tabi ki gelebilirsn hoşgeldin![]()
hoşbuldum teşekkürler :81:
nasılsınız kızlar napıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi ki gelebilirsn hoşgeldin![]()
Nasılsınız kızlar napıyorsunuz?
Selam kızlar nasılsınız? Biz de annem babam filan 2 güdür çeyiz ürünleri araştırmasına çıktık bugün de öyle bakıyorken porselen misafir yemek takımı, porselen günlük yemek takımı ve kahvaltı takımı bir de sonra bütün çelik ürünlerinin olduğu hisardan çeyiz seti aldık bir anda çeyizlerime başladık şimdiden. Bir de hatımın önemli bir sınavı vardı onu vermiş tek ders sınavına kaldı o da mezun olacak inşallah mutluyum bugün baya.![]()
mutluluğun inşallah hep daim olur tatlım :81:
bizde annemle çeyiz alıyoruz bayadır başladık almaya
seninde düğün 2013 de herhalde değilmi?
Selam kızlar nasılsınız? Biz de annem babam filan 2 güdür çeyiz ürünleri araştırmasına çıktık bugün de öyle bakıyorken porselen misafir yemek takımı, porselen günlük yemek takımı ve kahvaltı takımı bir de sonra bütün çelik ürünlerinin olduğu hisardan çeyiz seti aldık bir anda çeyizlerime başladık şimdiden. Bir de hatımın önemli bir sınavı vardı onu vermiş tek ders sınavına kaldı o da mezun olacak inşallah mutluyum bugün baya.![]()
nasılsınız kızlar napıyorsunuz?
valla bizde hazırlıklar var. Bazı arkadaşlar asker yolu gözlüyor.Bazıları iş ve okul dolayısıyla bekliyor.
Bazılarının ailesi ambargo yapıyor(en başta ben
)velhasıl hepimiz 2013 te buluşup evleniyoruz. Beni cumartesi istemeye geliyorlar. Cookie nin isteme ve söz bir arada olacak ilerleyen sayfalarda elbisesini görebilirsin. Valla aklıma gelen bunlar sende ne var ne yok
Nancy'cim seni sanki 2011'de sözlenecek kızlar topiğinden hatırlıyorum ben. Sen neler yaptın son durumlar ne?
slm kızlar ben 2 yıl önce sözlendim,okulumun bitmesini bekledik.bu yıl kpss derdine düğün telaşını kaldıramam diye hiç niyetine girmedik.inşallah 2012 yazıan diyoruz ama hiç belli olamz 2013 de olabilirbeni de aranıza alırmısınız
![]()
ÇOK SEVİNDİM CANIM HADİ HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE MUTLULUKLA KULLAN İNŞALLAH
![]()
BİR ANDA HAYATIN FARKLI BİR BOYUTA TAŞINIYOR SANKİ AY RABBİM TÜM BEKARLARA BU DUYGULARI YAŞAMAYI NASİP ETSİN GÜZELLİKLE İNŞALLAH
![]()
evet tatlım ben 2011'de sözlenecek topiğindenim
bendeki son durumlar sevdiceğim dubaiyeye çalışmaya gitti ağustosda Allahın izniyle türkiyeye birbizimizi görmeye gidicez 2 hafta :81:
sendeki son durumlar ne?
Valla öyle canım daha düne kadar okulum vardı erkerk arkadşımla 3 yıldır birlikteyiz ama hala küçüğüz filan diyordum.
Ben o topiğe yazarken daha hiçz söz nişan filan yoktu canım hatta ben bunlar en erken 2013-2014 gibi olur diyordum ama hayat ne olacağı cidden belli olmuyormuş mezuniyetimden 2 gün önce babama erkek arkadaşımdan bahsettim çok olumlu yaklaştı kep törenimde de bütün ailemle tanıştırdım herkes çok beğendi okullarımız bu sene anca bitti. Eylül gibi ailelerimizi tanıştırmayı isteme ve söz olaylarını düşünüyoruz kasımda da erkek arkadaşım askere gidecek kısmetse ben de kpss kursuna başlıcam ekimde seneye temmuzda giricem o da dönmüş oalcak 2012 ağustos- eylül gibi güzel bir nişan düşünüyoruz canım ondan sonra da işler güçler yoluna koyulcak tam anlamıyla 2013 eylül gibi de düğün nasipse.Siz naptınız?
çok sevindim canım adına inşallah herşey gönlünüze göre olur hayırlısıyla
bende 2012 de isteme söz ve nişanımız olucak 2013 de de düğünümüz olucak inşallah Allahın izniyle :81:
hemen hemen aynı gibi planımız hayırlısı olsun tatlım hepimiz için. Bu arada yaşlar kaç kızlar?
evet tatlım inşallah hepimiz çok mutlu oluruz birbirimize fıkır verip destek cıkarız
23 yaşındayım sizler?![]()
ben de "bu gidişle 2013 anca olur" diyenlerdendim
ama çok şükür çok güzel gelişmeler oldu ve 2011 eylül gelini olucam inşaAllah
selam vemek istedim
sizin için de belli olmaz, herşey nasip:)
slm bayanlar ben geldim;