 sinde bayramda yani tekrar barıştık şimdi haziranın 17 sinde ise tam 7 ay olcak biz farklı şehirlerdeyiz ama yinede zor olmuyor benim için sevgilim 2013 ü uygun görmüş evlenmek için ama ben 2012 yaz sonuna dedim oda onayladı allahın izni ile kısmetse seneye:1:seneye diyince daha az kalmış gibi geliyor 2012 uzak:40:

:) .. ayrı şehirlerde olmak çok zor geliyo bana :( çok alıştım hergün yan yana olmaya ama 15 gün sonra 1240 km olacak aramızda :43:

kızlaaarr !
birtanemle 23 hazirandan itibaren en uzun ayrılık günlerimizi yaşamaya başladık :43:
okul bitti, mezun olduk. o evine döndü, aramızda 1240 km mesafe var artık :5: ağustosta askere gidecek, kısa dönem.. en az 6 ay hiç göremicem onu :(( öyle alıştım ki ona, görmediğim bir gün yoktu, şimdi çok zor geliyo 6 ay hiç göremeyecek olmak. :(
bir yandan sevinçliyim mutlu sona yaklaşıyoruz. bir yandan .... aah ah :14:

Son düzenleme:
üzülme canımm özlemesi bile güzel valla sonra kavusmanın tadı bambaska olur :61:
bende 2013 geliniyimmm meger bir topic imz varmıs ama pek durgun galiba :44:

üzülme canımm özlemesi bile güzel valla sonra kavusmanın tadı bambaska olur :61:
bende 2013 geliniyimmm meger bir topic imz varmıs ama pek durgun galiba :44:

hoşgeldin canım, biraz durgunuz dediğin gibi..
daha çok vaktimiz var bu süreçte iyice kaynaşıp birbirimize destek olalım :34:

hoşbulduk canım :70:
evet malesef daha cok var ama biz müstakbel sözlümle şimdiden cok heyecanlıyız, evimizin dugunumuzun hayalleri bitmek bilmiyo :1:

ben de varım... 2013 kısmetse bizim düğünde.. 2012 de istemeye gelecekler.. 2013 tede düğün ama nişanı ne zman yapacaz bilmiyorummm hiç :D

ben de varım... 2013 kısmetse bizim düğünde.. 2012 de istemeye gelecekler.. 2013 tede düğün ama nişanı ne zman yapacaz bilmiyorummm hiç :D

aa bizimde öyle olacak :90:
benim aşkımın askerden gelişi ocak 2012, 2012 yaz ve yaz sonu; isteme ve nişan olcak, 2013 yaz düğün :69: (yani hep böyle hayal ettik.. inşallah bi aksilik çıkmasın lütfen lütfen çok dua ediyorum)
çeyizler ne durumda kızlar :6:

benim hiçbir şeyim yok yaa kırık ignem bile yok :1: yeni baslıcam yapmaya 2 seneye ancak biter zaten :97:
sizinkiler ne durumdaa

benim var biraz ıvır zıvırım :10:
nevresim takımı var
yatak örtüsü var
havlu falan var
çay seti var
saklama kapları var
el işleri var
borcamlardan var
8 kişilik günlük kullanım için yemek takımı var
başka aklıma gelmiyo ama koca bir dolap dolusu şey var valla

tabi bunlar daha ne ki ama başlangıç işte :16:

benim hiçbir şeyim yok yaa kırık ignem bile yok :1: yeni baslıcam yapmaya 2 seneye ancak biter zaten :97:
sizinkiler ne durumdaa

canım bu arada sen sözleniyosun heralde az kalmış :)
aileler tanışıyo mu?
kaç yaşındasınız?
aynı şehirde misiniz, başka yere mi gelin gidiyosun?

ooo senin baya bişeylerin varmıs canım yaa :)

evet tatlım benim bayramdan sonra sözüm var, aileler tanısıyo hemde coook eskiden, aynı mahalledeniz biz eskiden aynı sokakta oturuyoduk hatta simdi onlar bizim 2 durak ilerimizde oturuyo :1: yalnız bizde sole bi durum var aileler tanısıyo ama onun annesi beni tanımıyo benim annemde onu, cunku biz uzaktaydık o yurtdısındaydı yeni dondu mesela 1 yıl falan oldu bizim hikayede oyle basladı o yuzden ben sozden once gidip annesinin bi elini opucem o da gelip bizimkilerin elini opcek sonra ıstemeye gelcekler aynı gunde sozum olcak...
istanbuldayız canım baska yere gelin gitmicem yine aynı mahalleden ikimizinde ailesine yakın bi ev aldı askım orada oturucaz kısmetse :78:
ben 23 yasındayım askm 27 yasında tatlım :97:
sizde durum nedir?

ooo senin baya bişeylerin varmıs canım yaa :)

evet tatlım benim bayramdan sonra sözüm var, aileler tanısıyo hemde coook eskiden, aynı mahalledeniz biz eskiden aynı sokakta oturuyoduk hatta simdi onlar bizim 2 durak ilerimizde oturuyo :1: yalnız bizde sole bi durum var aileler tanısıyo ama onun annesi beni tanımıyo benim annemde onu, cunku biz uzaktaydık o yurtdısındaydı yeni dondu mesela 1 yıl falan oldu bizim hikayede oyle basladı o yuzden ben sozden once gidip annesinin bi elini opucem o da gelip bizimkilerin elini opcek sonra ıstemeye gelcekler aynı gunde sozum olcak...
istanbuldayız canım baska yere gelin gitmicem yine aynı mahalleden ikimizinde ailesine yakın bi ev aldı askım orada oturucaz kısmetse :78:
ben 23 yasındayım askm 27 yasında tatlım :97:
sizde durum nedir?

ay okurken bile heyecanlandım :) ne güzel canım allah mutluluğunuza mutluluk katsın
ben 22, sevgilimde 22 yaşında :) ikimizde bu sene mezun olduk, benim sadece annem biliyo onu, onunsa tüm akrabaları biliyo beni :) aileler tanışmıyo henüz yani.. heyecanla bekliyoruz o günlerimizi :10:

bu arada söylemeyi unuttum, ben liseyi bitirene kadar istanbulda oturuyorduk, üniversiteyi elazığda bir bölüm kazandım. ailemde benimle birlikte geldi yerleşti buraya.. sonra okulda aşkımla tanıştım :69: aynı sınıftaydık yani 4 sene boyunca.. onun aileside istanbulda yaşıyo, burda öğrenci evinde kaldı hep, okul bitti döndü yuvasına, çok özledim daha şimdiden onu :(
evlendiğimizdede istanbulda olucaz büyük ihtimalle, işinin orda olma ihtimali çok yüksek çünkü, orayı tercih edicek

teşekkür ederim canımm darısı basınıza diyeyim o zaman :) bende cok heyecanlıyım ozellikle ailesiyle tanıscagım ve onu tanıstırcagım gunleri heyecanla bekliorum :1: ailelerin tanısması derdimiz yok en azından, cunku baya bi stres oluyo :37: bugunde askımın kuzeni istendi ve sozlendi aynı gun, benimki yine tutturdu bizde 2 sene beklemeyelim aşkım buyukler uzatmaya gelmez diyolara diye, bende bu kadar beklemek istemezdim zor dayanıyorum bole evlenenleride gorunce ama ceyizim yok ve kendim yapmak ondan yardım almak istemiyorum hemde hazır degilim ya ben henuz evlilige :18: biraz bole nisanlı sozlu gecsin istiyorum cunku benimde okulum daha busene bitti biraz hayatın tadını cıkaralım okul bitti evlilige koş durumu olsun istemiyorum, beklemek çoook zor ama şimdilik en dogrusu gibi :97:
bu sureci burda hep beraber atlatırız gule oynaya inş :34:

canm siz bayadır berabermişsiniz yaa ne guzel :) biz aynı mahallelerde buyuduk ailelerimiz arkadastı ama birbirimizi daha yeni bulduk... kader işte :)

Son düzenleme:
aayy inşallah canım. mezuniyetinde hayırlı olsun..
bizimle paylaşırsın burda, hatta benimle paylaşırsın sanırım baksana kimse okumuyo bizii :9: sabırsızlıla bekliyorum o tatlı heyecanları senden dinlemeyi :) hazırlıklar telaşlar :) aah ah darısı başıma :)

2013 gelinleriiiiii nerdesiniiiz :kkk:

sizin mezuniyetlerde hayırlı olsun canım darısı basına tabiki, inşallah istediginiz gibi olur hersey, istanbula da gelirsiniz tatlı huzurlu bir yuvanız olur :97:
uzun uzun paylaşırım valla bi gelsin gecsin de :1:
gercekten burası hayalet topic gbi kimsecikler yok, gicikcadi vardı bildigim o da 2013 gelini ama daha cok kız isteme topic inde oluyor onuda buraya transfer edelim online oldugu zaman :1: yavas yavas toplanıcaz sanırım zaman yaklaştıkca...
ben simdi cıkıyorum tatlımm iyi geceler.. gorusmek uzere bu topici bos bırakmayalım artık :34::71:

Back