- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
-
- Konu Sahibi Pembe Bal10cuk
Biz de sizin gibiydik ,2ay sağdım verdim 2.ay ten tene teması öğrendim .
Koronadan kimse gelmez eve girin yatağa çıkarın üzerinizi bebişinde üzerini soyun alın koynunuza devamlı emsin zaten ilk 3 /5 dk süt emer gerisi süt gelmez bebeğin emme refleksi gelişirken siz de beyine süt üretsin dersiniz hem de bebek teninize kokunuza alışır.
Erken doğum ve kilo azından yanak kası gelişemediğinden 2ay ememedi.
Havuç suyu ,süt arttırıcı çay eczanede satılıyor,malt içeceği ,Anason çayı,bulgur,petibör biskivü ve bol su ve yeşillik ile sütü arttırmaya çalıştım 2.ay sonunda tentene ile çok şükür emmeye başladı , gece yatak sütten ıslanıyordu o derece işe yarıyor.Sağlıklı günler bebeğiniz hayırlı olsun analı babalı büyüsün inşallah ,oyy bebiş kokusunu özledim ya❤
Emzirme_danismanligi insragramdan takip edin lutfen mutlaka isinize yarayacak. Mesaj atinca da cevap yaziyor.
Parayla calistigini bilmiyorum ama bu kadinin onerileriyle sütü aylar sonra gelen insanlar var. Reklamli ürün tanıtmıyor. Ayni kisiden bahsettigimize emin miyizparayla bile tuttum hem dee baya ünlü bi sayfa ama hepsipara tuzağı.
Parayla calistigini bilmiyorum ama bu kadinin onerileriyle sütü aylar sonra gelen insanlar var. Reklamli ürün tanıtmıyor. Ayni kisiden bahsettigimize emin miyiz
Parayla calistigini bilmiyorum ama bu kadinin onerileriyle sütü aylar sonra gelen insanlar var. Reklamli ürün tanıtmıyor. Ayni kisiden bahsettigimize emin miyiz
Benim kızımda erken doğdu 2390 olarak.
2200 e düştü hemen. Benimde sütüm azdı doymuyor gibi sürekli ağlıyordu mama takviye ettim biraz.
Tahin helvası
Sütlaç
Bestlak damla
Malt içecek
Su
Ben bunları kullandım şuan 2.5 aylık ve bişey kullanmıyorum kafaya takmıyorum ve sütüm var şükür
En önemli etken stres
Hiç sağmadımKaç kilo aldı cnm 2. Ayda? Birde sağıbca ne kadar çıkıo
Merhaba iyi gunler mochi diye bir urun var arastrmanizi tavsye ediyorum.sutunuz vardr ve sagdikca cogaltyor. Birde sahlep petibor biskuvi tahin helvasi yesillik bol sut yapiyor umarim isinize yarar bu blgilerArkadaşlr merhaba,
25 gün erken doğum yaptım. 36+4 te 2700 doğdu bebeğim 1 hafta küvezde kaldı 2500 çıktı küvezden.
Doğduğu günden beri hiç 50-60 ml leri bile göremedim tek seferde hep 15-20 ml çıkıyor. Çok küçük olduğı için tam çekemiyordu bide çenesi biraz gerideydi. Ama şimdi 2 aylık oldu. Emmek istiyor ama süt yeterli değil. Artmıyor ne yaptıysam. Bende artık 50-60-100 ml leri görmek istiyorum. Günde defalarca sağıp ancak 50-60 ml biriktiriyorumemzirme danışmanı ebe ile çalışıyoruz ama bi işe yaramadı tamamen kandırıyorlar insanı. Benim gibi hep az gelipte sonradan artan var mı? Varsa ne yaptı? Nolur yardım edin depresyona girdim resmen. Stres yapma diyeceksiniz ama inanın o sağma maknesi başında aylardır bi heves oturup hep 10-15 ml görmek insanı kahrediyor. 20 şer dk emzirdikten sonra EDS ile ağzına imama takviyesi yapıyorum. Yada varsa eğer sağılmış anne sütü. Ama bebeğim büyüyor ve iyice yetmiyor. Nolur benle benzer şeyler yaşayanlar yazabilir mi? Son ana kadar dayanmak uğraşmak istiyorum.
Tatlım 35 haftada acil sezeryan doğum , bebiş 1.5 kilo biraz da küvöz de kaldık,sütüm hemen gelmedi 1 hafta devamlı sağdım ,sonra bana denilen bu gıdaları yedim gelmeye başladı ama günde 2 lt fazla da su içtim 1hafta sonra az az süt geldi.2ay yavrun ememedi yanak kasları zayıftı ağza alıyo ama ememiyoduyaa peki öncedenvarmıydı sütünüznasıldı?
Günde kaç kez ne kadar süre yapıyordunuz tentene?
MaşaAllah sizee
Bunun is olarak yapıldığını bilmiyordum. Ucreti nedir sizinkinin?ben başkası ile çalışıorum ama evt bu bayanda ücretli.
Hiç sağmadım5.200 dü geçen hafta maşallah
Merhaba iyi gunler mochi diye bir urun var arastrmanizi tavsye ediyorum.sutunuz vardr ve sagdikca cogaltyor. Birde sahlep petibor biskuvi tahin helvasi yesillik bol sut yapiyor umarim isinize yarar bu blgiler
Benimde sütüm yetmiyordu oğluma hem mama hem süt verdim bence stres yapmayın sutunuzun azalmasına sebep olur.. emzirmeye devam edin süt arttıran şeyler tüketin illa niye sütum yetmiyor demeyin az da olsa sütümü içiyor diye kendinizi teselli edin..