Taharet nasıl alınır? lütfen ciddi olan gelsin..

Evet ben cok vesvese yasiyorum taharet alırken. Dusunünki bir ibrik su ve klozette nasıl yikanilir hicbir idrar diski kalmadan?
Yurtdışında genelde bide dedıgımız taharet muslugu yerıne gcen klozet vari şeyler bulunur bu ıs onunla halledılır ama baska sekılde cozemıyorsanız duş almak daha ıyı olur herhalde

Siz nasil isterseniz oyle yapin. 32 yasindayim ve ben memnunum bu yontemden. Kokuyor olsam sorgulardim yontemi elbette ve bir cozum bulurdum
EVET TABİKİ DOGRUDUR HERKESİN SEÇİMLERİ KENDİNE AMA UZMANLARDA BÖYLE DİYOR DEMİŞSİNİZ O İLGİNÇ GELDİ ARAŞTIRMAK LAZIM BİLEMİYECEGİM
AMA UZMANLAR NE DERSE DESİN YIKAMAKTAN VAZGEÇEMEM HERALDE;)

ipeqbojuqu ipeqbojuqu senlik konu vardida kacirdin ortalik karisti

@nilüfer88 lutfen konunuzka alay ettigimi dusunmeyin gercekten daha onceki konunuzuda okuyup halinize cok uzulmustum insallah tez zamanda kurtulursunuz bu takintinizdan

Bu arada durumunuzun kac yildir boyle oldugunu sorabilirmiyim mahsuru yoksa bilincaltinda yatan birsey boyle olmaniza neden olmasin

Ne kadar dogruluk payi var bilmiyorum ama psikolojide yeni bi yontem varmis telkinlerle hipnozlarla insanlarin begninden fobi veyahut takinti kirku herneyse bunlara neden olan seylerin kaynagini bulup o gunu o ani hafizalarindan siliyorlarmis bi arastirin derim

Hatta psikiyateik tedavi girmussunuz ilaclar kullanmissiniz birde psikologa gitmeyi deneseniz belki faydasini görürsünüz

EVET TABİKİ DOGRUDUR HERKESİN SEÇİMLERİ KENDİNE AMA UZMANLARDA BÖYLE DİYOR DEMİŞSİNİZ O İLGİNÇ GELDİ ARAŞTIRMAK LAZIM BİLEMİYECEGİM
AMA UZMANLAR NE DERSE DESİN YIKAMAKTAN VAZGEÇEMEM HERALDE:KK66:
Büyük harflerle mesaj yazmak yasak düzeltin isterseniz.:KK66:

Önce peçete ile iyice temizle, sonra al sıvı sabunu sol elinle iyice temizle iste sonra da kurula zaten temizlenmiş olur. İntim bölgesini sabun vb şeylerle yıkamamalı sadece su ile temizlemeli ama benim de içim rahat etmiyor büyük abdeste, mutlaka sıvı sabun yada intim temizleyici jel ile temizliyorum. Birde her zaman önden arkaya doğru temizle bu cok önemli.
Bende boyle yapıyorum

ipeqbojuqu ipeqbojuqu senlik konu vardida kacirdin ortalik karisti

@nilüfer88 lutfen konunuzka alay ettigimi dusunmeyin gercekten daha onceki konunuzuda okuyup halinize cok uzulmustum insallah tez zamanda kurtulursunuz bu takintinizdan

Bu arada durumunuzun kac yildir boyle oldugunu sorabilirmiyim mahsuru yoksa bilincaltinda yatan birsey boyle olmaniza neden olmasin

Ne kadar dogruluk payi var bilmiyorum ama psikolojide yeni bi yontem varmis telkinlerle hipnozlarla insanlarin begninden fobi veyahut takinti kirku herneyse bunlara neden olan seylerin kaynagini bulup o gunu o ani hafizalarindan siliyorlarmis bi arastirin derim

Hatta psikiyateik tedavi girmussunuz ilaclar kullanmissiniz birde psikologa gitmeyi deneseniz belki faydasini görürsünüz
Gerçekten aşırı bilimsel yaklaşmıssınız konuya tebrik üstüne tebrik ediyorum :D

Uzulemeyin işte bizim kukumuzu yıkama aydinlanma ve mucadelemize destek olun .
Öğrenme hakkımızı elimizden almayın . Bi fikriniz yoksa susun yani ^^

E şimdi doğru sözün üstüne söz söylemem ben.
Size insanlık adına küçük kendi adınıza büyük olan
aydınlanma mücadelenizde bol şanslar.
Başaracaksınız ben inanıyorum sizde inanın.

Sabun kullanmiyirum tuvalet kagidini yikamadan onceki temizlik ve yikadiktan sonraki kurulama için kullaniyorum kinamak icin siylemiyorum sahiden denerseniz kendinizi daha rahat hissedeceginize emin olabilirsiniz

Yok. Ayrıca onlarda prizler de değişik bizim evdekilerden farklı.

Ben yıllardır aralıklarla idrar yolu enfeksiyonu geçiririm. Bilenler bilir çok zordur.
Ve bu hastalığı geçiren kadınların çoğunun buna bebeklikte yakalandığını biliyor muydunuz??? Anneler pislik içindeki bebeğin altını değiştirirken arkadan öne doğru yaparlar genelde. Ve idrar yolları bir kez mikrop kapinca hep kendini yeniler.
Aslında konu sahibi çok önemli bir noktaya temas etmis

Bende yurtdışında yaşıyorum ama klozette taharet musluğu var.....cevaba gelince...ayy...bilmedim ki....tamam doğal birşey ama... :oops:

Gerçekten aşırı bilimsel yaklaşmıssınız konuya tebrik üstüne tebrik ediyorum :KK70:
Komik olarak dusunebilirsiniz ama konu sahibinin daha onceki konusunu okutsaniz ne demek istedigimi anlayabilirsiniz

Ve dedigim psikolojik tedavi yontemi baska insanlar uzerinde denenmis

Misal yetiskin biri hep dusme korkusu tedirginlihiyle yasiyormus en sonunda bilincaltina inildiginde cocukken yeni alinan bir bisikleyle ucurumun kenarinda dusmekten son anda kurtarildigi falan hatirlanmis ve o ani hafizasindan silmisler bir nevi filmjn istenmeyen yerlerini kesip atmak gibi dusunun en sonunda bubyontemle kidi korkularindan kurtulmus

Bu temizlik takintisida konu sahibinin hayatini alt ust etmis durunda gununun neredeyse yarisi tuvalette temizlenemedim diyerek geciyirmus cocugunu ve esini bile ihmal etmeye baslamis bu sorun yuzunden

Cok basit gibi gorubsede degil

Back
X