Bebek Beslenmesi Sütüm çok az yardım 😞😞🙏🏻

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba ben de hem doulalık hem emzirme danışmanlığı yapıyorum. Bebeğiniz hakkında tam bir bilgi verirseniz yardımcı olmak isterim. Günde kaç kez beslediğinizi, kaç adet çişli bez aldığınızı sizi kaç kez emdiğini ve takviye ettiğiniz mama miktarını saatleri ile birlikte yazabilirseniz, yardımcı olabilirim.süt artırmak için ise bir kaç teknik var beraber aşabiliriz bu durumu. Lütfen siz panik yapmayın. sakin kalın. İnstagram hesabımdan bana yazabilirsiniz ( D DoulaSevda ) size yardımcı olmak isterim. Sağlıkla kalın.

24 saat geçiktir kaka yapamıyor. Zaten yapsada zorla 1 kez yapıyor o yüzden bütün gün huzursuz sürekli ıkınmaya çalışıo ağlıo. Sürekli emmek istiyor sağmaya vaktiö olmuyor hiç.Uyumuyorda. Sadece akşam 10 dan sonra falan yatıyor.

tabi yazacağım. Çok çok sağolun

ilk kez duydum hemen bakayım. Ben molitium kullanmaya başladım. Doktoruuz yazdı. Zaten beneğimde reflü sorunu vardı onuda çözdü. Sütüm ilk defa 60 mm di tek sağışta

tabi oradan yazayım detaylı Çok teşekkür ederiiim

Çok klasik gelecek ama ise yaradı bende soğan ye bol bol tahin helvası ye tatlı şeyler ye şerbet yap komposto vs.. ye yani kilo Alaçam vs duusnme bir şekilde veriliyor o kilolar en azından sütten mahrum kalmamış olur cocugun

Dere otu marul maydonuz karıştır limonla yü sürekli inanılmaz artırıyor yeşillikler sütü

Bu kadar sorun etmeyin. Benim de hastanede hemşire sütun yeterli dedi ama 3.300 doğan bebem ertesi gün 3.200 e düşünce çok sayın(!) Doktorumuz mama verin bir hafta sonra mamayı kesin dedi..o sürede tabi evladım mamaya alıştı. Başta yeterli olan sütum yetersiz kalmaya başladı. Ben de mamaya devam ettim. Şimdi 8 aylık gayette sağlıklı şükür. Mamayla beslendi ama sürekli de meme verdim. Az da olsa bir şekilde emdi. Mamayla da memeyle de büyüyor çocuklar. Stres etmeye değmez. Stres zaten başlı başına zarar. Bebeğe her türlü en iyi siz bakiyorsunuz. Gelirse ne ala ama gelmezse de çare tükenmedi ya

Öyle tabi

Teknoloji ile birlikte mamaların kalitesi de arttı. Çok iyi mamalar var. Oğlum hiç kusması, gazı olmadı. Evde herkes gripken oğlum grip olmadı. Bir kere nezle oldu onu da hiç ilaç sürüp vs kullanmadan atlattı ve ben bunu mamasina bağlıyorum. Anne sütü evet cokkkkk faydalı ama bebeğin beslenmesi gerekiyorsa devam sütleri de çok iyi

Evet ama işte mamayı arttırsam sütüm kesilir mi korkusu var hep. Birde hangi uzmana sorsan “süt genetik değil annenin çabasına bağlıdır” esasına dyalı deniyor. Bu da beni çıkmaza sokuyor :/

hangi mamayı kullanıyorsunuz bu arada

Bebeğiniz açlıktan ağlama safhasında değilse devam edin. Ama artık aç ve kilo kaybı varsa devam sütünü öneririm. Evet, ben de sürekli emzirdim, sagdim. Masajlar yaptım ama yeteri kadar artmadı malesef... Bu yüzden bebeğe ana öğün olarak devam sütü ve fırsat buldukça meme verdim. Su an her uykudan önce meme emiyor... Biz hipp combiotik devam sütü kullandık.organik, yararlı bakteriler içeriyor... Ama malesef ithal olduğu için fiyatı arttı. İlk başlarda daha makul bir fiyatı varken en son 70 kusurlerlerdeydi... Bebeğim 7 ayı doldurduktan sonra Bebelac Gold a geçtik. Probiyotik içeriği olanlardan

Ne güzel yine emiyormuş. hipp combiotic bizde aşırı kabızlık yaptı. Aslında güzeldi içeriği ama çocuk mahfoldu 2. Ayda kabızlıktan hemen değirirdik rahatladı. Similac a geçtik. erken doğupdüşük ağırlıklı olduğu için mamayı bırakıp deneme riskine hiç giremedim. Aldığı hergün önemli kilo için. 2500 küveden çıkmıştı. Şuan 4200 gr civarı 3. Ayda

Öncelikle sütünüzü sağın onda sorun yok hatta sagimla birlikte emzirin bu sütünüzü arttırır ama asla sütünüzün o kadar olduğunu düşünmeyin makinenin çekimi ve bebeklerin çekimi çok farklıdır. Benim göğüslerim hem çok küçük hem de sütüm azdı. Sürekli masaj yapın tüm memeye , kahverengi bölgeye ve ucuna ayrı ayrı masajları sürekli yapın , emzirirken memeyi alttan c şeklinde tutun, bir memede sütün bittiğini anladiginizda diğerine geçin diğerinde bittiğinde tekrar ilk emdigine sonra tekrar diğerini emsin bazen bu süreç 15 sn birinj 15 sn birini emdiği şeklinde kısa süre de olabilir ki yaşadım oluyo. Bir süre sonra bende bu süre en fazla 5 dk civarı oldu süt iniyo . Sonra süre kısalıyor çünkü bebek de gün geçtikçe kuvvetleniyo. Benim bebeğim de 2908 doğdu iki hafta sonra 2500 oldu. Bol su için , emzirmede dediğim yontemle memeler sinyal gönderiyor süt yetmiyo diye ve sütünüz artıyo, memeyi tutuş şekli çok önemli. Ben farklı farklı pozisyonlarda emzirdim bir de gaz sorunumuz vardı çok çektik. Bebeğin üzerine doğru uzanarak emzirirseniz süt daha hızlı iniyo ama memeyi yine tutmanız gerekiyo ve biraz gaz yapan bi yöntem. . İncir kompostosu yapın için posasini yiyin . İncir prolaktini yükselttiği için süt artıyo

Selamlar , kendini lütfen üzme öncelikle , sana tavsiyem helva (koska veya korku çikolatalı) komposto ve bestlak damla. Bunları kullan cidden düzelecek

Canım ben zamaninda dogdum ama aynı şeyleri yaşıyorum çözüm bulabildin mi

Kendine önce güzel bulgur çorbası yap ve bol bol yeşil üzüm ye yeşil soğan,kıvırcık vs.ben bunları yediğim zaman gögsüm süt dolduğundan sızı yapardı bence dene

Canim bebegin hayirli ugurlu olsun. Yengeminde sutu yok tu anaannem anason icsin dedi icti sutude oldu yani dene bi bak

Canım ben zamaninda dogdum ama aynı şeyleri yaşıyorum çözüm bulabildin mi

canım şimdi bu ebebekte satılan promalt varya ondan aldım. Geçen sabah akşam içtim 2 gün. Ertesi gün sızlamaya başladı gögüslerim aşırı. Sonra sabah bi uyandım şişmişler, çamaşırım ıslanmıştı ve süt damlıyordu.Gittimbi 24 lü set aldım.deneyip yazacağım. Amabende o çok fayda sağladı bi 4-5 tane al dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…