- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
Yikamadan oncede tuvalwt kagidi kullanmakta fayda varbence en güzeli su ile yıkayıp tuvalet kağıdı ile kurulamak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yikamadan oncede tuvalwt kagidi kullanmakta fayda varbence en güzeli su ile yıkayıp tuvalet kağıdı ile kurulamak
Insanlara 2 parmagini gösterip birini seç diyip bunun adına özgürlük diyemezsin.
İster nasıl s..tigimi anlatırım .
İster kabizi nasıl yendigimi.
İster ter kokusuna karşı nasıl önlem aldıklarını sorarım ister genital bölge agdasini.
İster tahareti.
Oraya nal gibi taharet nasıl alınır yazildiysa konuya girip " buraya bu konu mu açılır" falan diye ağlamam .
Neden çünkü Allah beyin vermiş . Okuma yetisi vermiş rahatsız oluyorsam girmeme iradesi vermiş .
Nerden biliyorsun ? Belki ben bilmiyorum tahareti nasıl alacagimi.
Ben sürekli "Ayy bu nasıl konu " "iyy ayıp " mesajlarını okumak zorunda miyim ?
Benim kukumu nasıl yikayacagimi öğrenme ozgurlugumu neden elimden alıyorsun .?
Rahatlik farkli bir konu, rahat olmasam bu tarif ettigim sekilde yapmazdim. Ben uzmanlara katiliyorum,ciplak elle o bolgeye sipir sipir su dokerek mincik mincik yikamaya karsiyim. Yikanma muslugu el surmeden o bolgeye su tutmak icindir zaten. Ekstra el surmeye gerek yok. Yikanma muslugu kullandiktan sonra da tuvalet kagidiyla temizlemek en sagliklisi. Yurt disinda yikanma muslugu olan klozetler de satiliyor, alinabilir. Yoksa da islatilmis tuvalet kagidi yeterlidir zaten. Ama konu sahibi zaten rahatsiz, tedavi olmazsa bu konu ilerler ve icinden cikilamayacak boyuta gelirSabun kullanmiyirum tuvalet kagidini yikamadan onceki temizlik ve yikadiktan sonraki kurulama için kullaniyorum kinamak icin siylemiyorum sahiden denerseniz kendinizi daha rahat hissedeceginize emin olabilirsiniz
Hayır yok, evi türkler Müslümanlar yaptırmışsa bir ihtimal, kaç evde oturdum yoktu, sadece türklerin yaptırdığı bir evde vardıHarbiden yurtdışında klozetlerde taharet musluğu yok mu?
Çok merak ediyorum bu konuyu???
İbrik mi ? klozette zaten çeşme denen birşey var yokmu ?Evet ben cok vesvese yasiyorum taharet alırken. Dusunünki bir ibrik su ve klozette nasıl yikanilir hicbir idrar diski kalmadan?
Konu sahibi yurt disindaymis sanirimİbrik mi ? klozette zaten çeşme denen birşey var yokmu ?
Yurt dışında yokmuş.İbrik mi ? klozette zaten çeşme denen birşey var yokmu ?
Yikamadan oncede tuvalwt kagidi kullanmakta fayda var
Ayrıca klozette bir ibrik suya ne gerek var
Zaten taharet muslukları var
Konu sahibi yurt disindaymis sanirim
TeşekkürlerYurt dışında yokmuş.
Aynen ohhh misssevet doğru.
o zaman tuvalet kağıdı ile kabasını alıpsu ile yıkayıp tuvalet kağıdı ile kuruluyoruz.
BEN KIZIMINKİNİ BÖYLE YAPTIM BAŞTA ,KOKUYORDU SONRA NORMAL YIKAMAYA GEÇTİM,BEZİ İLK BIRAKTIGI DÖNEMDEN BAHSEDİYORUM TABİ..Rahatlik farkli bir konu, rahat olmasam bu tarif ettigim sekilde yapmazdim. Ben uzmanlara katiliyorum,ciplak elle o bolgeye sipir sipir su dokerek mincik mincik yikamaya karsiyim. Yikanma muslugu el surmeden o bolgeye su tutmak icindir zaten. Ekstra el surmeye gerek yok. Yikanma muslugu kullandiktan sonra da tuvalet kagidiyla temizlemek en sagliklisi. Yurt disinda yikanma muslugu olan klozetler de satiliyor, alinabilir. Yoksa da islatilmis tuvalet kagidi yeterlidir zaten. Ama konu sahibi zaten rahatsiz, tedavi olmazsa bu konu ilerler ve icinden cikilamayacak boyuta gelir
Iyiligi kotulugu kendi bilir nasil olur diye sormus ya cevaplanir doktora git denilir yada cevaplanmaz.Konu sahibi hasta ise devamlı onay alma durumu söz konusu ise burada tavsiye adı altında verilen her onay, konu sahibine iyilik değil kötülük olacaktır.
Sizi bilmem yada buradaki herkesin adına fikir beyan edemem ama atomu parçalanasam da boş beleş bir vakit de olsa çalınan vaktim değerlidir benim için.
Siz nasil isterseniz oyle yapin. 32 yasindayim ve ben memnunum bu yontemden. Kokuyor olsam sorgulardim yontemi elbette ve bir cozum bulurdumBEN KIZIMINKİNİ BÖYLE YAPTIM BAŞTA ,KOKUYOR SONRA NORMAL YIKAMAYA GEÇTİM
Ne kadar sallarsan salla, dona duser son damla![]()
Uzulemeyin işte bizim kukumuzu yıkama aydinlanma ve mucadelemize destek olun .Ben burada herkesi yetişkin olarak kabul ettiğim için
Pardon hiç o açıdan düşünememiştim.
O zaman şöyle yapalım bilmeyenler önce ailelerine müracaat etsinler
Neden öğretme ihtiyacı hissetmediklerini sorgulasınlar.
Yada hala bilmeyenler neden öğrenmeleri gereken evreleri
Es geçtiklerini anlatsınlar.
Bu zamana kadar nasıl bu bilinmezlikle yaşadıklarını
Bende cidden merak ettim.
Hastalıksa tedavisi mutlaka vardır da
Bu şekilde olanlar için üzüldüğümü bilmenizi isterim.