- 7 Eylül 2015
- 2.482
- 2.375
- 53
sıvı sabun mu?
Ben pisliğin tekiyim galiba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıvı sabun mu?
Ben pisliğin tekiyim galiba![]()
Bu kadarinin kafi olduguna inaniyormusunuzArkadasim tuvalet kagidi diye bir sey var. İbrik ney bu devirde? İslat tuvalet kagidini guzelce temizle. Sonra da kuru tuvalet kagidiyla kurula. Cikarken elini yikamayi unutma
İslak tuvalet kagidiyla yapamiyorsan islak mendiller var hijyenik, bebeklere kullanilanlardan. Onlardan al. Alkolsuz parfumsuz.
Yok takintiliysan da doktora git ,hastanede yat,ilac kullan. Hayat bu kadar zor olmamali
Insanlara 2 parmagini gösterip birini seç diyip bunun adına özgürlük diyemezsin.
bir başka jenarasyonu daBu kadarinin kafi olduguna inaniyormusunuztemizlik takintim yok titiz biride degilim ama sadece tuvalet kagidiyla valla aklim mantigim almiyor
ben sabun kullanmamya ne bilim su sabunsuz olmuyor mesele büyük olunca
![]()
Evet. İslak tuvalet kagidi sonrasinda da kurulamak yeterli elbette. Veya yikanma muslugu sonrasinda da kuru tuvalet kagidi yeterli. Uzmanlar bile boyle soyluyor. Fazlasi luzumsuz. Hele ki o bolgeyi elinizle mincik mincik yikamak son derece sagliksiz. Teyzemin benzer bir rahatsizligi vardi doktora goturuldugunde doktor da aynen boyle soylemisti.Bu kadarinin kafi olduguna inaniyormusunuztemizlik takintim yok titiz biride degilim ama sadece tuvalet kagidiyla valla aklim mantigim almiyor
İste buna kesinlikle katiliyorum. Hastalik bu ve tedavi olmali konu sahibi.N Nilufer88 sayende kk da taharet savaşlarını da gördük:))
şaka bir yana durumun çok ciddi.
dr.un la ilgili sorularımı neden cevaplamıyorsun?
burada yazılanların sana hiç faydası yok be canım ya.
anla artık .
veya konun psikoloji bölümüne taşınsınMune .
yazılanlar hırpalayıcı olacak senin için.
neden israrla bdv desin?
Sabun kullanma Hayır .ya ne bilim su sabunsuz olmuyor mesele büyük olunca
![]()
Ben sana üstü kapalı anlatayım canım bildiğim kadarıyla çünkü gerçekten çoğu insan bilmiyor
Küçük veya büyük abdestini sicratmamaya çalış
Hacetini bitirince sağ eline bir masraba su al ve sol eline döküp sol elini bacağının arkasında kalacak şekilde ~~~~önce poponuzu ve genital bölgenizi temizleyin ~~~~ 2 kere tekrarlayın ve kuru tuvalet kağıdıyla kurulayın tuvaleti üstün körü temizleyip ellerinizi iyice yıkayın N Nilufer88
Aynenbir başka jenarasyonu da
sadece tuvalet kağıdı ile silip çıkmak
ıslatma bile yok![]()
bende titiz değilim amaAynen
O ne oyle birde bizim titizhamarat
konu komsular duysalar şok gecirir Alimallah
Ben bile bu siradan halimle kaldiramadim bu yontemi
evet yanlış yazmışım kusura bakmayınÖnce popo değil genital bölge temizlenmeli, popoda ki mikroplar genitale taşınmasın diye. Silinirken de genitalden popoya doğru silinmeli.
Ne alakasi var ya minciklamiyoruz yikiyoruz biz su israfina karsi biri olarak yinede oyle islatip silmek yada islak mendille halledecek biri degilim kokar insan ya sahiden kokar lutfen bu tarz seylerle yetinmeyinEvet. İslak tuvalet kagidi sonrasinda da kurulamak yeterli elbette. Veya yikanma muslugu sonrasinda da kuru tuvalet kagidi yeterli. Uzmanlar bile boyle soyluyor. Fazlasi luzumsuz. Hele ki o bolgeyi elinizle mincik mincik yikamak son derece sagliksiz. Teyzemin benzer bir rahatsizligi vardi doktora goturuldugunde doktor da aynen boyle soylemisti.
Ben arkadaşın dediği yöntemi bi doktordan duymustum ama .Ne alakasi var ya minciklamiyoruz yikiyoruz biz su israfina karsi biri olarak yinede oyle islatip silmek yada islak mendille halledecek biri degilim kokar insan ya sahiden kokar lutfen bu tarz seylerle yetinmeyin
Sabun kullaniyorsaniz cok zararli. Siz de bir uzmana danisin bence.Ne alakasi var ya minciklamiyoruz yikiyoruz biz su israfina karsi biri olarak yinede oyle islatip silmek yada islak mendille halledecek biri degilim kokar insan ya sahiden kokar lutfen bu tarz seylerle yetinmeyin