Burada herkes üzerine gelmiş de ben senin ne demek istediğini ne hissettiğini anladım. Benim de böyle bir arkadaşım vardı çocukluktan beri eline geçen şeylerle hava atmaya çalışan. Öyle algılamıyordum, öyleydi. Ama anlatamazsın uğraşma bile kendini açıklamaya. Bu bahsettiğim sözde arkadaşım 12 yaşlarında kimse senle birlikte olmaz olursa da yakışıklı olursa elinden alırım demişti. Çocukluk tabi büyüyünce bu lafa kin tutmadım ama unutmadım da. İnsan yedisinde neyse yetmişinde de o genelde. Sonunda ne oldu dersen elime çok güzel bir bahane verdi 16 yıllık arkadaşlığı bitirdim 4 senedir kafam rahat

Bugününe bakarsak haksızlığa uğramış gibi hissetmek normal ancak daha hikaye bitmedi. Bundan beş sene sonra ne olur ne biter bilinmez. Kendine odaklan gerisini ilahi adalete bırak
AYNEN ÖYLE.....CEVAP BİLE VERMİYORUM ARTIK HÂLÂ ANLAMAK İSTEDİKLERİ YERDEN ANLIYORLAR ÇOCUKLUKTAN BERİ DİYORUM 'BERİ' YANİ EŞŞEK KADARKEN DE BÖYLEYDİ. KEŞKE ÇOCUKLUKTA KALMIŞ BİRŞEY OLSAYDI DİYE ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLEDİM YORUMLARDA.....
HÂLÂ O ÇOCUKMUŞ,SANA ÖYLE GELMİŞ,BİLMEM NEYMİŞ..... YA HU EN SON Kİ KIŞKIRTMASI 24-25 YAŞINDA OLDU, GEÇEN YIL DA OLDU HATTA 29YAŞINDA.

HEM ÇOCUKKEN BİLE OLSAYDI O BAŞLATMIŞ SONUÇTA HEM BELKİ ÇOCUKLUK YARASIDIR BENİM İÇİN.... BUNU ANLAMAK BU KADAR MI ZOR?
DURDUK YERE DEĞİL YANİ
Kİ DEDİĞİM GİBİ YILLARCA YAPTI ÇOCUK FALAN DEĞİLDİ......
"DURDUK YERE" KISKANIYORUM DİYE YORUMLUYORLAR, HAKARET EDİYORLAR......
KONU O BAŞARDI BEN DE BAŞARSAYDIM AMAN EFENDİM O NİYE BAŞARMIŞ DEĞİL. KONU O BAŞARISINI HER DEFASINDA GÖZÜME SOKMUŞ DURDUK YERE BU KONUYU AÇMADIM YANİ....
BİLE İSTEYE EZMEYE ÇALIŞMIŞ VE BU KÖTÜLÜĞÜNE RAĞMEN BİR BEDEL ÖDEMEMİŞ AMA BEN ÜZÜLMÜŞÜM SIKINTI ÇEKMİŞİM E HALİYLE KÖTÜYE BİRŞEY OLMUYOR NİYE BANA OLUYOR DİYORUM, ÜZÜLÜYORUM.
KONU BU.
BAŞINA GELMEYEN ANLAMAZ.....
O YÜZDEN KENDİMİ YORMAYACAĞIM CEVAP VERMEKLE.
DEDİKLERİ GİBİ MADEM KALBİMİN EKMEĞİNİ YİYORMUŞUM DİLERİM SİZLER DE KALBİNİZİN EKMEĞİNİ YERSİNİZ......O ZAMAN GÖRÜRÜZ KİM NEYİ YEMİŞ.
ŞURDA GERÇEK ANLAMDA NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAYAN 3-5KİŞİ ÇIKTI ONLARA VE SİZE BİR DE HAKARET ETMEDEN YORUM YAPANLARA, ANLAMAYA ÇALIŞANLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Mune
rica etsem konuyu kapatır mısınız daha fazla polemiğe girmeye gerek yok herkes anlamak istediği şeyi anlıyor laf anlatamayacağım kimseye.