Bebek Beslenmesi Sütüm çok az yardım 😞😞🙏🏻

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Güzelim yazıldı mı göremedim ama çemen yiyeceksin. Fenugreek derler galaktogog un şahıdır. Bütün o damlalarda bunun özü var. Kokuyor filan ama bas çemeni bas çemeni emzir. Yetmiyorsa üzülme hiç devam sütleri de çok iyi stres yokk

emzirme danışmanı ebe için “bir işe yaramadı” ibaresi çok kırıcı öncelikle. öneri olarakta size en güzel süt yapacak şey bol su içmenizdir. bütün pediatrist ve yenidoğan yoğun bakım uzmanları anneleri bu konuda uyarır. aklınızda olsun.

Bahsettiğin çemen otu değil mi

Kendisi bana “mamayı 1. Kutu bitmeden bırakırız o kdar bol sütün gelir merak etme bebeğinide güzelce kilo aldırırıZ” diye vaadle başladı. Yalnız ne bebeğim güzel bi kilo aldı nede sütümün miktarı arttı. Yani elde var sıfır. Olan 750₺ me oldu. Maddi olarak en sıkışık olduğum dönem yavruma daha çok anne sütü vermek için danışman bile tutmuştum. Hem de kendisi instagramdaki en ünlü ebelerden.

evet biliyorum günde 3 litre su içiyorum. bazen 4 bile oluyor.

bakın siz nazikçe ifade etmeyi seçtiniz

kendisi parayı aldıktan kıs abi süre sonra tartı kötü çıkıp sütte aynı kalınca işgisizleşmeye başladı. Çocuğu doktora götür dedi. Kardiyoloğa bile götürrdüm. En son doktor temiz çıkınca bizde. Aradı ve benden memnun değilsen başka danışmanla çalışabilirsin dedi ve ne ücret iadesi ne başka bişey...

ve ilk geldiğinde bebeğime “ bu ölmemek için emmiş sen bunu açlıktan öldürmediğine şükret” diye bi cümle kurmuştu. Hala içimden çıkmaz.

Bu sebeble; o kişiye olan hitap şeklim bana aittir.

Emzirme danışmanlarının hepsinin şarlatan olduğunu düşünüyorum. En azından Instagramdakilerin tamamı öyle. Annelere boşu boşuna yetersizlik hissi aşılıyorlar. Valla benim ve çevremde kimsenin artmadı. Azsa az bu kadar üzmeyin yıpratmayin kendinizi. İnanın farklı şehirde en pahalı özel hastane. Araştırma devlet hastanesi bir sürü doktorla konuştum. Hepsi istisnasız mama ver dedi. Şu an 1 yaşında corona geçirdim. Emzirmeye ara verdim. Bu arada doktor mama vermemi tavsiye etti bağışıklıgi guclensin diye. Et yumurta vs değil formül süt. Onlar da kof urunler değil. Bebeğiniz formül süt ile de gayet sağlıklı büyüyecek. Emzrimeye devam edinn. İki göğsünüzü de 15'er dk verin. Sonra yatirin baktınız uyumuyor huzursuz mama verin biberonla ne kadar alırsa. Eds ile filan uğraşmayın. Kendinizi bu kadar yıprattıgniz için ilerde pişman olursunuz. Bunlar benim gittiğim doktorların bana tavsiyesi. Bu arada sagarak az gelir bebek daha çok alir. Emdiği de ona yeter. Formül süt de anne sutu ile içeriği aynı. Bebeğinizi sevgi ile stressiz büyütun o daha önemli..

kesinlikle öyleler. Ve sırf bu yüzden daha kötü oldum çünkü çok inanmıştım.

benim şu aralar iyice azaldı. bebeğim çok çok gelsin istiyor ağzına ama a geliyor. O yüzden de hırçınlaşıp emmiyor. Mecburen eds ile memeyi tutmasını sağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…