- 31 Temmuz 2008
- 580
- 24
- 643
aynen benimde yerlerde .. inşallah yardımcımız olur Allah.. aksam gidip elbisemi geri vericem askım gelince az once tel de konustuk yine moralim bozuk iste onada yansıtıorum
kayınvalide ile anlasamamak en korktugum sey canım Allah sana daha cok sabır versin.. hiç hoşlanmam o tarz konusan insanlardan kendi neymiş boyle de seni asagılayabiliyomus, hiçbirimizin otekinden farkı yok nedir bu oglan annelerindeki siskinlik anlamak mumkun degiliyi bari bizde bi pglan dogurup kendimizi agırdan satalım ego tatmin edelim nekadar ayıp bişey ya
sen bosver canım oglu onemli olan zaten
hosgeldin lavinia cım aramıza
sıkma canını halledilir seyler bunlar sizin aranız iyi olsun yeterki.. ailesiyle tanısma soz vs oldumu yada olcak mı?
Canım aileler birbirleriyle tanışmadı ama ben onun ailesini, oda benim ailemi tanıyor. Babamm ve annemle tanışması çok tuhaf ama , tartışmıştık çok kötü oda benim evimin alt sokağında saatlerce beklemişti. annem biliyordu babama söylemiş babamda inmiş konuşmuştu. Çok sevdi aslında babam ama dediğim gibi daha adım atamadığımız için öyle resmi bir tanışma olmadı , o kadar çok şey yaşadık ki allahım hayırlısıyla kavusştursun bizi :97:
Kızlar başta evliliğe öyle uzak bakardım ki , şimdi çok imreniyorum herkese , bide zor oldukça daha istiyor sanki insan