- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atamam benim adım Jale :)Antika bir bakış açısı.çoğumuzun adı değişmeli kullandığın kelimelerin yarısını atmalısın o zaman.
Yurtdışında genelde bide dedıgımız taharet muslugu yerıne gcen klozet vari şeyler bulunur bu ıs onunla halledılır ama baska sekılde cozemıyorsanız duş almak daha ıyı olur herhaldeEvet ben cok vesvese yasiyorum taharet alırken. Dusunünki bir ibrik su ve klozette nasıl yikanilir hicbir idrar diski kalmadan?
EVET TABİKİ DOGRUDUR HERKESİN SEÇİMLERİ KENDİNE AMA UZMANLARDA BÖYLE DİYOR DEMİŞSİNİZ O İLGİNÇ GELDİ ARAŞTIRMAK LAZIM BİLEMİYECEGİMSiz nasil isterseniz oyle yapin. 32 yasindayim ve ben memnunum bu yontemden. Kokuyor olsam sorgulardim yontemi elbette ve bir cozum bulurdum
Sıkıntıdan ,boka sardıkyalnız kk'nın bu konuya baya bi ihtiyacı varmış![]()
:))Video çekip paylaşmamı ister misin ?
Büyük harflerle mesaj yazmak yasak düzeltin isterseniz.EVET TABİKİ DOGRUDUR HERKESİN SEÇİMLERİ KENDİNE AMA UZMANLARDA BÖYLE DİYOR DEMİŞSİNİZ O İLGİNÇ GELDİ ARAŞTIRMAK LAZIM BİLEMİYECEGİM
AMA UZMANLAR NE DERSE DESİN YIKAMAKTAN VAZGEÇEMEM HERALDE![]()
Bende boyle yapıyorumÖnce peçete ile iyice temizle, sonra al sıvı sabunu sol elinle iyice temizle iste sonra da kurula zaten temizlenmiş olur. İntim bölgesini sabun vb şeylerle yıkamamalı sadece su ile temizlemeli ama benim de içim rahat etmiyor büyük abdeste, mutlaka sıvı sabun yada intim temizleyici jel ile temizliyorum. Birde her zaman önden arkaya doğru temizle bu cok önemli.
Gerçekten aşırı bilimsel yaklaşmıssınız konuya tebrik üstüne tebrik ediyorumipeqbojuqu senlik konu vardida kacirdin ortalik karisti
@nilüfer88 lutfen konunuzka alay ettigimi dusunmeyin gercekten daha onceki konunuzuda okuyup halinize cok uzulmustum insallah tez zamanda kurtulursunuz bu takintinizdan
Bu arada durumunuzun kac yildir boyle oldugunu sorabilirmiyim mahsuru yoksa bilincaltinda yatan birsey boyle olmaniza neden olmasin
Ne kadar dogruluk payi var bilmiyorum ama psikolojide yeni bi yontem varmis telkinlerle hipnozlarla insanlarin begninden fobi veyahut takinti kirku herneyse bunlara neden olan seylerin kaynagini bulup o gunu o ani hafizalarindan siliyorlarmis bi arastirin derim
Hatta psikiyateik tedavi girmussunuz ilaclar kullanmissiniz birde psikologa gitmeyi deneseniz belki faydasini görürsünüz
Uzulemeyin işte bizim kukumuzu yıkama aydinlanma ve mucadelemize destek olun .
Öğrenme hakkımızı elimizden almayın . Bi fikriniz yoksa susun yani ^^
Sabun kullanmiyirum tuvalet kagidini yikamadan onceki temizlik ve yikadiktan sonraki kurulama için kullaniyorum kinamak icin siylemiyorum sahiden denerseniz kendinizi daha rahat hissedeceginize emin olabilirsiniz
Kanser olan ve tedavi olmayan birine tedavi ol diyenede boyle guluyormusunuz.Gerçekten aşırı bilimsel yaklaşmıssınız konuya tebrik üstüne tebrik ediyorum![]()
Komik olarak dusunebilirsiniz ama konu sahibinin daha onceki konusunu okutsaniz ne demek istedigimi anlayabilirsinizGerçekten aşırı bilimsel yaklaşmıssınız konuya tebrik üstüne tebrik ediyorum![]()
Oyle mi onun farki nasil oluyormysYok. Ayrıca onlarda prizler de değişik bizim evdekilerden farklı.
bide parfüm sıksakAynen ohhh misss![]()
Büyük harflerle mesaj yazmak yasak düzeltin isterseniz.
bilmiyordum ,iş yerindeyim büyük harfle yazıyordum öyle kalmış neden yasak ki