Taharet nasıl alınır? lütfen ciddi olan gelsin..

Yurt dışında yaşıyor galiba, ahiret musluğu yok çoğu yerde.
Ve belkide vardır kendini temiz hissetmediği için bu yolu seçmiştir .
Okb ileri dereceyse gerçekten çok zor yaşamak böyle insanlar için.

Elbette biliyorsunuz taharetin nasıl alındığını ama size temiz gelmiyor.
Tedavi oluyor musunuz ? Oluyorsanız bu konuda size nasıl tavsiyede bulunuyor doktorunuz ?
..
Ay ağzından yel alsin emi:)))
Ahiret musluğu ne ola ki?:))))

Komik olarak dusunebilirsiniz ama konu sahibinin daha onceki konusunu okutsaniz ne demek istedigimi anlayabilirsiniz

Ve dedigim psikolojik tedavi yontemi baska insanlar uzerinde denenmis

Misal yetiskin biri hep dusme korkusu tedirginlihiyle yasiyormus en sonunda bilincaltina inildiginde cocukken yeni alinan bir bisikleyle ucurumun kenarinda dusmekten son anda kurtarildigi falan hatirlanmis ve o ani hafizasindan silmisler bir nevi filmjn istenmeyen yerlerini kesip atmak gibi dusunun en sonunda bubyontemle kidi korkularindan kurtulmus

Bu temizlik takintisida konu sahibinin hayatini alt ust etmis durunda gununun neredeyse yarisi tuvalette temizlenemedim diyerek geciyirmus cocugunu ve esini bile ihmal etmeye baslamis bu sorun yuzunden

Cok basit gibi gorubsede degil
evet okb hastalığı cok kötüdür arkadaşlar intiharlara sürükleyebiliyor ve tedavi olmazsa ileliyor tüm hayatınızı kapsıyor1 iken 1000 oluyor bende agorafobi vardı fakat takıntı şeklinde obsesyonlarım 24 saat süyürordu. tüm gün yatıyor intihar etmeyi düşünüyor aynı şeyi düşünüyor saçlarımı bile yıkamıyor kaşlarımı almıyor ve dışarıya çıkmıyordum hayat kalitem sıfırdı.Sürekli kendimi telkin etmek zorunda kalıyordum.Sizin deiğiniz yöntem hipnoz fakat kalıcıcı olarak bilgiler beyinden silinemiyor öyle bişey yok ne elektro şokta ne de edmr seanslarında.

https://gezimanya.com/Yazilar/ulkelerin-fis-ve-priz-sistemleri

Burda detaylı yazıyor. Ben de işyerinden bir arkadaşım her iş gezisine çıktığında bu sıkıntıyı yaşardı oradan biliyorum.
Benzerini is yerinde gormustum burda turkiyede tabi komple birizler bundan degildi bir tane bu prizden vardi bazen priz yetmedigibde normal kullandigimiz sarj aleti basini mesela buna uyarli bi baslik vardi ona takip ayriyeten prize takiyorduk ama maksadi ne onu bilmiyorum

Bi arkadasinda yurt disina cikacagi zaman tuvalet mevzusunda bu sikintiyi duyunca bu siteye bakmistik giden muslumanlar turkler bu sirunu nasil hallediyor diye

Kanser olan ve tedavi olmayan birine tedavi ol diyenede boyle guluyormusunuz.
Kanser engellenebilecek birşey değil ,bir takıntıyla kanser gibi bir hastalığı karşılaştıramazsınız maalesef takıntılar illaki bir doktor gözetiminde psıkolojık veya baska turlu bır tedavıye gerek duymaz ancak kanser öyle degıl aradakı farkları dahada uzatırdım ancak kendınız arastırırsınız gayet anlayacagınızı dusunuyorum bu yuzden yanlıs bır ornek vermıssınız olmamış ayrıca genelde gülerim ve neye gülüp gülmeyeceğimin sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum :D

Bizim de klozetin içinde taharet musluğu yok ama klozetin tam yanında taharet için musluklu popo yıkama lavabosu var.kalkıp yan tarafa geçmeden önce ıslak peçete ve tuvalet kağıdı ile temizlenip yan tarafta özel jeller oluyor kadınların hassas bölgesini kurutmasin diye onlarla yıkıyorum ohhh misss:))
Konu sahibi önce bu okb rahatsızlığınız için tedavinizi olun lütfen. Yoksa Aceyle bile yıkasaniz size pis gelecek.

Ben yıllardır aralıklarla idrar yolu enfeksiyonu geçiririm. Bilenler bilir çok zordur.
Ve bu hastalığı geçiren kadınların çoğunun buna bebeklikte yakalandığını biliyor muydunuz??? Anneler pislik içindeki bebeğin altını değiştirirken arkadan öne doğru yaparlar genelde. Ve idrar yolları bir kez mikrop kapinca hep kendini yeniler.
Aslında konu sahibi çok önemli bir noktaya temas etmis
Evet konu sizin dediğiniz çerçevede çok önemli temizleniş biçimine ve temızlıge bebek yaştan ıtıbaren kesınlıkle dıkkat etmek gerekıyor ancak konu sahıbı bu konunun onemıne degınmemıs ben bu ısı nasıl yapcam dıyor

Evet,el surulmesi kesinlikle cok zararli. İslak bir tuvalet kagidiyla el surulmeden temizlenmeliymis. Once islak kagit sonrasinda da kuru kagitla gayet guzel hallediliyor. Capa tip fakultesinde sirf toto yikama takintisindan yatarak tedavi goren yuzlerce hasta var.

Ya ben de aslında konu sahibinin konusunu çok da abes bulmadım. Ben de sizin gibi yapıyorum. Ailem de ıslak tuvalet kağıdı ile öğrettiler. Yani bana suyu aç elini değdire değdire diye temizlemeyi öğretmedi kimse. Ben de utanıyorum bilmiyorum suyla yıkamayı diye. Ben 5 yaşında öğrendim diyor insanlar. Ben ne öğreticem çocuğuma bilemedim.

Temizlik yaparken onemli olarak tek bildigim konu; once vajen cevrenizi temizlemeniz arkadan anus. Yani anus cevresini temizledikten sonra elinizle ya da islak mendille on tarafa dokunmayin yoksa enfeksiyon kaparsiniz

Kanser engellenebilecek birşey değil ,bir takıntıyla kanser gibi bir hastalığı karşılaştıramazsınız maalesef takıntılar illaki bir doktor gözetiminde psıkolojık veya baska turlu bır tedavıye gerek duymaz ancak kanser öyle degıl aradakı farkları dahada uzatırdım ancak kendınız arastırırsınız gayet anlayacagınızı dusunuyorum bu yuzden yanlıs bır ornek vermıssınız olmamış ayrıca genelde gülerim ve neye gülüp gülmeyeceğimin sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum :KK70:
Bende gulerim sizin cahilliginize.

Psikolojik rahatsizliklarda engellenemez ortaya cikar ve kanserde oldugu gibi tedavisi mumkundur ilerledimi daha zordur ama tedavisi hic yok diye birsey yoktur.

Bilginize bilgi katayim okb yani halk dilinde takinti hastaligi doktorlar arasinda psikolojinin kanseri olarak tanimlanir.

Huni kullanirsada huniyi nereye koyacagim diye yeni bi konu acmasi gerekecek:)

Açsın canım nolcak bilmeme hakları var :d
Canla başla aydınlatmak için
Ellerinden geleni yapacak üyeler var burada.
Öğrenmemesi mümkün değil.

Kanser engellenebilecek birşey değil ,bir takıntıyla kanser gibi bir hastalığı karşılaştıramazsınız maalesef takıntılar illaki bir doktor gözetiminde psıkolojık veya baska turlu bır tedavıye gerek duymaz ancak kanser öyle degıl aradakı farkları dahada uzatırdım ancak kendınız arastırırsınız gayet anlayacagınızı dusunuyorum bu yuzden yanlıs bır ornek vermıssınız olmamış ayrıca genelde gülerim ve neye gülüp gülmeyeceğimin sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum :KK70:

Demek doktora gitmek şart değil psikolojik olarak insan kendi kendine düzeltebiliyor öyle mi ?
Söylediğiniz iyi oldu psikolog ve psikiyatriste ihtiyacımız kalmadı o zaman,duyan duymayana anlatsın madem,kimse boşa gitmesin.

karşınızda ciddi anlamda rahatsızlığı olan bir kadın var ve konu açmış bilmem kaçıncı konusuymuş vs vs

peki neden dalga geçiyorsunuz veya dalga geçmeyin bu rahatsızlık şöyle kötüdür böyle can yakıcıdır diyen insanlara berbat üsluplarla saldırıyorsunuz?

gerçekten anlayamadım bunu.

Ya ben de aslında konu sahibinin konusunu çok da abes bulmadım. Ben de sizin gibi yapıyorum. Ailem de ıslak tuvalet kağıdı ile öğrettiler. Yani bana suyu aç elini değdire değdire diye temizlemeyi öğretmedi kimse. Ben de utanıyorum bilmiyorum suyla yıkamayı diye. Ben 5 yaşında öğrendim diyor insanlar. Ben ne öğreticem çocuğuma bilemedim.

Aynen blzde de ıslak tuvalet kağıdı.Oğluma da böyle öğreteceğim.Direkt el ile yıkamak pis geliyor bana.Önce kuru sonra ıslak tuvalet kağudı ile güzelce silinir.Gerekirse ıslak mendil.Ama kakalı yer sabunla elle yıkanmaz ki.O pislik,o koku gitmez elden.Varsa bir triği ben de bilmiyorum açıkçası.

Back
X