• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aynen benimde yerlerde .. inşallah yardımcımız olur Allah.. aksam gidip elbisemi geri vericem askım gelince az once tel de konustuk yine moralim bozuk iste onada yansıtıorum
kayınvalide ile anlasamamak en korktugum sey canım Allah sana daha cok sabır versin.. hiç hoşlanmam o tarz konusan insanlardan kendi neymiş boyle de seni asagılayabiliyomus, hiçbirimizin otekinden farkı yok nedir bu oglan annelerindeki siskinlik anlamak mumkun degil :19: iyi bari bizde bi pglan dogurup kendimizi agırdan satalım ego tatmin edelim nekadar ayıp bişey ya :19:
sen bosver canım oglu onemli olan zaten :70:

hosgeldin lavinia cım aramıza :70:
sıkma canını halledilir seyler bunlar sizin aranız iyi olsun yeterki.. ailesiyle tanısma soz vs oldumu yada olcak mı?

Canım aileler birbirleriyle tanışmadı ama ben onun ailesini, oda benim ailemi tanıyor. Babamm ve annemle tanışması çok tuhaf ama , tartışmıştık çok kötü oda benim evimin alt sokağında saatlerce beklemişti. annem biliyordu babama söylemiş babamda inmiş konuşmuştu. Çok sevdi aslında babam ama dediğim gibi daha adım atamadığımız için öyle resmi bir tanışma olmadı , o kadar çok şey yaşadık ki allahım hayırlısıyla kavusştursun bizi :97:
Kızlar başta evliliğe öyle uzak bakardım ki , şimdi çok imreniyorum herkese , bide zor oldukça daha istiyor sanki insan :61:

bende evlilige sıcak bakan biri degildim bu sene degişti fikrim bazen hala vazmı gecsem diyorum nekadar guzel olsda zorlukları olan bi surec cunku Allah hepmizi kavustursun ins sevdiklerimize :69:

dedigin gibi aslında zor oldukca daha bi tatlı geliyor :1:

bende düşünmüodum hep var daha dıodum. ama sımdı tektasıma bakıp guluorum :1:
bende hıc ıstemezdım boyle olsun. anlaşabıldıgım bırı olmasını cok ısterdım kı kayınvalıdem zaten benden yas olarak da çok büyük deil 41 yaşında. çok genç yanı. ama ıste ne yapabılırım kı ? şans.. ben sesımı cıkarmadıkca tuhaflasıo. ama artık mesafe koymaya karar verdım. bı daha benı ıstemeye geldıklerınde goruselım lutfen :24:

angelcımm en guzeli bosver arada mesafe olması herzaman iyidir... bende aldıgım elbiseyi geri vermekten vazgectim, askım onu cok begenmişti uzerimde vermeyelim geri o da dursun hiçbiyerde giymezsen evlenince evde bana giyersin dedi :60: bende cok sevdim zaten vermek istemiodum hiç , ikiside aynı renk olsada 2 tane söz elbisem olmus oldu :1:

baska elbise aldım roman dan.. ayakkabılarımın falan resimlerini de halledip hepsini eklerim bakalım begencekmisiniz :23:

Son düzenleme:
canım gercekten oyle.. dun ben elbisemi falan aldım geldim annemler begenmedi.. isteme-soz aynı gun olcak ya, sen isteme gibi almıssın soze cok hafif kactı dediler, evde olcagı icin abartmak istememiştim... elbiseden de sozden de herseyden buz gibi soguttular, aksam benimkine ben vazgectim ya ugrasamam boyle dedim, ona da kızdım yokyere... allahtan anlayıslı biri o da benim gibi fevri olsa bianda parlasa kesin cok buyuk kavgalar cıkar hiç yokyere.. benim sinir anımda mantıklı olmayı basarabiliyo iyiki:59:
daha simdiden boyle oluyo biz 2 sene nasıl sozlu nisanlı kalcaz bilmiorum benim bu ailem varken :50: ciddi anlamda vazgecmeyi dusundum dun gece ama bu saatten sonra vazgecmem ve 2 yıl sevgili olarak beklemem de imkansz... dugunu onede cekemem...

nolcak bilmiyorum :5:

Bizim de durumumuz aynı senin gibi olacak canım bu eylül sonu gibi isteme ve söz olacak hayatım askere gidecek seneye ağustos sonu gibi nişan ondan sonra işlerimizi yoluna koyacağız 2013 eylül gibi de düğün kısmetse. Bakalım bu 2 yıl nasıl geçecek.:61:

dualarım seninle canım... kazandın bile inşallah :71:

Başarılar ve boş şans minnaksultan. Nasılsınız kızlar bu arada?

selam kızlar..
minnakcım ne yaptı acaba meraklardayımm :44:

Kızzlllaaarr 4. olduuuummmm:32::21::64: Defilemiz yatta oldu o yüzden güneş çarptı rahatsızlandım hemen girip haber vermeedim canlarımm dualarınız için çok çok teşekkür ederim iyiki yanımdasınıızz :70::71:

canım gercekten oyle.. dun ben elbisemi falan aldım geldim annemler begenmedi.. isteme-soz aynı gun olcak ya, sen isteme gibi almıssın soze cok hafif kactı dediler, evde olcagı icin abartmak istememiştim... elbiseden de sozden de herseyden buz gibi soguttular, aksam benimkine ben vazgectim ya ugrasamam boyle dedim, ona da kızdım yokyere... allahtan anlayıslı biri o da benim gibi fevri olsa bianda parlasa kesin cok buyuk kavgalar cıkar hiç yokyere.. benim sinir anımda mantıklı olmayı basarabiliyo iyiki:59:
daha simdiden boyle oluyo biz 2 sene nasıl sozlu nisanlı kalcaz bilmiorum benim bu ailem varken :50: ciddi anlamda vazgecmeyi dusundum dun gece ama bu saatten sonra vazgecmem ve 2 yıl sevgili olarak beklemem de imkansz... dugunu onede cekemem...

nolcak bilmiyorum :5:

Tatlım beniiim strese yenik düşüp kendinide sevdiğinide üzme yıpratma o üzülünce bin kat daha sen üzülüyosun eminim. Bu günler en güzel günlerin senin elinden geldiğince kendini ve aşkını düşün kulaklarını kapa duyma kimseyi. İnan çok daha güzel olucak herşey bu günleri bu heycanları bidaha yaşayamıcaksın tadını çıkart

angelcımm en guzeli bosver arada mesafe olması herzaman iyidir... bende aldıgım elbiseyi geri vermekten vazgectim, askım onu cok begenmişti uzerimde vermeyelim geri o da dursun hiçbiyerde giymezsen evlenince evde bana giyersin dedi :60: bende cok sevdim zaten vermek istemiodum hiç , ikiside aynı renk olsada 2 tane söz elbisem olmus oldu :1:

baska elbise aldım roman dan.. ayakkabılarımın falan resimlerini de halledip hepsini eklerim bakalım begencekmisiniz :23:

Sabırsızlıkla beklıyoorum kuşuuum eminim çok çok güzel olucaksııınnnnn

oo birbirimizi anlarız o zaman bizz :61:

ya kızlar bişey sorucam çeyiz hazırlıklarına başlandı mı? Ben daha başlamadım ya

bitek buzdolabım var yaa :1:

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugün moralim çok bozuk dün akşam aşkımla tartıştık. daha doğrusu ben bir hta yaptım oda bana küstü eve bıraktı dün akşamdan beri tele cevap vermedi :58: :58: :14: bugünde gittim yanına yüzüme bakmıyor, konuşmuyor :14: artık ağlayacak duruma geldim yüzüme bakar mısın dedim gözlerimin dolu olduğunu görünce ağlama dedi :14: :14: yüzünü yıka iş başı yap dedi bende sen böle yaparsan benim aklım işte olmaz dedim. akşam konuşuruz dedi. :58: :58: :58: :58: :58: çok gururlu biri ya akşama bitti derse :14: :14: evlenmekten vazgeçsin önemli deil ama sevgimizden vazgeçmesin :58: :58: ne olur dua edin :14::14::14::14::14::14::14:

günaydın kızlar bugün moralim çok bozuk dün akşam aşkımla tartıştık. daha doğrusu ben bir hta yaptım oda bana küstü eve bıraktı dün akşamdan beri tele cevap vermedi :58: :58: :14: bugünde gittim yanına yüzüme bakmıyor, konuşmuyor :14: artık ağlayacak duruma geldim yüzüme bakar mısın dedim gözlerimin dolu olduğunu görünce ağlama dedi :14: :14: yüzünü yıka iş başı yap dedi bende sen böle yaparsan benim aklım işte olmaz dedim. akşam konuşuruz dedi. :58: :58: :58: :58: :58: çok gururlu biri ya akşama bitti derse :14: :14: evlenmekten vazgeçsin önemli deil ama sevgimizden vazgeçmesin :58: :58: ne olur dua edin :14::14::14::14::14::14::14:

canım üzülme ya birşey olmamış kavga ettiğiniz mevzu çok büyük birşey değilse evlenmekten vazgeçmez canını sıkma..akşam konuşursunuz güzel güzel sakinleşmeyi bekliyodur o belliki braz fazla kızmış..ama bişey olmaz baksana ağlama demiş işine dön demiş filan ilgilenmiş ama gururlu biri olduğu için öyle davranmıştır üzülme :71: akşama düzelir herşey hata bendeydi özr dilerm dersn biter cnm sıkma canını :71::70:

ay gıcıkcadı olur bole seyler ınsan sevdıgınden hemen vazgecebılır mı ?? bozma moralını .. aksama duzelır aranız.. hatalar ınsanlar ıcın bazen yapabılıyoruz. bırbırımızı tanımaya çalışıyoruz. hemen vazgeçilmez.. sıkma tatlı canını.
bende dun aksam konustugum sevdıcegımle.. annesı ıle gorusmek ıstemıorum çok üzülüorum dedım. o da farkındaymıs zaten tamam dedı. benım yanımda olması anlamaya calısması bıle yettı bana :69: onu cok sevdıgımı bı kez daha anladım.

ne bileyim canlarım ya.. eski sevgililerimin yaptığı hatalar o kadar bozmuş ki sinirlerimi o da öle yapar sandım ya oooooooooffff. benim üzülmeme dayanamıyor sinirli olunca sölediklerinden pişman olmaktan korktuğu için konuşmuor belki de beni kırmamak için konuşmuyor. dün gece öle kötü oldum ki tele cvp vermedi şarkımızı dinleye dinleye salonda koltukta sızmışıım. sabah ggözlerim şişmişti onunda aynı :14: insan sevdiği birini kırınca daha çok üzülüyormuş :85: bugüne kadar diğer sevgililerim bana böle yapsaydı bir güzel laflarını verip telede cevap vermedikleri için pişman edip yol verirdim. yada kaybetmek bu kdar korkmazdım :85::85::85::85:
Allah ım lütfen hakkımzdan hayırlısını ver. :14::14::14::14:

ne bileyim canlarım ya.. eski sevgililerimin yaptığı hatalar o kadar bozmuş ki sinirlerimi o da öle yapar sandım ya oooooooooffff. benim üzülmeme dayanamıyor sinirli olunca sölediklerinden pişman olmaktan korktuğu için konuşmuor belki de beni kırmamak için konuşmuyor. dün gece öle kötü oldum ki tele cvp vermedi şarkımızı dinleye dinleye salonda koltukta sızmışıım. sabah ggözlerim şişmişti onunda aynı :14: insan sevdiği birini kırınca daha çok üzülüyormuş :85: bugüne kadar diğer sevgililerim bana böle yapsaydı bir güzel laflarını verip telede cevap vermedikleri için pişman edip yol verirdim. yada kaybetmek bu kdar korkmazdım :85::85::85::85:
Allah ım lütfen hakkımzdan hayırlısını ver. :14::14::14::14:

yok cnm benm kendnde tanıosun sevdiğini baksana oda üzülmş bukadar üzülen bi adam bukadar kolay vazgeçmez :69::71:

ya ben kendime kızıyorum insan sevdiği insanı böle üzer mi ya :47: hemde tamamen benim aptallığımdan :47: şuan cidden çok kızgınım kendime aşkımın gönlünü almam lazım :22:

ya ben kendime kızıyorum insan sevdiği insanı böle üzer mi ya :47: hemde tamamen benim aptallığımdan :47: şuan cidden çok kızgınım kendime aşkımın gönlünü almam lazım :22:

bencede al gönlünü ikinizde üzülmeyn boşyere sende ağlama üzülme çok sevdiğin için onu kaybetmekten korktun bi an sadece bu başka bişe yok büyütülcek aslında :) güzelce çalış düşünme cnm bnm:71:

bencede al gönlünü ikinizde üzülmeyn boşyere sende ağlama üzülme çok sevdiğin için onu kaybetmekten korktun bi an sadece bu başka bişe yok büyütülcek aslında :) güzelce çalış düşünme cnm bnm:71:

teşekkür ederim karbeyaz.. :54:içimi ferah tutayım hayırlısını isteyeyim.:70:

Sabırsızlıkla beklıyoorum kuşuuum eminim çok çok güzel olucaksııınnnnn

inşallah canımmm , haklısın bunlar en guzel gunlerimm tadını cıkarmam lazım :1:
buarada senin içinde cok dua etmiş bol bol enerji gondermiştim tebrik ederimmm canımm :65:

Bizim de durumumuz aynı senin gibi olacak canım bu eylül sonu gibi isteme ve söz olacak hayatım askere gidecek seneye ağustos sonu gibi nişan ondan sonra işlerimizi yoluna koyacağız 2013 eylül gibi de düğün kısmetse. Bakalım bu 2 yıl nasıl geçecek.:61:

evet canımm belkide aynı gun evleniriz :1: bizimde suara dilimizdeki tek cumle bu galiba nası gecicek :97:

aaa canımm hemen ne kdar uzmussun boyle kendini, arada olur boyle seyleer.. benim dedem gibi sevdgim gormus gecirmiş yıllanmıs cınar gibi bir amcam var, benim bu mevzuları ilk duydugunda sordugu sey neydi biliyomusn? kavga ediyormusunuz? arada kusuyomusunuz? cok sasırmıstım daha yeni ya olmuyor oyle seyler demiştim.. aman olmassa dikkat et gercek askk kusmeden kavga etmeden olmaz demişti..
hani ne derler, tuzu biberi bunlar... olacak boyle seyler, kırabilrsin kırılabilirsin.. kusersin barısırsın yeterki aranızda iletişimsizlik olmasın.. herseyi konusarak halledebilen bir cift olun, suan kırgın o yuzden konusmak istemiyor ama zamanı geldiginde uygun bir dille onu kırdıgın icin ne kadar uzgun oldugunu ona anlat, ozrunu dile.. daha once yasadıklarının etkisi ile boyle oldugunu soyle, seni seviyorsa zaten bu kadar kolay vazgecmesine imkan yok.. bir yandn da hayırlısı olması durumu var tabi... hayırlısını istemeye devam et

dualarım seninle.. hayırlısı olması icin bol bol dua ve enerji gonderecegim sanada :71:

Son düzenleme:
inşallah canımmm , haklısın bunlar en guzel gunlerimm tadını cıkarmam lazım :1:
buarada senin içinde cok dua etmiş bol bol enerji gondermiştim tebrik ederimmm canımm :65:

İyi ki varsın valla bebeğim yaa teşekkür ederiiiimm:70:

minnaksultan çok sevindim canım benim daha hayırlı haberlerini bekliyoruz.:81::81::81::81::71:

Canım çok teşekkür ederiim.:70:

Ben senin için üzüldüm ama :50: belki sinirle oda seni kırmak istemiyodur biraz sakinleşmek istiyodur akşam konuşmanız kötü olmaz kötü düşünme bitiricek gibi vazgeçmek kolay değil sinirle konuşsa belki kestirip atıcaktı. hem ayrılıcak olsa inan dün gece o sinirle derdi bitsin istemiyorum artık diyee

Back